![]() |
Cytuj:
|
Usiehusie, chcesz Nadrilla na bezludną wyspę, do pani Niny, wysłać? Tego dzidka można, ale miszcza pasków chyba nie...
|
Tam mu damy internet...
|
Hmmmm... Dobry pomysł, wszystkich fake'owców wysłać tam!
|
Najlepiej zrobić im jeszcze ograniczenie - nie ma next party, nie ma posta :D
|
Cytuj:
|
Goryla byłem sobie w stanie wyobrazić, ale Miszy już nie o.0
|
Cytuj:
Ludzie, fake jest zajebisty! Normalnie czemu go wcześniej nie widziałem?! BTW. To jest OTS :D |
Mój 'goryl' to Misza, jest na każde usługi i najbardziej dziwne zachcianki.
A wysłanie szejkowców na wyspę tylko zmniejszy poparcie koalicji. Poza tym, macie ciekawe pomysły dotyczące zniszczenia Wielkiego Nada, hm. Co do fake... rób szybko lepszy, bo Mino Fake zaraz Cię przebije z podpisu. Cytuj:
|
zawalisty fake naucZ mnie tak!! plis 100/10 ofc
|
To jest takie głupie że aż śmieszne :D
Ale nie martw się, (sam się dziwie) widziałem gorsze :blazen: |
Nadrill ma rację !!! Spójrzcie na ten fake od innej strony, a ujrzycie piękno w tej prostocie !!! On jest perfekcyjnie wklejony i ma elementy humorystyczne... ;>
Dla niekumatych : I ja i Nadrill po prostu stosujemy ironię @edit@down Mówisz masz ! |
Tja, to wklej se link do podpisu...
|
Rozumiem co pokazuje avatar Nadrilla... Jego wyróżnianie się (pod względem wyglądu i nie tylko) od reszty...
|
łahuahauahuahahuahahuahauhaauahaua
leze i kwicze xD rozwalil mnie twoj fejk i pocczucie "chumoru" Gimli ded a dragony pijane-> omg whats was that xD |
Rob w tym temacie ta twoja kontynuacje, z dragami co wskakuja do lawy bo mysla ze to woda
<Prawie jak POWAGA> no to do dziela ;> |
@up
A od kiedy dragi lubią wode ;> @topic Extra fake, rób tak dalej a wszyscy dadzą jego link do swojego podpisu ;) |
Najwspanialsza praca jaką w życiu widziałem. Jestem wzruszony.
|
Cytuj:
|
mhm, to jest na zasadzie: Siedzą dwa gołębie na dachu. Jeden grucha, drugi jabłko. Albo: Czym się różni kominiarz od pralki? Kominiarz jest czarny!
Z obydwu tych dowcipów się śmiałem co nie miara, tak samo jak z tego tekstu. Proste jest ok, a kurve nie :). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |