Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   wtf? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=100833)

Always hunted 04-11-2006 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rezidew (Post 1063137)
@up: A wlasnie, niewiem czy tez tak macie ale jak jest save i mam Fight'a to niemoge sie wylogowac niewiem czemu :/

Bo tak teraz jest, CIPSoft to zrobił żeby ludzie nie pkowali na SS

Zbychu burczymucha 04-11-2006 21:32

Nie mam zielonego pojecia jak to sie mogło stać (ja kręciłem:) ) a tymbardziej Exetris. Używał jedynie (albo aż:p ) tbi i miał kicka...

Myśle, że może to ma związek z typem servera - Dolera (e pvp)

A może po update, coś, ktoś, jakoś... , no nie wiem

Sante Mefisto 04-11-2006 22:31

@ pare up
ktos mowil ze to opcja w tibi prosze o opisanie mi tego na PW Xd

Sowa 04-11-2006 23:53

Pobawcie sie Tibia. CAM : )

@down

No to sie pobaw? : )

Zbychu burczymucha 05-11-2006 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowa (Post 1063737)
Pobawcie sie Tibia. CAM : )

Ja ten film robiłem i nic się nie bawiłem :p , jeśli o to chodzi.

shoq 05-11-2006 07:20

nic nie piszcie to musiał być jakiś błąd gry i tyle.

Cashtan 05-11-2006 08:41

Na debugu chyba wywala z gry wiec jak sie umie go robic no to... :D
Debugi mozna robic z meatem, zauwazylem to jak mialem 27 lvl w miescie rotow :]
Wystarczy miec przy sobie 1 meata i robisz se debuga :P (oj ile ja tibi przeinstalowywalem przez moje doswiadczenia :D). Ale nie zawsze sie to udaje :P

PS. Probowalem to zglaszac do GMa nawet jak byl u mnie (hack list znalazlem) ale on nic :P

Hellraider 05-11-2006 09:54

Tez tak kiedys mialem, mialem skulla 15 min i byl kick (pozniej sie dowiedzialem ze nie tylko mnie kicknelo) po minucie sie lognalem i sie okazalo ze wywalilo mnie z gry a skulla juz nie bylo, chociaz minelo moze z 5 min jego ;P

Always hunted 05-11-2006 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cashtan (Post 1063888)
Na debugu chyba wywala z gry wiec jak sie umie go robic no to... :D

Debug Cię nie wywala z gry natychmiast... patrz filmik z pierwszym Morgarothem, był debug i wszyscy padli... nikogo nie kicknęło

Cashtan 05-11-2006 15:31

@up
A no tak, rzeczywiscie :P
No to nici z mojego meata :(
:D

Haroun 06-11-2006 18:49

LOL Ale wy wszyscy spostrzegawczy. Nikt niezauważył że po letnim update jak ci się net rozłącza z różnych przyczyn i niema połączenie z tibią to w pare sekund masz logout. (Wątpię żeby to tylko u mnie wystąpiło) Więc niech nikt niepisze że pisze jakieś bzdury.

Red October 07-11-2006 10:06

@up
Pewnie ze piszesz bzdury. Probowalem wylaczac internet na wszystkie mozliwe sposoby a postac i tak pozostawala w grze.

Haroun 07-11-2006 10:40

TA tylko że ja nierozłączałem go tylko sam mi się rozłączał. Raz jak mi prąd wyłączyli to mnie wylogowało i z trzy razy gdy mi się noestrada rozłączyła. Więc niepisz że pisze bzdury bo ich niepisze, a jak niewierzysz to się poprostu nieudzielaj.

Red October 07-11-2006 19:40

Jesli kick po wyjeciu kabla z gniazdka i po kicku neo to dla ciebie cos innego to gratuluje glupoty albo poczucia humoru.

A poza tym nie z czasownikami piszemy osobno.

Szybciunio 08-11-2006 16:08

n/c:p heh jakis bot pewnie

shoq 08-11-2006 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybciunio (Post 1068807)
n/c:p heh jakis bot pewnie

lol! kolejny expert -.-

BOTy w tibi nie mogą robić nic więcej niż człowiek! zrozumcie to! jeśli gracz nie może czegoś zrobić, bot TEŻ NIE! boty po prostu zastępują klikanie w ekran przez gracza automatycznymi czynnościami

yz0 08-11-2006 17:35

Ciekawe...może ctrl+q kliknął xD

Anvortis 08-11-2006 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shoq (Post 1068975)
lol! kolejny expert -.-

BOTy w tibi nie mogą robić nic więcej niż człowiek! zrozumcie to! jeśli gracz nie może czegoś zrobić, bot TEŻ NIE! boty po prostu zastępują klikanie w ekran przez gracza automatycznymi czynnościami

Blad ;]

Widzialem wersje mega bomba ktory po zabiciu kolesia nie zwraca uwagi czy masz skulla, pz czy cos tam jeszcze tylko odrazu logout ^^

Nie pomyslales ze mozna wyslac sfalszowany pakiet ktory oznajmi ze koles nie ma pz :D

Mowisz ze bot robi to co czlowiek ? blad ;]

Guriel 08-11-2006 18:00

hyh :PP jak juz mowimy o pz'tach to ja kilka razy mialem tak ze jak zabilem kolesia to mialem white skulla (wow:D) ale gdy pozniej mnie ktos zabil i sie lognolem w swiatyni rozwniez mialem white skulla :D widzialem tez ludzi chodzacych z white skullem po dp :} ehhhh "tibia to jak zycie , cudy sie zdarzaja" ^^ huheuhe pozdro!

Always hunted 08-11-2006 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anvortis (Post 1069027)
Blad ;]

Widzialem wersje mega bomba ktory po zabiciu kolesia nie zwraca uwagi czy masz skulla, pz czy cos tam jeszcze tylko odrazu logout ^^

Nie pomyslales ze mozna wyslac sfalszowany pakiet ktory oznajmi ze koles nie ma pz :D

Mowisz ze bot robi to co czlowiek ? blad ;]

Błąd... skulle zostają, wszyscy co mają pz locka stoją, reszta daje loga...

I to jest Mage Bomb nie mega bomb

down@
nie ze skullami, tylko w chwili w której pz lock znikł, a skull jeszcze był, POOF lognął... skull mruga przez chyba 5 sekund po zniknięciu pz locka, więc mogło Ci się wydawać

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16.