Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

AnonimowyPowrot 12-03-2009 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2492738)
Bo ty miales wtedy 6-7lat a on 3-4

Ja mam tylko nadzieje ze Eduardo dzisiaj wystapi

Tak, prawda, ale nie mów mi, że jak byłeś w takim wieku, to nie pytałeś ojca komu kibicuje itp? Mój był za Liverpoolem, a ja wtedy powiedziałem, że za Manchesterem i do teraz za nim jestem. Nosiłem koszulkę Beckhama (miałem w sumie dwie jego koszulki, SHARP i Vodafone), Van Nistelrooya, a niedawno oryginał Garego. Dlatego w moim przypadku jest to kibicowanie wręcz przypadkowe.

@LM

Jeśli uznać "zwycięstwo" Arsenalu (a raczej tak się nie da), to tylko Porto nie lubię :D

@Edit

Na zapas, żeby nikt nie zwalał wyniku z Interem na sędziego:

-2 karne po rękach piłkarzy Interu (fakt, że gdyby odgwizdał jednego, to nie byłoby i drugiego, ale nie odgwizdał dwóch)
-faul na Vidicu (bez konsekwencji, ale mogło być groźnie)

Tyle pamiętam z takich poważniejszych błędów :P Reszta była albo błacha, albo po prostu o nich zapomniałem.

Maggic 12-03-2009 23:42

http://robertplus10.wrzuta.pl/film/5...ns_league_0405

Chciałbym żeby Chelsea trafiła na Barcę... to byłby mecz ;)

Arka_Sath_Wielki 13-03-2009 07:13

Trafi, to jasne, w końcu to LM gdzie zawsze na Was trafimy :D

MatiCFC 13-03-2009 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2493865)
http://robertplus10.wrzuta.pl/film/5...ns_league_0405

Chciałbym żeby Chelsea trafiła na Barcę... to byłby mecz ;)

2 mecze :D.
Ja też kcem.

AnonimowyPowrot 13-03-2009 18:54

Małysz kontra Szmit - czyli to, co lubię najbardziej :D Tylko wciąż brakuje Hannavalda... Jak i wielu innych, dlatego nie lubię już skoków narciarskich! :p Od paru lat xD

@Down

Trwa ładowanie strony?

Arka_Sath_Wielki 13-03-2009 21:09

Ostatnio trochę się zacząłem interesować php i dzisiaj taki prosty skrypt napisałem. Jak Yoh się obrazi to usunę...
www.yohculator.yoyo.pl

A i żeby nie było że offtop to tego, w niedziele mecz Almeria Barce super super hura i sobie go obejrze O.O

Calen Futh 14-03-2009 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2494511)
Ostatnio trochę się zacząłem interesować php i dzisiaj taki prosty skrypt napisałem. Jak Yoh się obrazi to usunę...
www.yohculator.yoyo.pl

R-O-T-F-L :D Nawet nie wiem co napisać ;D

AnonimowyPowrot 14-03-2009 07:57

Już działa :D Tego się spodziewałem.

@Edit

Kto by się tam przejmował Almerią, jak L'pool mamy ;>

@Edit 2

Znalazłem coś ciekawego:

Yoh jest prezydentem Yoh jest kierownikiem....

Xevez 14-03-2009 10:32

@up
też to widziałem:D ale i tak Arsenal>Joh

W sumie nieźle się zapowiada mecz ManUtd-Liverpool. Jeśli Liverpool podejdzie do tego meczu z podobnym nastawieniem, jak do Realu, to może być naprawdę bardzo ciekawie;)

K.Jay 14-03-2009 11:02

http://img27.imageshack.us/img27/7019/lolbol.png
@topic
Cytuj:

Już dziś o godzinie 13:45 czasu polskiego, rozpocznie się mecz,z który elektryzuje nie tylko całą Anglię ale i cały świat czyli spotkanie Manchesteru United z Liverpoolem.

Podopieczni Sir Alexa Fergusona są w wyśmienitej formie, wygrywają mecz za meczem i co najważniejsze omijają ich kontuzje. W lidze, United mają 7 punktów przewagi nad Chelsea Londyn i trzecim w tabeli Liverpoolem mając przed sobą jeszcze jeden mecz zaległy. Mało tego "Diabły" wygrali 11 spotkań z rzędu w lidze, jeśli dziś zwyciężą to osiągną swój historyczny rekord w lidze- 12 spotkań bez porażki. Ostatni raz gorycz porażki, piłkarze Fergusona doznali 8 listopada na Emirates w pojedynku z Arsenalem 1:2...
3 godziny left.

K.Jay

Kele 14-03-2009 11:35

"i co najważniejsze omijają ich kontuzje" - rotfl ;D Kontuzje łapali prawie wszyscy w tym sezonie ;P Chyba tylko Ronaldo nie, chociaż mogłem to przeoczyć ;p

K.Jay 14-03-2009 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kele (Post 2494973)
"i co najważniejsze omijają ich kontuzje" - rotfl ;D Kontuzje łapali prawie wszyscy w tym sezonie ;P Chyba tylko Ronaldo nie, chociaż mogłem to przeoczyć ;p

Nawet gdyby najlepsi zawodnicy byli kontuzjowani (Giggs, Scholes, Ronaldo itp.) to i tak ManU nie miało by problemów. Mają przecież Andersona, Naniego, Teveza, Hargreavesa, O'Shea, Browna, Fletchera, Parka no i młodych piłkarzy jak Rodrigo Possebon, Welbeck czy Evans.

K.Jay

Yoh Asakura 14-03-2009 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2494988)
Nawet gdyby najlepsi zawodnicy byli kontuzjowani (Giggs, Scholes, Ronaldo itp.) to i tak ManU nie miało by problemów. Mają przecież Andersona, Naniego, Teveza, Hargreavesa, O'Shea, Browna, Fletchera, Parka no i młodych piłkarzy jak Rodrigo Possebon, Welbeck czy Evans.

Hahaha, już widzę, jak Anderson bierze na siebie odpowiedzialność podczas kontuzji kluczowych graczy United. To samo tyczy się Naniego. A Park ? Lmao :D
Hargreaves to chodząca kontuzja, on się nie liczy.

K.Jay 14-03-2009 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2494998)
Hahaha, już widzę, jak Anderson bierze na siebie odpowiedzialność podczas kontuzji kluczowych graczy United. To samo tyczy się Naniego. A Park ? Lmao :D
Hargreaves to chodząca kontuzja, on się nie liczy.

Skoro Arsenal taki dobry, to czemu nie są na pierwszym miesjcu? So sad... Ale i tak ManU > Arsenal.

K.Jay

Calen Futh 14-03-2009 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2495023)
Skoro Arsenal taki dobry, to czemu nie są na pierwszym miesjcu? So sad... Ale i tak ManU > Arsenal.

K.Jay

Jak to czemu? Przecież sędziowie są wszyscy przekupieni, plaga kontuzji jest, bieda w Afryce. Jest tyle czynników, które stawiają Arsenal w gorszej pozycji :/ Nie widzisz tego?!

Yoh Asakura 14-03-2009 12:40

Cytuj:

K.Jay

Dlaczego wy wszyscy jesteście takimi debilami ? Ja tylko skomentowałem poszczególnych zawodników United, nigdzie nie wspomniałem o Arsenalu. Ale to przywilej idiotów - dorabianie sobie ideologii.

K.Jay 14-03-2009 12:48

@Yoh
No ale ja wspomniałem o Arsenalu. =/
http://img21.imageshack.us/img21/664/manuc.png
/\ Tak będzie wyglądał koniec sezonu dla ManU.

Yoh Asakura 14-03-2009 12:51

Sesja zdjęciowa do Bravo Girl ?

Arka_Sath_Wielki 14-03-2009 12:57

Cytuj:

K.Jay

Sprawdź to w Yohculatorze ...

K.Jay 14-03-2009 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2495052)
Sesja zdjęciowa do Bravo Girl ?

Napinka nie jest zła. :D
http://img15.imageshack.us/img15/5523/berbatov.png
@Arka_Sath_Wielki
Yohculator kłamię.

K.Jay

Straznik Monopolowego 14-03-2009 15:25

Napinajcie sie dalej a MU dostaje wlasnie od Liverpoolu =]

Thomisson 14-03-2009 15:31

Lepiej od Liv niz Hull, czy Stoke ; )

Straznik Monopolowego 14-03-2009 15:44

Podoba mi sie gra wielkiego Vidica ktorego tak tutaj ubustwiacie

Arka_Sath_Wielki 14-03-2009 15:44

3-1!! Ynwa! :d

Calen Futh 14-03-2009 16:04

Postawa obrońców- niewiarygodna jak na Manchester. CR7 kompletnie bezsilny. Rooney wspaniale grał <3

Szkoda. Taka jest prawda. Cóż- pozostają 4 punkty i mecz zaległy ; )

Yoh Asakura 14-03-2009 16:26

4:1, but you'll still never get a job

Arka_Sath_Wielki 14-03-2009 16:36

No niby 4-1 ale co z tego, skoro i tak
http://img149.imageshack.us/img149/3590/yohculator.jpg
:(
@2down
That's the point.

Yoh Asakura 14-03-2009 16:40

Dlaczego każde małe dziecko nie zna umiaru ?

Calen Futh 14-03-2009 17:00

Ty Yoh, mówiąc, że Wilshere>Giggs pokazałeś wszystkim Twoją znajomość umiaru :D

MatiCFC 14-03-2009 17:01

Hurra L'pool, jeśli obrona ManU podtrzyma dzisiejszą formę, a CFC formę za panowania Hiddinka, to jest mistrz:D

Tak bardziej poważnie, w Angielskiej coraz ciekawiej p tej porażce ManU, jeśli jutro CFC ograją City, to będzie super.

Thomisson 14-03-2009 17:06

Liverpool naprawdę ostatnio gra wielką piłkę, zobaczymy czy utrzymają formę do końca sezonu, ale póki co to czapki z głów przed ich grą ; )

AnonimowyPowrot 14-03-2009 18:42

Moim zdaniem to wina zbyt wielkiej pewności siebie. Pokonali gładko Inter, wyszli niemalże tym samym składem (brak Giggsa i Scholesa, ale to zrozumiałe, a Tevez i Berbatov to podobny poziom, bardzo podobny), grali u siebie, prowadzili w tabeli... A L'pool wzmocniony wygraną z Realem, wciąż walczą o mistrzostwo. Jestem bardzo nieszczęśliwy :/ Oglądałem tylko pierwszą połówkę, myślałem, że rozmowa z Fergusonem przyniesie lepszy efekt.

@Down

W sumie fakt, ale to był mecz U NAS, do tego Z LIVERPOOLEM! : /

@Arka

Mógłbyś dodać więcej takich "easter eggów"? Siedziałbym na tym kalkulatorze cały dzień i wpisywał wszystko co możliwe :D

Calen Futh 14-03-2009 18:55

Ale Manchester w takiej sytuacji może sobie na taką wpadkę pozwolić. A na przykład taka Chelsea to by miała o wiele bardziej przesrane jakby przegrała na tym etapie.

By$iu 14-03-2009 18:59

W tym tygodniu Liverpool pokazal, ze wciaz jest jedna z najlepszych druzyn swiata, ktora jest wstanie pokonac kazdego.

Arka_Sath_Wielki 14-03-2009 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2495384)
@Arka

Mógłbyś dodać więcej takich "easter eggów"? Siedziałbym na tym kalkulatorze cały dzień i wpisywał wszystko co możliwe :D

Jak będzie czas i wena, to się może nawet w herby klubów pobawie, a w późniejszym czasie czeka was porównywanie do zawodników!

@topic
Kowalczyk ładnie dzisiaj biegła, szkoda tych ostatnich metrów, ale zmniejszyła stratę do lidera :)

Maggic 14-03-2009 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2495397)
Ale Manchester w takiej sytuacji może sobie na taką wpadkę pozwolić. A na przykład taka Chelsea to by miała o wiele bardziej przesrane jakby przegrała na tym etapie.

Mogliby sobie pozwolić na wpadkę, ale nie na deklasację przed własną publicznością przez drużynę z wielkiej czwórki. Rozumiem np. mecz z Evertonem w Liverpoolu przegrany 1-0.

Oczywiście się cieszę z takiego rozwoju sytuacji, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni :PP anyway sytuacja w tabeli co raz ciekawsza.

Calen Futh 14-03-2009 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2495408)
anyway sytuacja w tabeli co raz ciekawsza.

Co nie bardzo mnie cieszy ; )

Articuno 14-03-2009 20:01

Dramat.
Paweł Brożek prawdopodnie ma sezon z głowy. Brożkowi podczas upadku na murawe podobno kolano wygięło się w sposób wybitnie nienaturalny. Z chęcia to obejrze.
Wisła leży, niestety reprezentacja też :/ Gdzie jest Wichniarek?

AnonimowyPowrot 14-03-2009 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2495468)
Gdzie jest Wichniarek?

I Artur Wichniarek zwiał... Zwiał do Niemiec. Graj, graj... :D

Arka_Sath_Wielki 14-03-2009 20:22

Zaktualizowałem Yohculator. Dostępne jest teraz również porównywanie do zawodników! Każdy z nas może już się przekonać, że :
http://img510.imageshack.us/img510/1084/yohculator2.jpg
:) Ale na razie bez "easter eggów".

"Po tym jak z gry w reprezentacji Argentyny zrezygnował Juan Roman Riquelme, symboliczna koszulka z numerem '10' stała się wolna. Diego Armando Maradona z chęcią przyznałby ją gwiazdorowi Barçy, Leo Messiemu." Lepiej nie, bo sie zrobi gwiazdeczka jak z R10 jeszcze.

@Yoh
Jak masz coś przeciwko tej stronie, mogę ją usunąć :).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10.