![]() |
Duuki wielki znawca z Aurei a skad wiesz ? 20 + lvl tu miales i co udzielasz sie z opowieści Hellaha, Skokiego czy Adu ? Moze pociągiem do szkoły z nimi jezdzisz?
Zna zna...ale chodzi mi o to że myśli ze wie najlepiej a gówno prawda może ja też dużo nie wiem ale sie nie udzielam :) |
Cytuj:
Ja póki nie miałem Cromaka wiedziałem więcej o tym co się dzieje na aurea niż nie jedna osoba z tego tematu. |
Heh...
Moze chara 100lvl+ nie mialem ale gram na aurea dlugo i owszem duzo wiem z opowiesci kolegow, no i ch*j Ci do tego.... Pewnie ci zal dupe sciska, bo Ciebie jak widzileli w miescie to zamist rozmawiac probowali zajebac.;| PS. Skoro uwazasz ze mialem tylko 20 lvl na aurea, to moze sie gdzies umowimy i pokazesz klase xp |
Cytuj:
|
Wiem ze to nie jest zwiazane z aurea, ale jestem taki mily i uprzejmy ze dam wam linka do zajebistego filmiku xP
http://www.youtube.com/watch?v=umNJw...related&search |
Bardzo to bylo zabawne ....
|
;o
Wojowniq deleted ?;o;)
|
Nie ma chuja we wsi...:P
Nie usunie chara :PP Pewnie jakies jaja:) Ej mam propozycje:) Obstawiajcie ktory lvl wbije Zevs~ podczas bana Vesz'a :P Ten kto bedzie najblizej dostanie 1k [wiem nie duzo ale chodzi o to by zabic nuda xP] Ja obstawiam 180 x) Bede edytowal post i wklejal to jak uwazaja inni :P PS! PISAC NA PW TE PROPOZYCJE XP |
a do kiedy Vesz ma bana ?
|
Nastepny artykuł o wojnie na Aurea na hunted.pl =P
Czy oni nie moga sie czepic innych servow ?;/ |
No akurat ten news ciekawszy, ale znowu te nieporozumienie, że to niby wojna SWE - POL...
|
Jak gadalem z wojowniq (po tym jak mnie bil) to wypieral sie pajac, ze tego chara nie zrobil polak.(teraz gra nim szwed-.-)
|
@up
Ale nick jakoś chyba jest polski:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
a może zostanie na tym 161 :D |
Cytuj:
pzdr...xD |
nuda a wy sie bawic nie chcecie xP
|
Cytuj:
|
21:52 Pekejamaha [6]: komunisto pierdolony
21:54 Kolirn [99]: tak 21:54 Kolirn [99]: jestem 21:54 Kolirn [99]: pieprzonym komunista 21:54 Kolirn [99]: jestem do szpiku krwi czerwony 21:54 Kolirn [99]: GLOSUJE NA SLD 21:54 Kolirn [99]: SZANUJE ALEKSANDRA KWASNIEWSKIEGO 21:54 Kolirn [99]: KIBICUJE FERRARI 21:54 Kolirn [99]: JESTEM FANEM MANCHESTERU UNITED 21:54 Kolirn [99]: I JESTEM Z TEGO DUMNY nerwy mnei troche poniosły na tym noobie :P |
...
[quote=Kolirn;1390958]21:52 Pekejamaha [6]: komunisto pierdolony
21:54 Kolirn [99]: tak 21:54 Kolirn [99]: jestem 21:54 Kolirn [99]: pieprzonym komunista 21:54 Kolirn [99]: jestem do szpiku krwi czerwony 21:54 Kolirn [99]: GLOSUJE NA SLD 21:54 Kolirn [99]: SZANUJE ALEKSANDRA KWASNIEWSKIEGO 21:54 Kolirn [99]: KIBICUJE FERRARI 21:54 Kolirn [99]: JESTEM FANEM MANCHESTERU UNITED 21:54 Kolirn [99]: I JESTEM Z TEGO DUMNY Nie badz lewy badz prawy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |