![]() |
Ja, Leszek, jako przedstawiciel środowisk lewicowych podpisuje się pod drugim listem.
|
Nie poraz pierwszy staje mi ..
_ ~J.Zych |
Podpisuję sie również pod drugim listem dodając jednakże do niego :
"Mason! Żyd! Satanista!" |
jestem za,aby tamten temat został na nowo otwarty i abyście śmiecili tylko w jednym miejscu
|
Panowie... cisza.
Każdemu mikrofon odłącze i herbate zabiorę. |
To wszystko przez mamuty i inne zwierzęta ^^
|
podpisałem... :)
|
Mamutami niech Pan oczu nam tu nie mydli, panie Giertych.
|
W imię dobra RP! Za jaja ich!
|
Ja pierdole,to już nie jest zabawne...Możecie wymyślić coś innego....
|
Ja, Leszek, jako przedstawiciel środowisk lewicowych, wnoszę o wystosowanie listu otwartego do pani Moniki Olejnik potępiającego jej jakże karygodne zachowanie.
|
Opozycja popiera po raz pierwszy "rząd'.
|
Wybaczy Pan, Panie Leszku...
Staram się tylko wydobyć informacje nic więcej. Karanie mnie niczego nie da, żadne przesłuchania, JESTEM CZYSTA!!. Pragnę tylko odkryć p(h)rawdę. |
I nie understand so dobrze polisz, but I think you byc right. Hang ich jaja! Nie speak that ja szuldnt mowic about polish sprawyers. Caly world is mój (or bedzie mine). Panie president Duckczynsky - Co with antirokiet system?
|
Cytuj:
Podpisuje sie, bo owies podrozal/ |
Pani Reniu, pani nigdy bym nie odłączyła. Przecież on tych masonów i kapitalistów zwalcza! Pani ma u mnie swój stały, nie odłączny. Będzie r[h]azem z moim.
|
Cytuj:
|
Podpisuję się ^^
|
Podpisuję się pod petycją i listem Pana Premiera. I pewnie zwołam komisję nadzwyczajną ds. zamykania tematów przez pały z modami. Albo na odwrót.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:20. |