![]() |
Heh, podoba mi się ten lis gryzący ikonę IE.
Dlaczego? Bo NIE CIERPIĘ IE X( Jednak chyba nie skorzystam z nowego Firefoxa. Pozostanę ''wierny'' Operze :D |
firefoox roxxxxxxxxxxx
|
ja dopiero od paru miesięcy nie używam IE i jestem niesamowicie zdziwiony jak wiele mnie omijało. Niestety brat jakoś nie może się do firefoxa przyzwyczaić i w związku z tym ciągle muszę oglądać tą paskudną ikonę na pulpicie...
|
Firefox gryzie się ze stronami stworzonymi pod IE? Już nie!
https://addons.mozilla.org/firefox/1419/ Dodam tylko, że przerobiłem moje FF na eksplorator systemowy, jednym słowem hail! __________________________ Niech żyje PiS, niech żyje Partia! |
ja wtrące swoje 3 grosze.
Używam IE i nic mi nie przeszkadza probowałem i FF i opere ale nie umiałem sie przyzwyczaić czyli dlamnie IE rulez |
Cytuj:
A i tak nie lubię Firefoxa, bo ma dla mnie nieprzyjazny system zakładek, których się nie da zamykać podwójnym kliknięciem, tylko trzeba coś tam naciskać, a ja tego nie lubię:P |
A ja mam pytanie odnośnie skórek pod FF 2. Otóż czy zna ktoś jakąś skórkę pod FF 2 chciałbym mieć czarny kolor skina ale niestety strona zse skórkami pod FF strasznie długo mi się ładuje i muszę czekać z 10 minut aż załaduje się jakaś strona ze skinami.
|
cholernie muli ten FF 2. Na 1.5 wszystko smigalo, a tutaj zuzycie procka siega 80%...
|
O tak, fire fox ! Nie ważne która wersja bo każda jest lepsza od Explorera ! :D
|
A jednak, firefox strasznie zamula dlatego zostanę przy Operze... Opera rox!
|
Mi tam nie zamula.
|
Mi też nie. Chyba nawet mniej zamula niż poprzedni FireFox.
|
Mi też chodzi szybciej niż firefox 1.5 no i to sprawdzanie błędów plus X do zamykania przy każdej zakładce= gicior !!
BTW Wreszcie nie będzie błędów "bo się worda nie chciało włączyć" |
Cytuj:
Cytuj:
|
To chyba masz malo RAMu, albo slaby procek :/
|
FireFox jest i był pamięciożerny. Potrafi zeżreć nawet 150MB ramu, wiec się nie dziwcie, że wam zamula jak macie 128MB.
|
procek 2.8 ghz, 768 ram... i mimo to nadal troche muli... ale mniej niz poprzednio - wyrzucilem w pizdu plugina do szukania torrentow i teraz dziala... powiedzmy, ze niezle.
|
Niby wielu widocznych zmian nie ma, ale irytuje mnie wywalenie zakładkowych "X"ów na zakładki... Również to, że po pewnym czasie zakładki zamiast się skracać "uciekają"... a gdy chce przy np. otwartych 25 zakładkach (co mi się zdarza) mam cheć szybko przeskoczyć z pierwszej na ostatnią?... :|
p.s. na plus zasługuje system RSS wbudowany z foxa, oraz plugs Sage do w/w RSSów ;) |
Firefox 2.
A oto plusy dla mnie: -Jakby szybszy -Sprawniejszy -Lepszy RSS -Konsola błędów(chyba to już było, może nie zauważyłem) Minusy: -Zamiast 'iksa' mam opcję 'pokaż wszystkie karty'. Co do ludzi, co mają nadzieję, że zmniejszy się liczba błędów w postach: Co to da, jeśli i tak większość tych osób(często ci, którzy mają Internet od paru miesięcy) korzysta z IE? |
Ludzie, Wy naprawdę używacie zakładek? Ja wolę mieć 20 otwartych okienek niż 20 kart, według mnie karty są niewygodne... Chociaż to pewnie kwestia przyzwyczajenia...
A system poprawiania błędów u mnie nie działa nie wiedzieć czemu, na innych forach jakoś podkreśla błędy a tutaj nie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |