![]() |
|
Cytuj:
Kocham twoj tyleczek jak jest nasmarownay wazelinka mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. A teraz kurwa mozecie nam pozazdroscic :PPP @Iron Na intelekt to ty laski skoncz wyrywac;) Dobry bajer i jest twoja:) |
http://pl.youtube.com/watch?v=0o9KqvFrMwk
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ;D Jakby komus sie nudzilo :D!! |
Cytuj:
|
Barru¶...Musze Ci co¶ wyznać...Mam nadzieje ze z tego powodu ze mn± nie zerwiesz...Kocham jeszcze jedn± osobe oprucz ciebie...Jest ni± Doneq, przystojny chłopiec, wysoki, wysportowany, inteligentny, lubie ciasne otworki, ruchanie po ciemku...Doneq Kocham Cie :* :* (btw. Barru¶ misiaczku mam nadzieje że Ci to nie przeszkadza że czasami poza twoimi plecami kocham się z Donkiem :* Ale on jest troszke starszy od Ciebie i ma wszystko większe :) Oskarku Kofffam Cię :* Ty moj missssiaczku o ogromnych genitaliach :* :* I Ciebie też Barru¶ :*
|
Cytuj:
ITS OKEY TO BE GAY! remember! |
Cytuj:
|
Donku i Barreczku musze wam co¶ wyznać...Poza wami mam jeszcze jedn± osobe kochanego Kidlera ...Jest on dobrze zbudowany, uroczy, ¶piewaj±cy i bardzo pomysłowy chłopczyk, lubi±cy sex oralny, nocne igraszki, szybkie numerki...Mam nadzieje ze wam to nie przeszkadza i możemy się wszyscy zabawic razem w jednym czasie :) B)
|
To jak nazwiemy telenowele ? A jak Aurea czy T jak Tibia ?
@Hanys Wiesz jaka mam zajebista fure? Z gorki 60 wyciaga :cup: |
dobra kurw* styka wam tych milosci jak macie na siebie ochote spotkajnie sie na rl a nie piszecie jakies poje posty .... co za zal matut ty chyba ze duzo tej turbocoli wypiles i cos ci sie juz jebie ... nie pij wiecej ... Nie robcie juz tu spama a jak chcecie sobie pogadac na ten temat macie ventrilo ...... boze dzieci neo !
Ps. Matut to wreszcie kogo kochasz ? |
@Gotic
Oni chyba nie wiedza jak my sie zabawiamy.:) Chlopaki cisna dziurka gotica juz nie jest ciasna mozna powiedziec ze stracil czucie w zwieraczu ale to nic pozostaly mu usta ale i tak go kocham ;*;*;* MOze zorganizujemy taka male imprezke wszyscy wy ja i wazelina co wy na to?:D:D:D:D |
Cytuj:
HAHA teraz to chyba zazdroscisz swojemu koledze z rl ze ma komu i w co wjechac :D!! A na ventrilo nie moge zbytnio gadac bo mam chore gardelko przez moich chlopcow :/ @Matut HiHi to zapraszam was do siebie.. domu analnej rozkoszy :* rowniez zapraszam wszystkich nienacyconych przystojniaczkow :* @Hanys Moze powymieniamy sie swoimi sposobami jak i w jaki sposob zadawalac partnera? Bo moi chlopcy lubia czasem doznac czegos nowego :) |
Cytuj:
1.Doneq: za jego wielkie genitalia 2.Kidlera: za to że lubi sex oralny 3.Barrka: za to że jak się ze mn± kocha to nie sci±ga mundurku |
Cytuj:
Juz po pierwszym zdaniu powinienes sie domyslic jak lubi ;p |
o zal !!!!! dobra styka wam tego spamu ;/
|
Cytuj:
|
Pojebalo Was rowno xDDDDDDDDD
|
Dajemy do 400 GOgogogogog
troszkie sie nayebalem :/// |
Jaga po emocjonuj±cym meczu pokonała Lecha Poznań 4:2, a w meczu nie brakowało dramatycznych zwrotów akcji.
Kotorowski z 40 metrów taka szmate pu¶cił -,- |
Cytuj:
15 left btw nie tylko przez tibie matki krzesłami tyraj± http://gry.onet.pl/1634730,,Pobi%B3_...wiadomosc.html |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |
|