![]() |
Hmmmm... Zupełnie nie wiem czy to pod ten temat podchodzi (fake'i)... Ale fajne, mimo iż nie lubię DB...
|
Dzięki za wszystkie komenty
Jednak ssj4 nie jest taki prosty jak mi sie wydawało ale kończe |
Dragon ball is Cool JAK I MANGA & ANIME mi tam sie podoba :)
|
Ja też siedzę w klimatach M&A i nawet fajnie ci to wyszło :D
|
Cytuj:
ZML(Zamknij Morde Leszczu) A co do tych przemian.. popracuj nad jakoscia włosów ;P |
Kurde, sami mangowcy, dziwnie się czuje... Próbowałem troche anime oglądać na hyperze... Brrr!!! Nie podchodziło mi... No, może Evangelion...
|
Cytuj:
A co do fake mi sie podoba ale mógłbyś popracowac nad kamehame |
ojej chlopak (chyba) sie postaral ! ja fanem DB nie jestem ale az taki strasznie beznadziejny to ty nie jestes...
|
Cytuj:
1. Dragon Ball jest DooBry, po za GT oczywiście. 2. Na moje to powinno być w grafikach. 3. Grafika do dupy. Spójrz sobie na mój avatarek. Miałem DragonBallową wenę gdy go tworzyłem :P tak samo jak parę części z TheMasterofDarkness. Według mnie moja praca jest lepsza... Popatrz oceń i popracuj nad czymś lepszym; bo teraz to to jest 1/10. |
Dziękuje wszystkim za wszystko:]
Oto SSJ4 (bez wejscia w gold oazaru) http://img262.imageshack.us/img262/4...sajian4ss8.png Popracuje teraz nad genki dyma oraz kamehame |
Cytuj:
|
Nie, no oczywiście że jest super -.-''
Wstawiłaś to do Nasze pierwsze fajki i wystarczy! Po co zakładać durny temat? -.- |
@up
W temacie Nasze piesze fake nikt nie komentował. Więc dałem nowy temat w kórym kazdy moze dać coś o DB rozumiesz |
debil za przeproszeniem
wesi sie schowaj noobie hake to sa jakies np Agent alfa albo Najazd Orcow na rookard a to sa trawka i postacie otoczone elektrnia ! Lubie Dragon Balla ale to jest nieweim co guwno za przeproszeniem wystzkie brzydkie slowaa!;) :baby:
|
Omfg !!
soory to mój durnowaty,niemyty,śmierdzoncy kuzyn Kornel Białek ,sorry...... za tego nooba.
TO NOOB NAJGORSZY ZE NOOBÓW :d |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz co nie musi ci się to podobać, bo może i nie jesteś fanem i nie rozwijaj nowej partii, jeżeli jesteś taki mądry zrób coś swojego i się popisz... |
Fajny ssj4 pracuj dalej zrob tez inne ataki
|
dzieki za komenty dobre i złe
teraz pracuje nad atakami. Ktoś mi moze podsunąć pomysł albo cos sam zrobić bo ja moge mieć jakiś zastój:D |
zrob big bang attack i final flash
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |