![]() |
|
Cytuj:
wynajalbys ludzi i kupil im nozyczki albo cos innego zeby cieli na osiedlu kable od neostrady Btw. co w wojnie, bo tak ostatnio chichosza |
albo wynajął 4 Exclusive dziwki na 1h , albo 2 ekskluzywne na 2h : d ewentualnie jedną na 4h , ale wątpie , że ktoś z tego forum jest taki hardy ! :D
|
[quote=Eve_Liven;1846685]
Cytuj:
|
ja jednak bym wolal te 12 dziewczyn z pod lewiatana ;d hahaha ;]
szkoda mi kyow'tae dlatego gdyz nie supportowal nas w zadnym najmniejszym stopniu, wrecz przeciwnie mialem z nim kilka problemow jakis czas temu =/ |
ja też zbieram puszki :( tzn. same do mnie przychodzą :)))
ahh żeby offtopu nie było, to co tam na Iridii? :D |
ludzie padaja, nic nowego, powoli zaczynam sie nudzic
|
Cytuj:
200 stronica ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Za 1200 masz 3 tony dobrego węgla, Jeszcze sie na nim podpisze.
|
Cytuj:
tylko idioci o tym gadaja, szpanerstwo w tej dziedzinie swiadczy o niskim stopniu zaawansowania (czyt. malego muzgu) leszcze ; BTW: 20 dychy za gieta to ty chyba trawnik palisz :D |
skonczcie gadac o tych bongo bo mnie ksztósi omygy
banda nubof bez szkoly , ida w 100, pada 1 osoba a oni sie ciesza i potem ida calym teamem pic bo 1) ubili 100 eka 2) bo jarek zdal do 6 klasy podstawuwki 3) bo pan wieslaw dzis pozwolil posiagnac kabel neo do waszej melarni w piwnicy i bedziecie 24/7 sie zmieniac i grac w gadu gadu :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
przyznaje Ci racje :) odjebalem byka :D |
Cytuj:
|
@up
Ty najwyrazniej juz jestes |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dobra koniec gadania o paleniu bo tylko ochoty sobie narobilem, a niestety chwilowo nie moge palic ;/
|
Palenie jest dla idiotow, nic dodac / nic ujac.
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |
|