![]() |
|
@Kubica zle wystartowal
Ci co mają wiedziec o co chodzi... wiedzą. Rogstah w Avis... j.w @Rockk-Star Jestes tylko zwykłym napinaczem... na bank nie jesteś w rc i pewn ie nigdy tam nie byłeś. |
@Hawan
Bez urazy, ale nagle pojawiasz się na forum i wsadzasz tu swoje głupie i niepotrzebne komentarze, obrażając/denerwując innych... i po co ? Trochę źle rozumiesz pojęcie "dyskusji" na dany temat... My tu nie siedzimy po to, żeby się wzajemnie obrażać, tylko po to, aby dowiedzieć się czegoś na temat wojny i przedstawić swoje poglądy, wysłuchać poglądów innych graczy i przedyskutować cała sprawę (nie mylić z "przekonać go, że jest w błędzie i tylko nasze poglądy są słuszne). |
Cytuj:
Myślałem, ze tu sprzedajecie frytki;/ sorka. Popatrz na swoje komentarze, zapytałem się poprostu o co kaman i tyle. Btw. Nie zgrywaj takiego pro-evul Mastera, bo nim nie jesteś (wiem ja też nie). @OWRZ Zal mi ciebie dziecko, poprostu ci zwrocilem uwage, ze nie powinienes tego tutaj dawac, a ty odrazu pajacujesz. Spoko, jesli ci to w jakims stopniu pomaga, rob tak dalej. Pozdro Hawan~ |
[char] Victeron [/char] jedziesz z expem jedziesz \o/
Samoboj czy niesforny frost? |
@up
NaPiNkA _____/ |
Przyjmujemy zaklady kto najwiecej expa dzisiaj wbije z rise xd
|
Cytuj:
Ale za to NPNP wbiło po kilka lvli.. |
CO Sie Vicowi dziwicie ze wyjebał. Chłopak w stresie dobrze wie ze w każdym momencie może tam byc pół RC Sie chłopakowi nie dziwie.Szkoda tego deda ale dobrze ze lvl nie poszedł w duł na 195 ;P :)
Pozdro Vic :cup: @up A to Sorki Nie Wiedziałem Teraz Wstałem :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kaffar rozumiem cię Dawno z nim nie gadałem. Wiec niewiem jak on podchodzi do Tej wojny. Wiem jak Podchodził do wojny na Furorze , Ale to były stare czasy ;P Ded czy nie Vic odrobi :cup: |
Jeszcze jak grałem i byla wojna z Avis, to każdy ded vica motywował go żeby wbić większy lvl ; )
|
Cytuj:
|
xP
Cytuj:
To co zle ze wbijamy lvle o co ci chodzi XD |
Cytuj:
|
Victeron sie nie stresuje tymi deadami bo to mozna odrobic w ciagu dwoch dni wiec nie ma problemu.Poza tym on pada przez reset komputera bo ma z tym maly problem, ale po dzisiejszym deadzie juz pojechal zamowic nowy xd :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A przy tobie kafar? ;>>>>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |
|