![]() |
|
Kafar zaklinacz xddddddd
|
Cytuj:
|
Czasem nie wygodnie jak sie zle wypniesz xDDDDD Ale nie narzekammmmmmmmm <oczko>
Kafar ładuj pacca bo Cie zabije!!!!!!!!! |
Jakby za postowanie na forum nagradzali paccem to kafar moglby nasza cala gildie zaopatrzac w pacc :D
|
@NalesnikiZserem
Zapomnij Ze ci name podam :p hehe ci co mają wiedziec wiedzą :) @Druid Carlos Ja wiem ze Vic jest to wstanie odrobic gdyby nie te wojny to jest pierwszy w LvL. Poczekajmy jeszcze nic nie jest stracone.:) |
@legendarny pijak
koles 6 godzina a ty jeszcze trzezwy???? chyba ze jeszcze kaca leczysz po ostatniej bibce HAHAHAHAH rozjebujesz mnie, postac vica na furorze to jakas tajemnica, przykro @arcy rozwaliles mnie tym zartem HSHSHSASHUEHAUEHASUH sorry zgrywasz takiego ynteligenta a zarcik byl na poziomie pijaka up... wyjdz chlopie i jak mozesz to nie trzskaj drzwiami Edit: wyjdzcie obydwaj |
Cytuj:
|
Cytuj:
Podpisz się pod nickiem :/ |
@NalesnikiZserem
Nie Bawie sie w żula tak jak ty i nie pije każdego Dnia. Co Do chara Vica a po kiego ..ja ci to wiedziec, To już nie jest postac Vica....:p Koniec Tematu |
About Groovemaster
1) Gadałem z Jajoo, obiecał, że Karaoke nie będzie atakować Groovemastera 2) Gadałem z Druid Carlosem, wie że Groove ma dojść do Sibuny. Karaoke co wy odpier....???? To jest nasz człowiek i go zostawcie. |
Zaraz usłyszysz tekst, że to rl Ahazina, że to RC zaczęło bicie RLi, blablabla ;P
|
Po to gadałem z Jajoo z miesiąc temu, żeby przestali go lać choć jest znajomym Ahazina. Dlatego też pytałem się Carlosa, czy nie ma problemu, żeby dostał invite - powiedział że nie ma.
Mam nadzieję, że po prostu usłyszę, że to była pomyłka, Groove sobie na luzie do nas dojdzie i nikt nikomu nie będzie wchodził w drogę. |
Imperek z nimi o takich rzeczach nie gadaj xP
Ogolnie to Powodzenia wszystkim ktorzy tak jak ja wybieraja sie niedlugo na mat"ó"re xDD |
Zobaczymy czy Szejq miał dobre przecieki, jeśli tak... to Laviowi mówimy nara. XD
|
Cytuj:
|
Jak wyzej-POWODZENIA! ;)
|
Cytuj:
|
no to powodzenia,
życzę wam wyższego wykształcenia nie tylko z tibii ale też żebyście sobie pootwierali teraz furtki na inne magistry :) A tak z ciekawości, kto gdzie się wybiera? Choć nie wiem czy to stosowny moment do tego pytania :) PS.Tak tak, wiem Hawan, to zły temat na takie pytania, no ale sorry, innego nie ma... |
Z tego co wiem to Groovemaster byl w Oath gdy Ci wypowiedzili wojne Oracle. I jesli sie nie wyplacil to klasyfikuje sie do hunta. Ale nie wiem nie mnie to oceniac ;) Zreszta to knight wiec nawet jak dojdzie to bedzie free fragiem.
|
Za to z tego co ja wiem to ten typek juz jest free od jakiegos czasu i nie mielismy go lac ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:19. |
|