![]() |
Filmik do kitu ale mozna sie posmiac warto obejrzec xd
@ Devil Spocony ( Debil Spocony?) Lubisz plakac tyle? wez se smoczki sa fajniejsze |
HahHAhahAHahHAHahAHHAHahAHhaha Co za idiota z t6ego najta
Boshe typowny dzieciak noob xD Kase na allegro kupuje - hahHAHahAHhahahHAhahA to nooby chyba nawet tak nie robia xD nie wiem kim trzeba byc zeby tak robic xD Dema na prawie red hp sie zlokowac boi kiedy ma 1000hp~ xDDD A jak juz zbloczyl ( co nie jest niczym trudnym ) Tiesto Blade [60]: yeaa Tiesto Blade [60]: zbloczylem demona Tiesto Blade [60]: wymiatam Tiesto Blade [60]: yeaa Tiesto Blade [60]: yeaa omfg zal.pl |
Cytuj:
juz lepiej ci... i tak zal :( Szkut sklej cipe ;) |
Cytuj:
|
jestem w 100 % pewny iz osoba ktora nakrecila ten film to 13~latek ktory zakupil ta postac na takowej stronie zwanej potocznie allegro :0
gratuluje kotq =* |
w/g zal.br robilem demca solo na 47 lvl(sorc) i lepiej mi szlo
|
Takiej polewki nie mniałem nigdy, HaHaHaHaHaHaHa ten knight are ROX !
Mam pytanie ile on ma lat ?=) |
Olol
Filmik z początku baaardzo nudny (w kółko to samo), a ten bloker pokazał tylko swoje prawdziwe oblicze nooba-blokera (widać że ostro srał po majtach jak bloczył cokolwiek w drodze powrotnej). Brawa dla daniela za ratunek blokera :D
Większej kompromitacji blokera jeszcze nie widziałem (szczerze) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
LOls
i co go tak besztacie ? i co ze sie bal blokowac demona na 60 lvl ? to nie powod zeby odrazu kogos wyzywac Pozdro
|
Cytuj:
@Topic Ten knight to chyba kupil ta postac :D |
Cytuj:
|
Poprostu szkoda gadac.EK kompromiitacja żal wiekszego nooba niewidziałem bał sie bloknąc pare Ds..a co do Sorcera..Czeba bylo walisc sds w huntery jeszcze bo byś padł ! bosze...bierzecie sie na Demony a grać nieumiecie.
Wasz znerwicowany Tibijczyk :] |
ehh..po co komentujecie? chcial cos zlootowac na ostatniego demona (czesto tak sie dzieje ze cos leci wlasnie z ostatniego potwora) to uzywal manasow..a knight nieblokowal bo mial powody...gowno was to powinno obchodzic...btw. rozwaliles mnie "mialem 51 rp na harmoni czy to nie jest przypadkiem non pvp?:P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |