![]() |
Cytuj:
|
ta grafika przedstawiona na filmiku nie oddaje ani klimatu, ani nawet grafiki tamtejszej tibii. ta grafika byla lepsza tylko film ja znaaaacznie pogarsza, co nie zmienia faktu ze niektorzy sie wypowiadaja jak moi koledzy z bloku:
-jak mozesz grac w ta tibie, jakies kurwa kwadraciki, zagraj w csa! jak juz ktos kiedys powiedzial: "dzieci wychowane na grafice" ;];] |
Cytuj:
2 Dzisiaj nawet aktywowalem TE konto ale wypowiadalem sie na forum tibia.pl od okolo 2 lat, tylko ze mialem inne konto. 3 Ty tutaj zachowujesz sie jak noob, a nie ja. 4 I nadal uważam że ci, którzy nazywaja dziecmi neostrady tych ktorzy wypowiadaja sie od starej tibii powinni cos ze soba zrobic. (Teraz oczywiście sprobuje mnie zbluzgac... tak sadze ) :) Pozdro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie ma roznicy kiedy kto dołączył..ja gram w tibie od 13.05.03 a konto tutaj mam od xx.10.05 wiec co mam czuć się gorszy bo ktos wczesniej założyl konto? Niektórzy ludzie nie wchodzą na forum i swietnie grają w tibie...zeby taki np. Taif. założyl konto 09.11.06 i cos powiedzial to bys go zbesztal ze nic nie wie o tibii?:D albo jest nubem? |
No... Tylko ze ani na lvl ani na date dołączenia patrzeć sie nie opłaca bo później sie okazuje że koleś ma 180~lvl i jest debilem, albo ze ma konto od 2 lat i to samo ^.^, ja tam wole tibie za czasow 7.1, to i grafika byla calkiem niezla i klimat ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |