![]() |
@Thadel
Gz Loota |
Nie nawidze was!!!!!!
|
|
Siema jestem z koszalina tez tylko ze gram na furoze ale moze kiedys sie da spotkac? xd
|
@up
czemu nie, a jezl;ei mozna widziec to ile masz lat i do ktorej szkoly uczeszczasz |
@Thadel & Revolx
Bravka za skilla, a tak pozatym Blona za ile cie srednio sie siekaja? THX z gory |
To zależy jak leży raczej wcale, ale czasem to za 40 uderzą. Polecam slimy do skillowania pozwyżej 60/60 :D
|
Nawet fajne sceny ale moze wybierzecie sie na jakiegos hunta ? :D (gs'y, dragi) i bedzie wpozo ale gratZ skilli, lvl'i, mlvl'i, loota z draggy for all
PzDr all 8) |
w weekend zaliczymy 5+ questow, bedzie ogromna porcjia nowosci;], tylko w weekend mozemy sie wszyscy razem zgrac
|
A jakie questy ?? Może pojde .
|
gz ss-ow tez jestem z koszalina ale gram na harmonii razem z dwoma kolegami 90+ i inny kolega na elysi tez 90+ ;))
|
Macio.. niep*****dol ja tez a koszalinka... ;o . ! skąd dokladnie jestes? .. e tam.. jak cos to w tibi pogadamy.. bayB)
|
hyhy..
omg sry za duoble ale jeszcze jedno... do jakich szkól wy chodzicie?.. tzn bardziej chodzi mi o Gissa.. ja tam mam 14 latek i sobie chodze do 3.. ;o .. na rokosowie, bo gdzie indziej :D ... ale i tak mi powiedzcie do jakich szkól chodzicie i ile macie latek bo z checią sie z wami spotkam :d ...8o 8o 8o
|
Arash ja cie znam, ty chodzisz z Pawczyńskim do klasy
TY jestes Cisielski czy jakoś tak :DD Mowiles mi ze grasz na Harmoni |
@up
Dla nie wtajemniczonych ja tez ma 13lat i chodze do gim.nr3 w koszalinie xD |
@Kuba
A mi się wydawało, że ty masz lat 15 ;p;p Zdaje mi sie, że chodzisz do 3 Gimnazjum a nie do 1 @Macio Giss Mógłbyś wkleić jakieś screeny ze swojej postaci. :D |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tiaa, ale ja jestem Ciesielski.. ale kto ty ;o ..ale wtajemniczony.. .. :o :o :o A ja cie chyba nawed nie znam.. Pawczyński to pała.. hrhr.. dżołk of kors. pzd. |
;'(
ps. a ja mam 14 lat.. 8o a nie 13... X( X( X(
to chyba tyle.. :D:confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |