![]() |
Cytuj:
Citizen: Nie każda dziewczyna to "słit", wiele jest dziewczyn, które takie nie nie są. A z tymi gołymi pępkami to mnie rozwaliłeś... To, że ma odkryty brzuch, to już pusta i prosta? A jak ma spódniczkę to co powiesz? Już nie dziewica? Po ubiorze ludzi poznajesz... Brawo, zdaję mi się, że do końca życia będzie Ci przeszkadzać, że dziewczyna z chłopakiem się przytulają... ;) |
Co mnie inni obchodzą, ja tam kobiety nie potrzebuję, mam swoje priorytety w życiu. Niech się przytulają ale w domu. Po ubiorze i zachowaniu widać kim dana osoba jest. To się nazywa "pierwszym wrażeniem". Jak widzisz kolesia w garniturze, to na pewno nie powiesz, że pracuje fizycznie, czy, że jest menelem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co Cie to obchodzi, ze ktos teletoobisiuje sie na korytarzu? jak ci to przeszkadza to nie patrz a nie przezywasz jak mrowka okres |
O rety skończmy temat, do niczego nie prowadzi.
|
Nie mowie odrazu, ze kazda, ktora ma odkryty brzuch byla "bjath".
No, ale zadam inne pytanie.. Po jakiego kartofla to? Zeby zrobic wrazenie? Ba i tu widac plytkosc... Taka dziewczyna chce zrobic wrazenie na wygladzie end. Ci, ktorzy uzywaja komorke na lekcjach nie maja zadnej komorki mozgowej i chca sie pochwalic tylko ta jedna komorka- Te slowa powtarza nam nauczycielkaXD. hehehe A co sie stanie zlego gdy mundurki wejda w zycie? Nic.. Bo szkola nie jest do pokazywania swoich pempkow i gatek ^^. @editto ghost A no tak pomylilem sie: "komorka?" to chyba wyjatek. ;p Smiac sie po lekcjach? Niby kto? Jak kazda szkola miala by obowiazek noszenia mundurkow. A z reszta w Japoni jest nakaz noszenia mundrukow i jakos nikt z uczniow sie nie smieje.. Troche mundurki kosztuja i napewno nie przejda. |
Cytuj:
A ja wolę dziołchę połowicznie rozebraną (pod warunkiem, że ładna), niż dziołchę ubraną w tysioncpieńcetstodziewieńcet procentach (czyli za bardzo ^.-). Mundurki to pomysł bezsensowny - ewentualnie na specjalne okoliczności, ale nie na codzień. Cytuj:
W każdym bądź razie jeśli naprawdę są w rooshoffych miniówach i bez bluzek i noszą tony metalu w uszach i tapety na twarzy, to co innego. @telefony - na lekcjach - OCZYWIŚCIE nie, chyba, że w sytuacjach BARDZO wyjątkowych, na przerwach - chvj ich to obchodzi, czy gadam czy nie? Telefon może - jak już Ghost napisał - uratować dupę, poza tym zaoszczędzić czas mi/komuś innemu (na ten przykład po lekcjach i tak musiałbym iść do sklepu - pisze smsa do matki co kupić, żeby sama nie musiała). @Hrabia - ogranicz trochę spam. Co drugi/trzeci post Twój. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jeśli ktoś jest szykanowany przez gównażerię, bo ubiera się gorzej lub w innym stylu, to niech zmieni szkołę albo walczy o swoje. Ja chodziłem do szkoły z fedorą na łbie i jakoś nie miałem wielkich problemów. @Ad. edit Cytuj:
|
Cytuj:
@Hrabia - zaczynasz mi wyglądać na geja o takim podejściu do heteroseksualistów, jakie większość Polaków ma do homo~. A mianowicie 'nie mam nic przeciwko, dopóki tego nie robią przy mnie'. |
Cytuj:
A co jest twoim priorytetem? Pieniadze...? Cytuj:
@down Przeciez Giertych nie chce likwidacji gimnazjow, to pomysl szmatlawcow typu "fakt". |
UU giertych pewnie ma jeszcze nie jedno w głowie.Moje zdanie jest takie:
-Mundurków niepowinni dac obowiazkowo (ubierajac sie tak jak chcemy wyrażamy samych siebie np.jestes niezle pojehany to ubierasz sie jak psyhol itp.. ) -Rozdielenie gimnazjum na męskie i żeńskie to głupi pomysł,powinni zrobic tak jak moja siora chodziła do podstawuwki było 9 klas i git.. Wszyscy siebie znali i nieszpanowali (Typu:"AaAaA Ja JeStEm MasTaH I ŚcIąGnE dZiEwCzYnIe BiElIzNe") Ogulnie Jeden dobry pomysł giertycha to to ze zrobic 9 klasowa podstawówke.Inne pomysły? - DO KOSZA |
Hrabia-Citizen wyjdz.... masz swoje jakies tam poglady, najpierw mowisz ze denerwuje cie jak sie ktos kolo ciebie przytula a pozniej, ,,nic mnie to nie obchodzi'' zastanow sie co ty mowisz ! blz nie osadzaj ludzi po tym jak sie ubieraja teraz wiekszosc dziewczyn sie tak ubiera, mini itp so skonczmy z tym :)
co do Giertycha, nie zgadzam sie z wiekszoscia jego pomyslow, komorki....nosic ale bez przesady, wylaczac dzwonki kiedy sie jest w szkole i nie chwalic sie nia...a nie ,, o mam najs mobajl fołn 111!!oneone patrz co ma!111 co do mundorkow, pojdziesz w poniedzialek do szkoly ubrudzisz, niedosc ze smierdzi szkola to jeszcze bedziesz musial w tym chodzic caly tydzien... |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up ja mówie ze jego jedyny dobry pomysł DLA MNIE jest dobry a jego zdanie mnie pier**** pozatym 8 klas poprostu sie pomyliłem dlamnie najlepszym rozwiazaniem jest zrobienie spowrotem 8 klas ;]
|
Cytuj:
|
Eee, chcialem zeby ten temat posluzyl jako ogolny o ministrze edukacji i jego ciaglych pomyslach, i niech zostanie...
|
Cytuj:
wiem blad popelnilem zamiast tydzien napisalem dzien.. i poprawilem wam sie nigdy bledy nie zdarzaja ? |
@Zamor1
"co do mundorkow, pojdziesz w poniedzialek do szkoly ubrudzisz, niedosc ze smierdzi szkola to jeszcze bedziesz musial w tym chodzic caly dzien..." Ta, teraz poprawiaj i wyjdź na geniusza. |
Cytuj:
Cytuj:
Btw, co za problem ściągnąć dziewczynie bieliznę? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |