![]() |
|
mojlir
z amazonek to nie wiem czy taki dobry loot a teraz mam wand of plague(trucizna) wiec dwarfty odpadaj± |
Czy moge expic na gs-ach na 45 lvl pallem ze skilami 75 dist i z bohami na pohu ?? jak juz to co powiniem ze sob± wzi±¶ć:)
|
Cytuj:
beho na fibuli xd jak sie uprzesz to w jeden dzien lvl wbijesz i wyciagniesz jakies 30-40k |
33 Master sorc, 50 magiczny.
Eq: B robe, hat of the mad, p legi, bohy, vampire sheild, wo inferno. PACC, postman jest. Potrzebuje dwóch typów expowisk: -Max exp, max. waste (co sadzcie o niewidce i wycinać w pień ds'y?) -Max. zarobek (2 monki, mintwallin i lootbagi bo mam postamana?) Czekam na wasze propozycje z góry dzieki. |
Cytuj:
|
Gdzie expić? Moja postać:
30 rp 65 skill 12 mlvl Mam dostęp na Meridiane (Żółwie, blood craby) @UP Tak, expiles na 30lvl. Na 1h huntu schodziło 10bp uhow? |
36 lvl
70/70 5 mlvl knight axe, k armor, p legs, dwarven shield, crusader helmet, Niedługo kupie f axe, tower shield, k legs. |
Gdzie?
Sorcek 13lvl z 10mlvl, wand of dragonbreath, noble armor, plate legs, steel helmet, no i oczywi¶cie boots of ha...... lether boots, dvarfen shield. |
Gdzie expić ?
sorc 27 lvl 28 mlvl 50 fishing ;] eq-plate set i all rozdzki PS. Dam rade na elf fortres ? |
a jaka rozdzka jest dla sorca 27 ?jak mialem druida z26levelem to z kolega tam expilem,ale elfy daja malo kasy,rzadko jest ten kwiatek
|
Gdzie ćwiczyć?
Cytuj:
|
...
Hejka 26 sorcerrer + wand of cosmic energy czy expic na dwarfach guardach z monkami czy lepiej poczekac i bic na soldkach 33 i jak bede mial wand of inferno ??
|
@up
jasne ze juz mozesz :) |
Mam 8lv Knight i nie wiem gdzie expic. Moje skille 19/18.
Mieszkam w Ab'Dendriel Zpomnialem mam Scale Armor, Studded legi, Soldier Helmet, Dwarven Shield, Leather Boots, Morning Star |
@up
IdĽ skilluj na trolle. |
A ja mam 2 pytania.
Gdzie moge expić 20 knightem ze skilami 60/59 z plate setem, dark helmetem, serpent swordem, dwarven shieldem z 4 mlvlem FACC. Czy moge spokojnie expić na Dwarfach Soliderach? A drugie pytanie, czy z takimi statystykami jak podałem wyżej moge trenować na slimach? @Satanus Ja bym ci radził do 35 lvla tylko expić na Guardach, może nawet dłużej. Tylko dużo manasów ci pójdzie. @Ravil Saoto Z takimi skilami to tylko gobliny, trolle. @papik1992 Tak samo jak Satanus. @misiekblade Roty do około 20 lvla, potem jedziesz na Dwarf Soliderach, Cycach do 25 lvla i Guardy. Oczywi¶cie moja taktyka kosztuje troche ryzyka. Nawet się rymuje :] |
Gdzie expic 30 sorcem z 32mlvl(zaraz 33) i eq: B robe, p legs, Hat of the mad, BOH, medusa, scarf. Kase na runki albo cos mam. odp PLX
|
katedra albo zamek
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do slimów - nie jestem pewien ale raczej dobij kilka lvl'i i kup lepsze eq. |
Gdzie expić ze skillami 42/40 z 11lvl knightem??
Mam p set steel helmet dwarven shield spike sword leather boots 1 mlvl Facc!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |
|