![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
axio i emil
kazdy dzien, gdy czytam wasze posty, staje sie szczegolny. btw axio przeczytaj kilka swoich poprzednich postow, i zastanow sie, co do kogo i o czym ty wogole piszesz i u kogo stan paranoi sie pogarsza. jestes tylko palantem, ktory nie podaje nicku, zeby pisac rzeczy za ktore w rl dostal by poprostu po ryju, a w Tibii, bo przeciez o niej na tym forum piszemy, przyszlosc moglbys postrzegac jedynie w przepieknych barwach non pvp. |
Od czasu jak masz exploka moja gildia ma spokoj z pk twojego pokroju.
|
mnie tez w*****aja takie kozaki
|
Cytuj:
|
@Myllion
lepiej byc kibicami bez flag niz kurwami złodziejami xD albo tez LEPIEJ BYC KIBICEM BEZ FLAG NIZ KURWĄ ( sledziem ) BEZ HONORU xDD powiedz mi,spodziewalbys sie ze ktos ci flagi ukradnie? ale juz w weekend Slask u nas;) @axio_90 kim ty jestes ze tak wszystkich znasz co? ostatnie 20~~ twych postow ograniczalo sie do obrazania innych jak jestes taki chojrak i wyzywasz wszystkich na okolo to zrob to samo w Tibii.. a temat explocka suva byl juz poruszany xd |
Ale ze mnie głupek ; / ; ( Dawaj name cwaniaku ;] a nie za plecami się kryjesz...
Chyba nie wiesz kto był 1st ownerem Sol mONdralo |
ekh fajne macie dyskusje ;p
wiele mozna z nich wyniesc :p slyszelscie ?? Vallena Hacked... bTw @ Suv prosze odezwij sie do mnie na tibii |
Alez przepraszam jezeli piasnie prawdy kogos zabolalo muahahaha
mam przeciez prawo pisac to co mi sie podoba nawet jezeli sie to suvowi nie podoba i jego pk bandzie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Slajpan
Apr 17 2007, 22:36:25 CEST Killed at Level 103 by Mannow and by Skulterpa ba obijac Nie rozumiem :| |
Banda i Wanda atakuje ;]
|
taki zycie haha xd znow bez bless chyba :>
3644708 account Mentora pobawcie sie chlopaki troche ;) |
Cytuj:
jak juz go ubili to czemu z gildii nie kickneli ? |
Slajpan zabił pewną osobę, której zabijać nie powinien.
|
nastepny czlonek ng sie rookuje ;p tym razem elite tediie
|
haha poddaja sie xd
|
Ej sorry ale ja troche nieogarnięty :D Co sie stało Rybie~? Hack czy skończyl tibią ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |
|