![]() |
|
Cytuj:
|
22 knight
22 lvl knight FACC skille 60/58 eq: Towerka, K armor, P legi, Dark helmet, P ammy... Gdzie expic?
|
Pomoc
Mam knighta na 8lvl gdzie moge expic
|
Sorry, byłem zajęty xd.
4UP: Tomby. Najlepsze rozwiązanie. 3UP: Jak jesteś dobry, to zasuwaj na lizardy. Może być ciężko, no ale... Kasaaa, eeexp.... 2UP: SPRÓBOJ EF, DC -1, Minotaur tower podziemia - lootbagi, soldiery (też można zrobić loot), Elvenbane, MT. Sternum undead cave ghoule. : ) 1UP: Trolle? ;d Kurde, tu prawie nikt nie zagląda... od 3 miesięcy ja tu głównie skacze ;|. Trzeba coś z tym zrobić... @Down: tak zrobię... |
@Dragon-Fly : otwórz szkółkę xDDDD
a żeby nie było offtopu to : @2 up : trolleee, a jak masz 35/35 + to popróbuj na rotach :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
i jeszcze tomby :o |
Gdzie moge expic oraz zeby byla kasa ( facc ) ( byle nie mint ) - rh,dsm,g legi,dragon slayer
|
UP: Aktualne skille i lvl raz, mogę prosić?
|
@Szczygiel_18
EF |
...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam palka, nabiłem 50 lvl, i jak każdy wie używanie strongów stoi przede mną otworem. Gdzie bym mógł z nimi iść? Bo tomby i dragi mi zbrzydły już. :confused:
|
@UP
Piraty - 1lvl dziennie ;P |
Dzięki, lecz który poziom? 36-40lvl nabijałem tam na +2. I czy na +3 sa corsairy?
|
Więc tak:
LvL:36 (sory za podanie najwarzniejsze a zapomnialem...) Profesja: Paladyn Skille: 71/57 (na mój gust low :() Eq: devil helmet, blue robe, dragon shield, fur boots(wiem o szybkości), royal spears, plate legs, szalik konto: Facc Chodzi mi bardziej o exp niz o loot ale żebym wychodził na +. Prubowałem wielu expowisk:dwarfy, cyklopy, ghoust land. Ale to nie było to... Za odpowiedz z góry thx. |
@up : Możesz podać lv?
|
Cytuj:
oprócz tego mozesz sprobowac Orc land lub dsy, orki i dragi na pohu, |
Gdzie expic 19 knightem ? Skile 46/44 <wiem ze low> ale moge kupic club ringi , wiec beda 50/44 ...
Nie mam paca , a dwarfy sa ble ... Nie wnikam za bardzo w waste , ale niechce zeby 2bp potionow na 1h expa szlo xD EQ : knight arm , crown helmet , p legs , leather boots , dwarven shield , crelical mace <atk 28> |
@igim
roty/soldy/podziemia lodowych wysp/elfy/zamek w ab/ghostland |
Sorc 35lvl 35mlvl
eq: pset, crown helmet, leather boots, behe shield, all wands FACC Gdzie moge nim expić? Chodzi mi bardziej o sam exp niż loot bo w depo mam blue seta vampirke i 100k :P |
No mój ziomek na 35 lvl sorcem expil na cyklopach i wbijal 1,5 lvl dziennie
wiec może tez spróbuj albo może do mino city ;] Na początku jak czytałem 1 stronę ktoś napisał: "25 + Smoki, GS" ze od tego lvl na te potworki latać nie wiem co to za idiota pisał ale to głupota na 25 lvl z GS padniesz. |
Cytuj:
|
@kamykal
sprobój guardy/undeady pod mnt. sterum/ef/cyce na pohu |
Taa "Guardy" chyba najlepiej . Ale jak Ci kasy nie szkoda to moze bardziej ambitnie??:) Dragi np :p
|
Cytuj:
PS: Nie miał też haste! Gdzie iść 10 druidem? później 20? Nie mam pacca mam plate armor, plate legs, dwarven shield i steel helmet Chodi mi o dużo kasy! |
@up
na 10 lvl proponowałbym soldki, na 20 guardy albo też soldki
|
;(
Kurcze, przez 3 tygodnie nie expilem. I teraz nie wiem gdzie pojsc expic 72ms waste niewazne aby byl szybko lvl i w ogole.
Pomozcie prosze |
@up
dle/gsy/csy/tomby/ancienty/frosty//bb isle/lich hell/ |
Lvl 26 skille 57/57 Pacc Eq G arm Vamp Shield Crus Helmet Platinum amulet Wyvern Fang K legs i zwykłe buty. Gdzie moge expić (Minosy i rotwormy odpadają bo za długo tam siedze :P)
|
@gacolek_PL
Spróbuj EF(Zawsze noś zapas manasów), ghule - Ghostland,Dwarfy soldiery co do miejsc na PACC ci nie doradzę bo nie znam ;P |
Cytuj:
|
49 MS, 43 mlvl, Pacc dla tych mniej inteligentnych ;<
|
Cytuj:
|
-0-
Ja 46 ek z 70 axe expie caly czas na zolwiach.W sumie nie jest zle,tylko ta monotomia :(
Co byscie mi proponowali??:):):) |
Cytuj:
|
29 Pall
71/59 Gdzie expic? Bardziej chodzi o exp niż o loot. FACC |
Cytuj:
|
Co proponujecie dla
21 lvl druida 19 mlvl FACC p set, draven shield i dark helmet 4 bp ih moga isc na waste byle tylko dosc szybko wbic pare lvli i zaczac hmm robic |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |
|