![]() |
|
@up
dokladnie to Ja, Angus Morderca, Urlish, Azor Danor, Solbaro |
jak tam sytuacja na furorze :baby: ??
|
[CHAR]Angus Morderca[/CHAR]
Jan 29 2008, 22:35:31 CET Killed at Level 121 by [CHAR]Zwidek[/CHAR] and by [CHAR]Mighty Wizzard[/CHAR] [CHAR]Urlish[/CHAR] Jan 30 2008, 00:08:06 CET Killed at Level 67 by [CHAR]Vuaevo Bruth[/CHAR] [CHAR]Kams[/CHAR] Jan 29 2008, 22:33:32 CET Killed at Level 81 by [CHAR]Zwidek[/CHAR] and by [CHAR]Sasho Pansa[/CHAR] [CHAR] Azor Danor[/CHAR] Jan 29 2008, 23:36:49 CET Killed at Level 165 by [CHAR]Nefari[/CHAR] and by [CHAR]Poul the Pall[/CHAR] [CHAR]Solbaro[/CHAR] Jan 29 2008, 23:33:13 CET Killed at Level 87 by [CHAR]Kerston[/CHAR] and by [CHAR]Nefari[/CHAR] [CHAR]Eblo Moki[/CHAR] Jan 29 2008, 22:31:40 CET Killed at Level 90 by [CHAR]Nefari[/CHAR] and by [CHAR]Blood Eddy[/CHAR] |
Cytuj:
Prawda jest taka że Ty jesteś bardzo głupim "noob czarem" i nie zdążyłeś dobiec już 2 razy B) Wczoraj najbardziej smieszył mnie Imargam, który wzywał kolejnych blokerów, sam miał tam najwyższy level ale bał sie bloczyc, cóz strach?B) |
@Up
W końcu od tego jest mięso... |
Cytuj:
@down ignoruj go szkoda czasu na takiego pro... |
Film jakis? :D
|
Cytuj:
@furora Movie Plx :) btw. widać bossa imargama jak to mięsko wysyła do walki? |
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=KC3onF...eature=related |
|
Cytuj:
|
Nefari hatrick Xd Loq czy Pedro? : P
|
Cytuj:
|
Who have movie?
Share please? :D |
Braniewo jest miastem od ponad 700 lat wiec nie wiem skad te gadki o wsi ;p
|
Niby tacy duzi chlopcy a jeszcze nie wyrosli z obrzucania sie k***ami xD
To jak z tym filmem ? ^^ |
Cytuj:
@neotheo niektórzy mają kompleks wyższości ; pp @down a wasza flaga? ; >> i o jakiej "prawdzie" mówisz?? to że fani Arki w Gdańsku zrobili sobie szaliki to znaczy że mamy kompleksy? |
@Cyr~
Chyba ty masz kompleksy :) Lisek powiedzial dobrze prawda w oczy kole :) btw. fajne te wasze szale Gdańsk i napis żółto niebieski w tle wy to macie kompleksy ahhhahha:) @ a jak bys nie wiedzial o czym mówie - prosze http://i27.tinypic.com/23h24q9.jpg |
MASS LOG :p
|
Bylbym wdzieczny jakby ktos podal jakies szczegoly i wyniki, bo filmu i tak sie pewnie nie doczekamy ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |
|