![]() |
To Nie fake!!
To nie jest zaden FAKE!! Ten program istnieje tylko jest jedno ale... Ze stworzonymi itemami nie mozemy nic zrobic a po przesunieciu ich znikaja...:p Jedyna prawdziwa rzecz na tym filmie to zmiana tekstu NPC. 8o
|
Gówno wiecie, gówno widzieliscie : ) Za czasów ops nie pamiętam kiedy : D Można było generować pakiety i robić itemki jakiekolwiek. : ) Niestety bug zniknął po około 14-20 dniach :D
Btw. co to za piosenka w tle ? @down też : P ale wyobraź sobie ten błąd jest fajny :D |
nie da sie robic takich rzeczy -.-' tzn da sie ale i tak to nie dziala
inni tych itemow nie widza...ciekawe czemu w sklepie nic nie kupil na dowod...proste...przy zakupie czegokolwiek siano mu zniknie a npc odpowie ze nie ma tyle siana...juz probowalem sie w to bawic ale niestety tibia ma za duze zabezpieczenia |
Cytuj:
|
idioci z was?
Cytuj:
po 1 wiecei dobrze ze istnieja boty ktore zmieniaja wyglad twojej postaci ale nikt inny tego wygladu nie widzi tak samo z ta kasa lub rzeczmi. filma nie ogladalem bo wydal mi sie nobowski!!! mozesz zmienic wyglad 10gp na 100000kk ale jak rzucisz na zmeinie to bedzie to 10gp....... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro. |
Ja sie tak tutaj zastanawiam nad takimi rzeczami:
Po 1. Nikt nie wpomniał w ogóle o jego stronie (czyżby nikt nie sprawdzał, może nadal istnieje)nie istniejącej, chociaz mam wątpliwości czy kiedykolwiek ona istniała. Po 2. na google.pl wpisałem odpowiednią fraze na temat jego programu i też ani słuchu o nim, a powinno coś być napisane na angielskich stronach. Po 3. Nie zgadza mi sie jego ruch, stanął koło bibliotekarza i on chodzil szybko (czyżby w dawnej tibii NPC chodziły szybciej, a w niedawnych update co raz wolniej, czy to nie wydaje sie dziwne?), on zaś jak chodzil to lagi i freezy tak jakby, a znów patrząc na blibliotekarza chodzil dosyc szybko. Po 4. Okienka na windowsie od kiedy są takie jak on tam miał ? i od kiedy tak przedziwnie na winie wygląda notatnik(hmmm... czyżby korzystanie z linuxa i przejścia na windowsa? (czyt. ataki na serwer). Po 5. Cały film jak i program mógłbyć odpowiednio spreparowany. Okienka narysowane w paincie i powklejany inny text. Itemy mogłby być wklejone. Reasumując: Jedna wielka niewiadomo, nikt nie wie jak on nagrywał i co robil z filmem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
chodzi o to, że niemożliwy jest bot do robienia sobie rzeczy, a nie do sprawiania wrażenia, że robi. Co do zmiany sprite'ów to wygląd się zmieni, ale on dał look na thunder hammera i pisało "You see a thunder hammer...... It is blessed by Gods of Tibia". Zmiana sprite'ów czegoś takiego nie zmieni... |
Mnie sie wydaje ze to fake gdyz nie istnieja takie programy...no chyba ze se zmienisz recznie (ale to tylko wyglad):| to mozna hackingiem nazwac a itemy chyba tylko position: God moze tworzyć....chociaż tego tez nie jestem pewien : [
|
ajajaj fake panowie fake
|
hehs jak by cos takiego istniało xD 100cc chociaz xD ;d
|
lol nie wiem co o ty myslec ;/
|
Ofmg :D:D
Jezus Wyszedlbym z rooka narobil kasy Eq i na Facc Wbilbym 100 lvl w 1 miehca :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |