![]() |
|
Gdzie to przeczytałeś?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dajcie spokój jeden piłkarz no bądź co bądź światowej klasy, za 3 tej samej klasy, i do tego 50mln euro ?!?!?! Poprostu niemożliwe. PS. W środę Anglia gra z USA. Kapitanem Anglików będzie J.Terry. :-) |
Cytuj:
|
Ok,to juz niemalze przesadzone ze Jose Mourinho bedzie trenerem Interu,moze to on bedzie ta osoba ktora bedzie swiecic z nerrazurri jakies triumfy na arenie miedzynarodowej.Jestem ogromnie wdzieczny ustepujacemu trenerowi Roberto Manciniemu,ktory z zespolem siegnal po 3 scudetta z rzedu po strasznie dlugiej przerwie,przyokazji wywalczajac 2 Puchary i 2 superpuchary Wloch.Teraz jednak przyszedl czas zmian,czy na lepsze rozlicza nas najblizsze 2 sezony.Wiadomo ze Jose ma wlasna koncepcje zespolu i bedzie potrzebowal do tego paru nowych zawodnikow,a liste zyczen otwieraja niektorzy z jego bylych podopiecznych.Jak podaje tribalfootball.com Mourinho takze w barwach Interu widzialbym Quaresme.
|
OMG WTF LOL Radek Majewski nie pojechał na Euro, ale... pojechał Michał Pazdan(podobno lepszy od Kaźmierczaka, hmm... fajnie). Przynajmniej odpadła nasza gwiazdeczka Matusiak. Swoją drogą, dlaczego nie ma Sikory? Problem z napastnikami sam by się rozwiązał...
|
Nie rozumiem poprostu nie rozumiem czemu Radek Majewski został skreślony. Może ostatni mecz nie był jego dobrym meczem, ale grał na prawej stronie pomocy, a tymczasem Radek jest jednym z lepszych środkowych pomocników polskich. Tak samo nie rozumiem czemu nie ma Kazimierczaka ?!
Z Lewandowskim to według mnie najlepsi polscy defensywni pomocnicy, a i w środku a nawet ofensywie potrafi dużo ździałać Kaz. Nie kapuje, Leo co robisz? |
Cytuj:
|
Majewski jest dobry, ale po co nam kolejny ofensywny pomocnik? Mamy Gargułę, Rogera, a Radek jest młody i na jesień będzie z niego pożytek;)
|
Widzę, że tu każdy to specjalista większy od Beenhakera
|
Beenhakker wielokrotnie zaskakiwał i praktycznie zawsze miał racje, więc jeżeli skreślił Majewskiego znaczy, że miał rację : P
|
Cytuj:
|
Macie problemy... co za różnica czy skreśliłby Pazdana czy Majewskiego skoro i tak zapewne żaden nie zagra?:D Wiadomo, że nabrał by doświadczenia.. ale skoro nie jest gotowy na większą imprezę to mógłby równie dobrze stracić. Ja osobiście wolę Majewskiego, ale texty typu: "Leo co robisz" mnie śmieszą w takich sytuacjach. Ja jestem bardzo zadowolony, że w kadrze mamy Rogera. Wczoraj ładnie zagrał.. co z tego, że nie trafił do pustej bramki? Ważne, że tam się znalazł a ja wiem, ze z Niemcami trafi ;-) Lubię patrzeć jak on prowadzi piłkę.. technicznie bije każdego z repry na łeb. Może nie ma tej szybkości co Ebi, ale jest dooobry.
|
W dodatku Roger strzelil bramke, co innego, ze wg. sedziego pilka opuscila wczesniej boisko.
A co do Majewskiego.. wg. mnie bardzo zdolny chlopak, ale brakuje mu jeszcze troche doswiadczenia. Majac na wzgledach tez doswiadczenie Benhakera, musimy mu zaufac. Btw. Flota w I lidze o/. |
Powody wg. wp.pl:
Cytuj:
|
Nie wierzę. Drzymała zgodził się na żadania kibiców. Porozumienie coraz bliżej, jednak szkoda, że Sikora grac już nie będzie. Majewski, sądże, że też nie.
|
Cytuj:
Z życia Chelsea :-) Chelsea zwolniła Henka Ten Cate, byłego już asystenta również zwolnionego Avrama Granta. Peter Kenyon zdementował pogłoski jakoby H.T.Cate miałby razem z A. Grantem opuścić klub, lecz jego słowa okazały się niewiele warte. |
Dziś rocznica Heysel. Smutna rocznica. Tak jak rok temu tak i dzisiaj wspominam na tym forum tą smutną datę.
|
29 maj 1985... Zgadzam się z Calenem.
|
Cytuj:
@ Holandia - Dania ( 1 - 1 ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26. |
|