![]() |
Zając, Mam małe pytanie, mianowicie czy te potworki są twoje? Widziałem już dużo fake z nimi (potworami). A co do fake, to b. ładny!
Troszke dużo tych błędów, to już mówili koledzy... |
Fajny fake, nie widzę błędów oprócz kilku małych literówek, ale to się wytnie...
Podoba mi się to, ale nie moge znaleść twojej rekrytacji w temacie do tego, jeśli jest jakieś wolne miejsce, możesz mnie wsadzić... Najlepiej zuy, ale jak nie będzie miejsca... Trudno ;p Czekam na next part, narazie piąteczka z maleńkim minusem xP |
Sorki zadoświezke, ale mam 2 wiadomości:
1. Zrobiłem logo: http://images3.fotosik.pl/237/4f7ec18b33cb1951.png 2. Next part będzie w przeciągu około 1-2 tygodni (chce zrobić minimum 10 obrazków, a chciałbym ze 20) i możecie być spokojni - nie przerwę... Podoba się wam logo? |
T..Tem miecz co trzyma czarny demon... to... ja go zrobiłem xD (serio) Ta sama rękojeść klinga ostrze xD
Wieć fake ładny ale są błędy -Głowa tak ucięta a nie urwana ;/ brak krwi obok szyi urwanej głowy -Paintowe tarcze A więcej nie chce mi sie szukać ^^ Rób!! |
Hmm...1-2 tyg, długo. Ja zrobiłem dwie części fake w ciągu 24h (8o ,że mi się chciało) i no...nie zdradze :]. Mam nadzieje, że nie zejdziesz z poziomu ;).
|
No fake nieźle się zapowiada, czekam na next parts. Jak chcecie to możecie mnie też dać do tego fake'a jako kogoś do kogo pasuja mój nick :D.
|
No cóż troche dużo czasu każesz nam czekać :evul: Ale mam nadzieje, że będzie watro... :evul:
|
No, dobrze że mówisz, bo zaczynał się spam noobków: Rup weincei!!!!! Pligxs!!!!!1 Sóper fake, wiencei!
|
Rzadko widuje dobre fake'i ale ten zapowiada się świetnie ;). Chyba nie muszę mówić że więzienie wyszło ci najlepiej!(?) Tylko te błędy, :confused: szczególnie na pierwszym obrazku. Prologów się nie ocenia ;). Czekam na next part.
|
@up
Nie rzadko... tylko holernie rzadko ^^ (PS. niewiem czy "rzadko" nie pisze sie przez "z"... ale moge sie mylic) Kiedy ostatnio jakis fake ponad srednia wykoczyl? pare dobrych dni temu =[ @down Dzieki! nigdy o tym nie pamietalem jak sie pisze xD |
@up
Rzadko pisze się przez " rz" . Jest to bardzo dobry fake 10\10, bo nie jest najlepszy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |