![]() |
Cytuj:
|
No bo jest!
|
Ja chłopaka nie chce dołować. A pozatym kojaży mi się to z Piekielną historią o Szatanie.
|
Niech robi... moze mu cos lepiej wyjdzie, hcociaz narazie jest cieniutko ;)
|
dziekuje za szanse :].
Postaram sie ja wykorzystac (dobrze). |
Po Prostu KPSNF :/
|
PRzynajmniej chlopak sie stara... i lepsze jest od wiekszosci syfu na forum.
|
Wiem! Zrób fake o zuych Orcach, które pokona Super Hero w białym ubranku! Tło wykonaj w OTS ME! Będzie wspaniale xD
@Edit KONIECZNIE W FORMIE PASKÓW! @Edit 2 Nie zapomnij o Gimp'owych efektach! |
OTS Me to Open Tibia Server Map Editor. No kurde, wszyscy myślicie że jest jeszcze te stare 7.5 tibia? Nowa trawa plax. Rób dalej, narazie nie skomentuje
@tam w tłumie krytyków: Wasze zadanie to zrobić lepsze fake o evul n00bie, jak nie zrobicie, to sami nie wiecie co to fake. Koleś, nie martw się, nie wszystkim wychodzi odrazu. KPSNF - won z takimi ku*** skrótami. W twojej głowie narodził się fajny pomysł stworzenia nietypowych perypeti Evul N00ba, a więc nie daj się krytykom tylko RYSUJ DALEJ! 6/10 ładne fake ale było by 9/10 jeżeli nie trawa. Zrób coś śmieszniego, opłaci ci się! Cytuj:
|
Ja ci coś powiem, rób ten fake dalej, no i staraj się! Może wtedy ocenię...
|
no przepraszam, ale dam jeszcze jeden "zly" a nowe beda juz poprawione :]
http://img99.imageshack.us/img99/1158/pasek4ws3.png |
<zawał serca>
|
raczej powinno byc z expieniem na duchach/wampirach a nie na elfach ale pomysl kestra! :D
|
spoko dobry z tym pomysł miałeś ale że to dobre fake to cie niepowiem pracuj,pracuj,pracuj niekoniecznie to musi być jak KSPNF
|
Spoko pomysl miales nierob fake tylko paski!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
KPWDSNF!!
I to do szczętu!! |
?
Cytuj:
a czy to nie jest w ksztalcie paska, - polaczone jednym obrazkiem? poza tym: JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA DOBRE KOmENTARZe ;] |
Eee..yymmm...Ha-Ha-Ha? :confused: .
Ten fake jest zalosny...humor jest na poziomie 7 latka. Nie rob wiecej ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:23. |