![]() |
|
|
@UP
GZGZGZGGZGZG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! JESTES PR000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o8o8o8o8o8o8o:D:D:D :D:D:DB)B)B)B)B)B):):):):):):p:p:p:p:p:p;););););) ;););):]:]:]:]:]:]:]:]:cup::cup::cup::cup::cup::cup::evul::evul::evul: |
Cytuj:
dzieciom neo trzeba wszystko mówić ;) |
myslalem ze tak cie na obJAT wolaja
i zajebisty masz opis na tibia.com |
|
hehe 1 advens w 1 dniu pacc
http://images29.fotosik.pl/240/330c4d44f1261a8e.jpg @Shadow a pacc znudzil mi sie facc i te ciagle kolejki w jakies swieta tez torche chcialem zoabczyc jak to jest na pacc bo all tak zachwalaja jak by niewiem co. Tam te 3 miechy na pacc raz dwa zleca a ja szybicej lvl wbije:D |
@edward
moje serce jest for you!!! GZGZGZGZGGZGZGZGZGZGZ 8o Żolnierz PACC!? (co się stało)? |
zolnierz metalu nie chcialem cie zjechac do tego stopnia ze az przeszedles samego siebie i wydales cale 90zl na pixele =(
|
@pici zyd
wypad okej? |
Cytuj:
Już lepsze był stare posty typu: "KURWAAA JEbANY HUJUE CO WAS TO KURWA PIERODLMDON NOOVBYOBCHODZI CO JA KURWA ROVIEE OMFG PLZPLZPLZPLZPLZ NOOOOOOBOS HAHAHAHAHA" A teraz coś gorszego: Even Banned 4ever[*] ;(;(;(;(;(;(;( |
Cytuj:
|
@all
ziomek_ziomal <- w tego poście był keylogger? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@robin jeden tszy t$zy sefen: Cytuj:
|
Cytuj:
|
86 lvl ;]
Next one lvl.. :)
Mimo update znalazlem czas na wbicie lvla ;p Thanks Von, Safi i Orlke http://img368.imageshack.us/img368/5549/86lvlzi6.jpg |
@all
ale można było kilknać na powiększenie....czyli nie będzie kl @Daro93 ale jak kliknołem na powiększenie do jakiegoś tam rozmiaru to będzie kl? |
|
wez kurwa szadol zamknij morde bo sluchac sie nie chce takiego idioty..
|
Cytuj:
|
23:31 You see an hallowed axe. It weighs 40.00 oz.
pozdro & pocwiczcie |
Cytuj:
@Zabic No stary gz pacca, uwierz, że wbijesz 100 w kilkanaście dni.. |
Cytuj:
i jego stara wali bobem:o |
Zostawcie Rzala... Kazdy 13 latek ma prawo sie gdzies wyładować, nawet on
|
Przykro mi RZal.
|
Cytuj:
|
Kubek 00:02:31
masz gg shadow druid of luminera? Ja 00:02:40 Nie ;d Ale na forum oge napisać ;p Ja 00:02:44 moge* Kubek 00:03:10 mial mi sprzedac demon dusty wez napisz Ja 00:03:13 Ok w8 |
@yen
spoko mam dd ale selne jutro ok? albo dziś tak za 30 minut |
Kuba siedzi na Yenie to kupi ;p Ile masz?
Kubek 00:10:56 5 chyba xD |
yen ja dostałem 2 z hunta a dziki dzikus i Lucas Van cos tam też ma 2 ;]
|
omg szmatoł 2+2 to chyba 4
|
@up
Ta? Oo xD Kubek 00:15:20 no mowil ze ma 4, i ile dam za 5 ;o Kubek 00:15:31 ale kupie i te 2 xd |
Cytuj:
haha a z twoich sie ktos smieje?;> twoj brat jak mial 7-8 lat to cie pewnie na swiecie nie bylo ;x przynajmniej raz zablyszcz na tym forum inteligencja a nie glupota plxior straznik czy jak ci tam,rzal ma napewno wiecej lat niz ty i yen razem ;s |
Cytuj:
Co do Rzala, chciałeś być śmieszny, a również i jego zjebałeś mówiąc, że wiek strasznika+ wiek yena = wiek rzala. Czyli rzal ma koło 32-34? Gz |
Cytuj:
Stan: Na Emeryturze ,tak przepraszam rzala ;) rzal jest mlodszy ;d |
n/c .
|
lol jak ty zrobiles 5 znakow w poscie ?
|
Cytuj:
Cytuj:
UP: Kupił pak na forum. |
Cytuj:
ty czloweiku nie 90zl tylko 70zl wez sobie cenne paccza 3 miechy razy kurs euro i wylazi nawet jakos nie cale 70. Czy mnie zjechales nie ty tylko napisales swoje mysli a tak jak napisalem do shadowa kupilem bo chce sprawdzic czy tak to jest zajefajnie jak kazdy zachwala. Cytuj:
|
wow europejski pacc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |
|