Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   "Jak dojść do Kazordoon?" - Przewodnik (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=10046)

Shadow 29-08-2004 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mindileth
o boshe koles jak ci sie temat nie podoba to go wylacz a nie jecz

No to ja tesz trohe pojecze okejjj ??????

Trzeba dopiero mieć zjaraną psychę zjaraną żeby nie wiedzieć gdzie jest kazo
Na www.tibia.pl są mapy, wystarczy sprawdzić
Poza tym jest coś takiego w tibii jak ZNAKI mówiące gdzie jest dane miasto
więc...???

Adaras 29-08-2004 20:19

@up
Oczywiście. :) Pochwały pochwałami, ale krytyka też się przyda.
Fakt, mapy są, ale nie ma opisanej drogi. Znaki także są i pokazują dobry kierunek, ale Kaz to nie Carlin. Zanim (jeśli) trafisz, zwłaszcza za pierwszym razem, błądzisz w kanionie szukając właściwej drogi.. Chyba, że ją znasz =]

Eleander 21-09-2004 18:26

Droga do Kazoo

Zauważyłem na tym forum ciekawą sprawę , wielu nie dość że nic nie robi poza krytykowaniem wszystkich dokoła to ze szczególnym sadyzmem się znęca nad tymi którym sie chce coś zrobić.Jest to ciekawe i interesujące zjawisko niezle opisane w poscie : wiecie kto to jest noob?. Zachęcam do przeczytania.

Ashlon 22-09-2004 22:00

Cytuj:

No tak, kolejny artykuł na poziomie tego forum. Brawa dla moderatorów- mądra decyzja żeby zrobić z tego artykuł, jak ktoś go zobaczy nie bedzie miał wątpliwości gdzie trafił...

Pozdro

Skoro ci sie nie podoba forum, to wypi*erdalaj stad, im mniej bluzgaczy tym lepiej.Konstruktywna krytyka ponad wszystko, yntylygyncie.

Cytuj:

Ps. Proponuje teraz zrobić artykuł: "Jak otworzyć worek" lub "Jak zapalić torch"
Wg ciebie lecialoby to mniej wiecej tak " po prostu go otworz n00bie"

Cytuj:

Jeżeli uważasz, że ktoś kto wie jak dojść do Kazordoon wie wiele o tej grze, to chyba faktycznie nie mamy o czym rozmawiać...

Pozdro

Nie, wtedy wcale nie wie wiele o tej grze. Ale jesli ktos jest taki INTELIGENTNY, zeby pomoc w grze poczatkujacym oraz ZROBIC DOKLADNY PRZEWODNIK jak tam dojsc, to mozemy polemizowac.

Cytuj:

Nie wystawiłem ci "minusa", moge ci dać plusa jeżeli bedziesz czuł sie przez to lepszy...to prosze bardzo, ja to pier***e. To że masz kolegów na 8-10 lvl którzy nie wiedzą jak dojść Kazordoon to nie znaczy ze musisz zaśmiecać forum takim badziewiem...

pozdro
Wiesz, ten + motywuje troszke do pracy. A co, ty sie wstydzisz takich 8-10lvli, ktorzy chca dobrze grac w ta gre? Bo ja nie. Ja za to wstydze sie takich jak ty, ktorzy nie potrafia uszanowac czyjegos pomyslu, woli oraz determinacji.Takich, ktorzy potrafia tylko blugac (nie, nie krytykowac) - czyli malych, niedowartosciowanych KRZYKACZY.
Co do zasmiecania - wlasnie ty to robisz, napisalbys sam, cos od siebie.
A co do pier.dolenia - z twoim charakterem, nikt nie bedzie chcial tego z toba robic.Wiesz, najwyzej mozesz to robic yourself.

Cytuj:

o boshe koles jak ci sie temat nie podoba to go wylacz a nie jecz
Swiete slowa synith.

Cytuj:

Trzeba dopiero mieć zjaraną psychę zjaraną żeby nie wiedzieć gdzie jest kazo
Na www.tibia.pl są mapy, wystarczy sprawdzić
Poza tym jest coś takiego w tibii jak ZNAKI mówiące gdzie jest dane miasto
więc...???
Nie powtarzaj sie Nie.
A do czego sluzy mapa muzeum? Przeciez moglbiby walnac mape miasta i wielgachna krope podpisana "tu jest muzeum".A jednak robia tegoz mapy.Zapytaj sie tego, co kolibie ci sie miedzy uszami (jesli nie wypadlo ci jeszcze przez nie), czy odpowiesz sobie na takie pytanie samemu, czy ktos ma ci pomoc?

@Val : postawa godna pochwaly, szczegolnie po tych bluzgach....

slawski 23-09-2004 00:11

Ludzie powiedzcie mi jak znależliście drogę do kazo??
Są dwa wyjścia:
-ktoś wam pokazał/powiedział
-szukaliście z 15/30 min kanionie(przyznaję się, że sam szukałem i znalazłem;p)

No chyba, że (pewnie) trafi się ktoś kto odrazu znał drogę to kazo.....(taaa.........)

Egoistyczne myślenie jest raczej wadą, więc trzeba nad nią popracować.Ty znasz drogę lecz to nie znaczy, że inny początkujący gracze znają drogę.
Adaras się "napocił" robiąc te zdjęcia, wklejając je, tworząc komentarze, zdobywając red skulla...ups rozpedziłem się^^. Więc trzeba to uszanować, a nie tylko bluzgać (oczywiście powiedzieć k***a, po*******ił* cię itp. jest najłatwiej, a wysil "to co masz między uszami" i napisz coś mądrego)

koniec..ufffffff.....

Adaras 15-10-2004 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawski
zdobywając red skulla...

Ti ti =p

@Nekro
Dzięki za poparcie, ale nie musiałeś się aż tak rozpisywać =] Jak ktoś uważa, że dobrze zrobił, "bluzgając" na mnie i "wyśmiewając", dam mu tą satysfakcję, niech się cieszy.

Zimono 09-11-2004 19:16

No slawski to rozumiem. Ciekawie powiedziane (czyt. napisane). Co prawda ja znałem droge do Kaz ale zapomniałem i dzięki temu poradnikowi udało mi się dojść do Kaz. Thx Adaras. I mam pytano Adaras. Masz zamiar zrobić droge do dp czy nie? Jak nie to może ja zrobie, a przynajmniej postaram się.
EDIT:
zrobiłem, ale dopracowywuje jeszcze

Zamkniety w domku 11-11-2004 18:20

Spoko poradnik, ale fajnie by bylo gdyby ktos zrobil jeszcze filmik, bo nie za bardzo wiem czego moge sie spodziewac po drodze. Proponuje filmik pt. "jak dojsc do Kazo od strony Thais" :p

Adaras 13-12-2004 22:09

@up
Od strony Thais dochodzi się "drogą południową" - chyba wiesz, jak się dostać do Dwarf Bridge?

@Zimono
Jeżeli chcesz, to możesz zrobić. Przyda się, z pewnością.

Fu'Yara 15-01-2005 16:40

Chwalić, chwalić ijescze raz chwalić!

Dzięki temu poradnikowi dolazłem do kazz :cup:

Shane Of Darkness 15-01-2005 17:57

Chwalić chwalić...

:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Ja też dostałem się do kazardoon, bez wiekszych problemow dzieki temu poradniczkowi :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Gratki poradnika masz u mnie + ;) ;)

---------------------------------------

Imię: Shane Of Darkness
Serwer : Amera :cup:
Level : 10 (rośnie wczoraj weszłem na main) B) :]
Skille : 32/32 (też rosną) B) :]
Profesja : Knight
Mlvl : Narazie 0 kase wydałem na itemki... ;)

-----------------------------------------
Pozdro dla kumpli z Aurei !!!

MaciekWRO 23-05-2005 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shane Of Darkness
Level : 10 (rośnie wczoraj weszłem na main) B) :]

chyba wszedłem

Liz@r 07-06-2005 16:12

Ja tam powiem że o to chodziło z kaz żeby było trudno dojść a tu taki poradnik i cała zabawa się psuje :p .Ale dla tych któży nie umią dobrze grać(narazie)to się przyda :)

Schihan 07-06-2005 18:50

Dzieki te,mu poradnikowi znam jeszcze 2 drogi.

dr zlo 28-11-2005 20:54

mogles jeszcz na paincie zaznaczyc drtoge

dr zlo 07-01-2006 19:56

Kurde ide se a tu ktos mnie zabija

Locarianer 30-08-2006 18:32

Spoooox

Spoko poradnik ale troche sie nie przydaje =/ bardziej by sie perzydal jak dojsc do dp w kazzo do temple itp. itd. :D Ale dobra robota :D

igoman 19-11-2006 10:21

mam takie pytanie dotyczące tego poradniczka. Mianowicie: Jeśli mam 13 lvl to wyprawa do Kazadroon nie jest na moim poziomie zbyt ryzykowna??Jeśli tam jest beholder,jaka szansa jest że go spotkam,jeśli pójde zaznaczoną drogą??:confused:

Zupka_Chinska 19-11-2006 11:43

Up@:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adaras
Idziemy wciąż na północ(droga w prawo kończy się miejscem na linę i pojedynczym spawnem beholdera).

Czytanie ze zrozumieniem ?
My mamy iść do góry, a gdy pujdziemy w prawo (gdzie nie mamy iść) to trafimy do beholdera.

Topic:
Poradnik jak dla mnie bardzo dobry.

igoman 21-11-2006 19:10

teraz wszystko jasne thx fajny poradnik

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05.