![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i stąd* |
Cytuj:
|
Sykus mi napisal ze Ci wpierdoli na dniach :D
|
Haha ;D ja pisalem wczesniej ze bic sie nie lubie i bic sie nie bede :D
jezeli on ma jakies problemy zwiazane z forum to bardzo mi przykro :) edit. na dniach nie bo na wsi jestem :D:D |
Cytuj:
|
double. thx chello
|
Cytuj:
400 is mine ;d |
; D, fart ; DD!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiesz , synu bylem kiedys pierwszy na 400 stronie forum gdzie nikt mnie nie lubial za moja odmienna orientacje seksualna. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Adasko <33 kocham
|
@Sykus a gdzie mieszkasz tak apropo?
|
lool...ty chyba glupi jestes xd
|
hahhahaha xD
|
@2up
ten jego screen dziala jako keylogger jak sie kliknie to sciaga sie czy trza go sciagnac i zainstalowac? |
Cytuj:
|
Widzisz to akurat calkiem dobrze sie sklada odemnie troche daleko jest ale moj real sasiad tam mieszka jezeli z tym typkiem bedziesz mial jakis problem to daj znac to ogarniemy sprawe ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sry za 2 posty :** |
Kurwa mandat dostałem ;ss
Jebane kanary xDDDDDDDDDD! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nic, ale i tak kazdy tu pisze o byle czym ; D
|
Cytuj:
|
Miałby ktoś na sprzedaż jakiegos 60 ~ sorca? do 100 zł.. na Aurei ofc
@up. Losari jak kliknełeś ale nie pobrałeś ewentualnie nie zainstalowałeś to nic się nie stanie |
Elom ja mam sorca na sell B) [CHAR]Arko Hana[/CHAR]
|
Sting idziesz na jakis punkowy koncert? Dajesz! Tylko pumek nie bierz;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gg nie macie ze podniecacie pale na forum ? omg debile haha on ma najki WOW !! ale jestes super
|
Cytuj:
|
ok a ty pisz z hasajasajeme na gg ... hashaja ty piszesz ze to syf a pewnie 1 bedzie pod scena stal i krzyczal jak twej starej glos friends blz ?
|
@ String
Tym ze masz prace tez sie musiales pochwalic?? Tak sie sklada ze Nata tez pracować moze tyle ze nie kazdy musi na wakacjach^^ moze on woli sobie wypoczywac a za "Najeczki" to mama zaplaci? Ja sam osobiscie takze jestem zwolennikiem wypoczywania na wakacjach wiec nie zaimponowales mi tym, że posiadasz takie cos jak "praca". |
Cytuj:
Sorry, ze Cie rozczaruje, W przeciwienstwie do Ciebie, Najacze nie sa dla mnie drogie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |
|