![]() |
|
Cytuj:
A paśc nie padną bo Spaaw to dobry bloker jak i gracz ; ) - |
Cytuj:
a co do Vision wydaje mi sie ze nie uda im sie nic zrobic bedzie zaduza ekipa...:) a co do szybkosci wykonania to bedzie pewnie bardzoooooo dlugi quest poniewaz idzie bardzo duzo ludzi :p pozdro i 3-mam Kciuki :)) |
Na moje vision się nie wpierdoli bo tam bedą równiez ludzie z Aristocracy którym na pewno na tym queście zależy a połączenie się Aris~~ z Dusk~~ przesądzilo by wojnę ( oczywiście mogę się mylić , nie jestem za bardzo poinformowany)
|
Charnosi
Feb 24 2007, 00:00:53 CET Died at Level 139 by a hellfire fighter Dadada Hail Duskiness _/ Vision chyba już nie wpadnie... |
A jednak mialem racje.. trzeba miec z dwa 200 knighty... Padl juz Fenix, Charnosi oraz Jitvey... Bedzie ciezko... mimo to good luck!;)
|
Fenix'Gru
Feb 24 2007, 00:00:53 CET Died at Level 163 by a hellfire fighter \o/ @up aff nie zauwazylem twojego posta :< |
Szkoda, ze padli ;/
bez nich moze byc duzo trudniej wykonac im tego questa... ale good luck xD Vision... chyba juz nie wpadna... chociaz kto wie ;) xD |
Ja padlem bo sie pchalem glupio;)
Zycie. Fenek i Charo padli w jednej sekundzie.. doslownie, obadajcie sobie: 00:00:53 CET |
Quest już prawie wykonany :)
|
Wykonali???
|
@up
Już prawie :) Są przy końcówce questa. Myślę że za jakieś pół godziny, max. godzinkę będą odbierać nagrody. |
Cytuj:
|
Kolek el'Baq dead[*] Jeżeli Spaaw padnie to po queście.
|
Konczą ostatni "rodział" questa ze tak powiem.
P.S Vision , nawet jak do Duskiness dojdzie Aristocracy to walka,walka,walka ;] :cup: Hail Vision :cup: |
powiem krótko
DONE. |
Anubis Crusade [101]: SELL ARBALEST
Feliana [88]: SELL AVENGER hehe ; ) ps. Fenix'Gru Feb 24 2007, 00:00:53 CET Died at Level 163 by a hellfire fighter ps2. A gdzie sa teraz ludziki z vision ? Nie mowia juz ze kasa w bloto pojdzie ? Ahh te dzieci ;D |
bedzie filmik z tego ?
|
niby juz koniec a...
Feb 24 2007, 10:41:38 CET Died at Level 188 by a plaguesmith roftl;p |
Done !
:cup: udalo im sie:cup: nie wszystkim ale udalo sie ;p
GRATULUJE ! PS: Duss~ maja znow kase na wojne ;p i to duzoooo xD |
Szkoda że Czipsu padł :(
Mam nadzieję że będzie filmik :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |
|