![]() |
|
Cytuj:
zamknij jape bo nie poexpisz... |
sami pr0. ej moge z wami? /Frapper. Napisalbym z Frappera ale ban do 23 :<
|
|
zaal.pl zgadzam się z barosa, tylko idioci mogą wrzucać tutaj foty z ots'a i tez daje reporta może się coś zmieni :baby: a wy dzieci jesli nie umiecie grać w rl tylko na ots'ach lepiej idzcie pograć w mario albo co :evul:
|
Ej kare dasz ajpi tego oteesa ? i pod jakom tibje on jest plx plx plx plx ;< ;< :<
|
No bardzo fajne, ale wszystkie otsy 7.6+ nie maja sensu to na*******anie w hotkeya, mój brat gra razem na wyżej wymienionym otsie i w sumie wygląda to w taki sposób ze drze japę na pol domu a klawisz F1 ledwo chodzi. Zastanawiam sie jaki jest sens gry na światach pvp jeżeli to wygląda tak samo. Ok rozumiem fajna zabawa. Grałem 10minut wbiłem 70level blokując 2dragon lordy i 2 dragony na hp 50druidem. Żałosne no trochę.
Prócz tego ots jest jeszcze gorszy niż real tibia, czasami slysze co moj brat pierdoli na tym ventrillo, 'nie kradnij loota', 'wez sie podziel', 'ale zajebałeś', 'znów nas szwedzi z servera wygonią!1'. Zastanawia mnie jedno ci nałogowcy zrobią gdy ots dostanie reseta albo po prostu adminowi nie będzie chciało sie hostowac. <die sie powiesić> Co do tematu darcia japy, jedna z akcji na ventrilo, widzę chłopaki maja zgranie, i potrafią sie porozumiewać bez krzyku: Najlepsze jest to gdy im cokolwiek zarzucisz, od razu dostajesz ripostę zamknij japę bo grasz na nonpvp. Skoro są takimi kozakami czemu nie grają swoimi mega charami na pvp, spoko mogą mieć dla mnie i 150rp'ka na pvp ale gdy grają na tak gównianym otsie, wiążą z tym przyszłość a gdy wstają rano i idą spać myślą kiedy ots będzie włączony to żal mi dupę ściska. Procz tego naprawdę maksymalnie sie jaram robieniem konta na ventrilo tylko po to by grac w otsa. Hahaha, powiem w klimacie: Pozdrawiam [ED] Bordon :cup: :^))) Wszystko co napisałem miało na celu wtrącenie moich trzech groszy do całego tematu ots. Wszystko oparte jest na faktach, bez fake'ow. żadnego gracza nie chciałem urazić, chciałem pokazać jedynie jak ja to widzę. Jeżeli chodzi o care~, to gdzie by nie grał zawsze będzie moim ziomkiem i s*******ac od niego. |
http://img372.imageshack.us/img372/2...7457pj5.th.png
troche male wiec wklejam link http://img372.imageshack.us/my.php?image=3467457pj5.png |
Cytuj:
<333333333333333333333333 @Reszta Neuby *; |
Skoro są wymiataczami to czemu nie grają na normalnej tibii.
Exura "bp mana Exura gran "yes haha |
Cytuj:
cie popierdoliło? tą drugą fotkę dawał ziom o nicku spawciuu na forum żal mi cie orsh był nie dawno a nie wczoraj ... |
|
@AlvaroDestro
Mama Cię kraść uczyła? @OTS Zgadzam się z Vavim, przykład to choćby Eloth, najlepszy OTS na jakim kiedykolwiek grałem. Była(jest?) tam gildia Yakuza. Kolesie mieli naprawdę zajebistego skilla. Były openki gdzie nawet w 10 osób z palcem w dupie roz*******ali 30 osobowe ekipy. |
Cytuj:
kolejny popierdoleniec zal |
KURWA ci co wstawiaja tu gejloggery to powinni dostac bana i miec zakaz wchodzenia na ten temat S*******AC Z GEJLOGGERAMI !!!
|
Obserwuje ten temat od kilku tygodni i mogę powiedzieć że jest tylko po to by sie kłócić :(
Gdyby nie było tych kłótni sam z chęcią bym zamieszczał ssy |
@up
To zamieszczaj im wiecej ssow tym lepiej :p |
Cytuj:
I zmien avatarka najpierw ;) |
Cytuj:
|
|
1 left...
|
@up
Zamknij drzwi za sobą...:baby: |
Cytuj:
Idź się leczyć biedaku. Cytuj:
Cytuj:
|
Ta, madry i starszy sie znalazl xd
|
Cytuj:
|
|
Witam :) Nie wiem czy mnie pamiętacie bo 2,5 roku temu skończyłem grać , ale powracam :) głównie za sprawą kumpla hhuehUEHAUE.
Jako ,że nie mam zdjęcia (aktualnie odzyskuje swojego chara :P 61 lvl palek xD) zarzucam pewną ciekawostkę; Przed wczoraj na stronie CS'a napotkałem się na info o serwerze na ventrilo. Serwer ten jest jednej z gildii -nazwe zaraz podam musze looknac ponownie. Sprawdzalem, serwer dziala (co prawda tylko an 30 osob ale jest). Czasem niezły ubaw z nich jest xD Teraz sie w karaoke bawia i ku zdziwieniu jest tam pare high leveli :) Nadrobilem troche zaleglosci i widze ze na forum sporo syfu z keyloggerami jest wiec ventrilio (przedostatnia wersja, bo pod taka jest postawiony serwer) nie bede wrzucal na rapidshare etc. tylko wujek google was wyreczy: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...j+w+Google&lr= To ja zwijam odzyskiwać chara i do zobaczenia na serwerze <papa> :) EDIT: Ma ktoś team na banshee? |
Cytuj:
http://img521.imageshack.us/img521/1...0015ct5xz6.jpg |
Cytuj:
Nie wiem czy cie biją, czy ci jeść nie dają ? Bez względu na to, nie wyżywaj się na użytkownikach i nie zaśmiecaj forum ... ;/ |
kurwa co za pojeby sie rodza sami boca (bocili) ubijali komus potworki a teraz sapy ze ja wybijam im........
11:54 Hestro [95]: wez tylko nie boc znowu na ofie... 11:55 Alex Gonzales [107]: bujaj sie new ownerze 11:55 Hestro [95]: nie jestem nowym ovnerem 11:55 Alex Gonzales [107]: to zglupiales 11:55 Hestro [95]: jestem jednym stalym ovnerem hestraq 11:55 Hestro [95]: bo w*****asz mnie jak mi bijesz moje potwory 11:55 Hestro [95]: poboc se na dragach jak taki mocny jestes 11:55 Hestro [95]: albo na dwarfach 11:55 Hestro [95]: GSy 11:55 Alex Gonzales [107]: dragi sux 11:56 Hestro [95]: a nie kurwa na ofie 11:56 Alex Gonzales [107]: gsy tez 11:56 Alex Gonzales [107]: ofa rox 11:56 Alex Gonzales [107]: to ty idz na bb islands 11:56 Hestro [95]: a widzisz u mnei pacc ciolku? 11:56 Hestro [95]: zal mi ciebie;) 11:56 Alex Gonzales [107]: jak ty bociles na zólwiach to jak ubijales innym potwory to nic nie bylo a jak ja ci ubijam to afera 11:57 Hestro [95]: ja bocilem na zolwiach 3 dni 11:57 Hestro [95]: a ty bocisz cale zycie 11:57 Alex Gonzales [107]: wes sie jeb kurwa bo jakis pojebany jestes........ 11:57 Hestro [95]: kurwa bot mi wbil moze pol lvl 11:57 Hestro [95]: bede cie reportowal 11:57 Hestro [95]: to gm 11:57 Hestro [95]: i pamietaj ze mam twoje rozmowyxD 11:57 Alex Gonzales [107]: i mnie to jebie frajerze 11:57 Alex Gonzales [107]: =* 11:57 Hestro [95]: jebiesz matke jebiesz ojca i wyzerasz z kibla stolca xD 12:00 Alex Gonzales [107]: wow ales ty madry jestes 12:00 Alex Gonzales [107]: widac ze jestes na poziomie 10 latka ze jedziesz po rodzicach ale z ciebie juz ludzi nie bedzie |
i po chuj wstawiasz rozmowy chcesz żeby więcej klótni było -.- żal mi ciebie
|
Pan up kłótnie nie zaczynały się od takich rozmów tylko od komentarzy takich jak twój, strasznie sie wysiliłeś. Ogólnie ładne zdjęcia ale mało troszeczkę mam nadzieję ze będzie ich więcej. Pozdro dla was :P ale i tak refugia rox ;).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Ej nacisknolem na obrazek i mi sciagnelo ten obrazek ale nie moge go otworzyc pliks powiec czym go otworzyc bo hce zobaczyc tfoje skillle |
Dla bardziej ciekawskich lub trochę mniej wasz ulubieniec Barosa ukrywa się pod nickiem Mikosa :)
|
|
zal
zal mi was dzieci ne000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000000000000000000000
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |
|