![]() |
Ja mam avatar ze smokiem dlatego bo:
1. Lubię smoki 2. Nazywam się Dragon Conqueror więc jak niemogło by być smoka? :) |
<----
A mój avatar (uciety, chyba npisze petycje do MatKusa >:( ) przedstawia śmierć. Odnalazłem go kiedy szukałem wizerunku śmierci na lekcje polksiego (śmierć i przemijanie). Jak mi się uda to może znajde mój avat z gery z przed dwóch lat ;) Tego raczej nikt nie pamięta~ A aktualny ukazuje wszystko - zamiłowanie do "ciemnej strony życia" ;), Death metalu... w miedzyczasie miałem jeszcze (ma gery) nekromante, zdjęcie mojej postaci... a na forum "którego-nazwy-tutaj-nie-moge-wymawiać" mam taki ;): http://dobo1337.republika.pl/po.jpg (to również oddaje moje zamiłowanie do death metalu 8o 8o 8o) |
<------ A ja mam taki.
Z makrelą. Wiadomo czemu. Sam zrobiłem, to chyba widać ;) |
LoL!
Mój avatar mam z innego forum.
Mój stary avatarek to slime, ponieważ na początku swej przygody z tibia.pl był ,mój głośny temat ze slimem w roli głównej. Na kompie mam obrazek na avat ale jest za duży:(:(:(. PS. Jak skompresować obrazek (dać go do WinRAR-a)?? |
Cytuj:
|
Ja bardzo często zmieniałem avatar'y, cały czas szukałem tego odpowiedniego i chyba w końcu znalazłem. Pochodzi on z jakiejś strony z avatarami, adresu już nawet nie pamiętam.
|
<------- A ja mam taki B)
A czemu ? Zawsze lubiłem rycerzy , to raz :] . A 2 , pokazuje moją ciemna stronę natury ;)))) . Nabazgral go jakiś gościu (nie pamiętam jaki) ,a ja tylko wpisałem na google "rycerz" i przestawiłem na grafike :P :] |
A ja i tak mam najlaniejszy
Mój avatarek i tak jest najladniejszy. Sam go robilem :-)
A przedstawia bohatera mojej ulubionej MANGi ( Berserk ) Gatsu( Gutsa ) |
A moj ma lekkie powiazanie z Counter-Strikiem :) Nozyk i Pistolecik wskazuja na moje mordercze skolonnosci... nie zartuje, taki sobie upodobalem i mi sie tam podoba.
|
Ju bastard, ju kill Kenny
<------ My avatarek :D
A mój avatarek powstał z zamiłowania do filmu South Park i do "tragicznej" roli Kennego :P <lol> |
A mój? Jak Wam się podoba? Sam go zrobiłem:] . Kurde 2 godziny nad tym siedziałem z czego jedna godzina zajęła mi szukanie grafik! :D Myślę, że jest niezły ;). W każdym razie... Do mnie pasuje8o .
P.S. Cytuj:
wtf? |
mój avatar przedstawia to co widać (tak to jeż snajper:P) a mam go dlatego że w każdej grze lubie mieć snajpere :tongue:
|
Mój avatar przedstawia misią łapę ponieważ już dobre kilka lat mówią na mnie Misiek i tak jakoś zostało lecz teraz z wiekiem mówi taka ksywka nie odpowiada i jest dziecięca to teraz kumple mówia na mnie po imieniu ale tak jak ono brzymi po rosyjsu czli : Misza, Miszka, Michaił ............ Najczęściej Misza :D
|
ekhm
I like Arnold Szwachcenegger
|
Mój avatarek z Terrym P. ma niewiele wspólnego. Ale wybrałem go bo symbolizuje mój mozolny trud w robieniu czegoś tam (już nie pamiętam co to było). Ale pamiętam że to było ważne...
@Baron Kaldrick: Ja zdecydowanie wolę Nobbsa. Utożsamiam się z nim. Pozdrawiam serdecznie. |
Twój avarar przedstawia Syzyfa który za kare musi wtoczyć głaz na szczyt góry ale zawsze będzie wypadał mu z rąk i spadał na sam dół.To kara od Bogów.Więcej przeczytasz w mitologi.
|
Mój został znaleziony na www.avatarpage.de Najpierw ściągnołem wszystkie obrazki z tej strony (teleport pro rox) a potem przebierałem... Tego złotego gostka znalazłem gdzieś pod Sci-fi .....
Bardzo mi sie podoba- jakiś złoty robocik z uśmieszkiem a'la Mona Lisa. Zawsze go używam :) (podobnie jak nicka) BTW, chcialbym byc cyborgiem :PPPP a avatar dorma po prostu ownzuje na calej linii :D |
Ja mam avatarek w klimacie Matrixa - sam robiłem :D - ale niedługo go zmienie - zrobie sobie w klimacie tibii albo morrowinda lub też diablo 2 ... zobaczymy :)
|
mialem zly dzien, bylo pUzno a mi sie nie chcialo spac.
wiec cos nabazgralem, zrbilem foto, odwrUcilem kolory w paincie i wyszlo to tam <------------- Cytuj:
|
Cytuj:
Ta pomylka celowa napewno -.-"" /me kills Scor's BNC... Jak ktos szuka fajnego avatara niech zobaczy na ta strone: http://www.deviantart.com/ Duzo kopania w tonach avatarow was czeka ale napewno cos fajnego znajdziecie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |