![]() |
Komercha :P. Te wszystkie gwiazdy i gwiazdki są o kant dupy rozbić. Liczy się tylko muzyka nie robiona pod publiczkę, a taką ciężko znaleźć.
|
Koorfa.przeciesh na takie koonqrsioolki gloosoja roosiofe dziewczynki. Poshadni/doorosli ludzie nie wydaja kasy na takie goofna.
@ CO DO MUZYKI Polski hip hop i metal się jeszcze jakoś trzymają.Reszta muzyki,nawet techno ssie. Więc co zrobić,jeżeli własnie te dwa gatunki muzyki są raczej nie dopuszczalne na listy? Zawsze będą tam shity... |
Niestety tak to teraz jest że nie liczy się talent tylko kasa.Dlatego powstają takie badziewne zespoły.Moim zdaniem takie zespoły jak blog27 czy tokio hotel nie powinni wogóle istnieć ponieważ jest to wstyd dla sceny muzycznej.
|
Łamagad..
Się ciesze, że o tym zapomniałem ; ) Ziew. Pieniądz rządzi światem - nie żebym ja tego pieniądza nie lubił, ale czasem po prostu, cóż.. Fakt, zespoły takie jak B27 czy TH widać przynoszą ogromne zyski. Ale stacja telewizyjna jest po to żeby było co oglądać - a ilu ludzi będzie oglądać takie śmieci? Aż tyle jest russhhoffyhh nastholathek ? |
To nie wygrał Behemoth? Łeee.. =)
|
Who cares? Nie wydaje mi się, żeby ludzi słuchających jedynie "porządnej trv i elo" muzyki powinno boleć coś takiego, jak rankingi MTV. Wiadomo, że metalu teraz się nie lansuje, bo nie żyjemy w latach '70 i '80, ani choćby '90. Mamy XXI wiek, Panowie (Panie tysz) - TH atakuje.
|
Bloki o Tokio Fotele to juz swoja droga, ale najwiekszym debilizmem wydalo mi sie zaproszenie Snoopa i Diddy'ego na te sama impreze... Dziwie sie, ze jeszcze sie nie pozabijali.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Rychu Peja jest spoko bo reprezentuje biede ..
|
Cytuj:
|
W ogóle na jakiej oni podstawie stwierdzili, że zespół blog27 jest najpopularniejszym zespołem w polsce? Przez sms-y od fanów za 2.44zł+vat? Komercyjna głupota, a do tego totalne bezguście, o tokio hotel już nie wspomne.. :|
|
Cytuj:
|
To i to jest muzycznym szłamem. Jeśli ktoś uważa, że Blog 27 jest popularny to niech wybierze się do przeciętnego polskiego liceum i zrobi ankietę. Wyjdzie, że jakieś 10% ludzi ledwo uznaje ten zespół. EMA oglądają ludzie prości, również oni wysyłają sms'y do MTV, stąd uważam, że wyniki nie są odzwierciedleniem rzeczywistości. Nie ma innego sposobu na przeprowadzenie takiej ankiety. Nawet wybory nie wchodzą w grę, bo skoro niecałe 50% ludzi gosuje w najważniejszych wyborach to ile zagłosuje w takiej ankiecie dobrowolnie? Zapewne znowu ci, którzy uwielbiają Blog 27 i zrobią dla nich wszystko, nawet pofatygują się do centrum miasta aby oddać głos.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zobacz na statystyki serwisu Last.Fm - http://www.last.fm/charts/music/artist/ - jak widac Queen i Linkin Park trzymają się w pierwszej czterdziestce. Druga sprawa - IMO umieszczanie Linkin Park wśród Queen i Manowar to lekka przesada. |
Cytuj:
Jak widze te teraznijesze techno to az niechce tego sluchac. TH TH beeee tis is szit! Ile jest tych "nafstolatek", ktore jada tylko na wygladzie? Napewno duzo :baby: Ja nie wiem nawet co tu ten MTV wyprawia. Af KOSh! Kasa-.-. Ciekawe ile lapowek otrzymali od bloga, Th itp? @edittodown Jezeli nie biora lapowek.. To strach pomyslec ile "rushofyh nasholatek z phodstawuwki" ma tak rabniety gust.. dno dna i 5m mulu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
No niech ci będzie...Rap ;] @ Teletoobis A kto ci powiedział że Verba to rap?Oni twierdzą już że robią POP. Nawet Doniu przyznał się że śpiewa,a nie rapuje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24. |