![]() |
Tha =] Wielkie dzięki, pomęcze się z tym trochę, poćwiczę, a nuż coś z tego wyjdzie. :)
|
najlepsze sa te zdjecia po tym locie xD jak sie na siebie patrza, a potem : matrix, wyciemnienie obrazu i bah xD
masz u mnie + :] jeszcze 2 i w pier*** ;p |
Daj wiecej tego!!!!!! Komiks jest super!!
|
Normalnie Bajer! Dawaj szybko nastepna czesc!!!!
Masz u mnie "+" |
jedziesz tak dalej........! postaraj się znaleźć troche czasu w roku szkolnym na następne odcinki.
-------- Reklama: [email protected] |
Fajny komiks :) Trzeba komus zakutowac za to
PS. To ja mam nicka "Oszust podatkowy" na azurze i to mnie mowiles o tym komiksie :) |
niezły jesteś stary masz ode mnie +
|
No no calkiem fajniutkie oby tak dalej, rozwijaj te swoje tworcze zdolnosci ;p gratki
|
Komiks jest zajefajny, a ten post napisalem poniewaz chce abys ten outfit wzucil do spirita i zamiescil gdzies do sciagniecia bo on tez jest zajefajny, proponuje amienic za FACC knighta.
|
Czemu ich nie widze?? :( Kazdy sie tak dobrze wypowiada a ja ich niewidze :( Sproboj poprawic plz
|
OSZUST - nie widzisz ich bo znowu dostałem bana za przeładowywanie serwera :) jutro (niedziela) wszystko wróci do normy :P
|
Oj, nie wczytują mi się obrazki :(
Khan chyba spotkała cię ta sama przykra sytuacja co mnie, mianowicie Lycos zablokował mi konto na 24h z powodu przekroczenia limitu transferu :(. Stało się to po napisaniu mojego arytkułu o lootbagach na rooku, gdzie zamieściłem SSy z przykładami :(. |
ZnÓw DziaŁa!! Zapraszam!!
|
Gratzen, fajny i czekamy z niecierpliwością na więcej :D
|
Spox :):)
Zajerombiste :D:D musiales sie pewnie nad tym napracowac :P gratulacje fajnie wyglada twoja postac :D . Jak mozesz pokazuj wiecej takich fotek : B)
|
fajny komisksik :) , tak dalej, czekamy na więcej :]
+ ode mnie :P |
hehe fajny ten komiks i nawte dosyc smieszny :D plx more plx more :D
|
Komiks ciekawy i ladny. Czekam na nastepne + ode mnie of corz
|
Normalnie wymiatają! no niewiem extra itd itp... masz +
|
Super masz odemnie "+"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |