![]() |
|
yson
z tymi dziwkami, hajsem i imprezami, tez masz jakis kompleks? na innych wjezdzasz, ze no life, bo o Tibii pisza, a ty ciagle piszesz i piszesz "oo dziwki oo impreza oo pizde bede mial!", to tez znaczy, ze masz jakis kompleks? zastanow sie czasem, pomysl jak sam piszesz o niektorych sprawach. bo patrzac na zdjecie na photobuckecie swaufa ciezko powiedziec, ze z ciebie taki wielki imprezowicz i dziwkarz :o kaktus sie wczuwa, nie bedzie w Tibii mial zyczenia, ze chce dostac nowy rower, toc to nie czateria. wczuwa sie w to, co zostalo z rpg tej gry ;) @ up word ;) |
|
Pephy wspolczucia troche straciles..chciales wbic pewnie szybko 175 a wyszlo jak wyszlo.. nie podłamuj sie pamiętaj !!
|
Cytuj:
|
|
Wysmiej waptora w rl
|
watpie by byla to rl fota waptora. ale kto wie.
|
Cytuj:
|
Ja niemam nic do foty waptora tylko mysle ze zabardzo przypakowal xd
Ja nie rozumiem tego naprzyklad ethinos dostal namelocka i pisze jego nowy nick slajpan tak samo i xziin na vapitoz i znowu xziin ale namelocka sie przewaznie dostaje naprzyklad velvet hod dostal i zmienil na enigma hod i teraz pisze Former Names: i Name a w przypadku ethinosa,slajpana i xziin nie, ktos moze mi to wytlumaczyc? xD |
Cytuj:
sorry, ze jestem kozakiem x/ <insert the br laugh>HauhAUHaHUaHAUhaUHAHA</insert the br laugh> |
Cytuj:
Nie blaznij sie wiecej. |
Cytuj:
niestety ysonq, uzywasz 'br engrlish' bo jestes fajny, co zobacze twojego posta na tibia.com to albo 'me menz me no kill' albo 'die for polacks!11' szkoda ze nie pisales takim 'smiesznym angielskim' tych topicow w ktorych plakales i pytales sie za co bija itp chociaz prawde mowiac to troche ten br-style przypominaly twoje posty, nikt w angielszczyznie nie jest perfekcyjny, a tymbardziej ty :) Taka uwaga zebys przemyslal zanim znowu napiszesz jakis 'post z zartem' typu ''HehehHEH menz No Pk mEh ''. Mozesz ten caly post zacytowac, wysmiac, mozesz napisac cos madrego. Ale napewno musisz przemyslec czy jestes fajny :). |
Cytuj:
btw. były dzi¶ jakie¶ akcje Saint/NG? dopiero ze szkoły wróciłem :( xD @doown przynajmniej nie jest suchym noliferem....jak ja:DD Widzicie? Da się pogodzić Tibię ze zdrowym trybem życia:D |
@Thavenix
Nie gniewam sie:P Przynajmniej w urodziny miałem troszkę funu co¶ się działo (prócz imprezy ofc). @Nedomanus Dzieki :* A co do rl foty Waptora to wcale się nie dziwię ustawia bota i leci pakować na siłkę :evul: |
@invisiblewound
zaczynasz mi dzialac na nerwy, pokaz mi choc jeden topic w ktorym plakalem i pytalem za co bija, a oddam ci honor xd |
używacie jaki¶ botów?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. to juz koniec wojny ,czy archin jako nowy lider cos zmieni ? |
|
Kiedy¶ tibi auto a chyba ale tam jest chyba key teraz only TBI GG
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |
|