![]() |
Polski serwer jak naj bardziej !! poniewarz są korzyści z tego nie takie jak to że npc po polsku będą mówić ale takie:
1. mniej Lagów i płynniej bedzie chodziła gra 2. konto bankowe cipów w polsce i nie musimy kombinować z kartami albo pocztami tylko iziemy do bank mówim że chcemy wpłacić na to i to konto tylke i tyle i juz mamy pacc 3. polscy GMowie z którymi idzie sie dogadać na 100% |
Hehe, ale za to GM z innego kraju nie zrozumie polskich przekleństw - mniej banów jest i namelocków :D (joke plx) A tak na serio: Język angielski jest łatwiejszy do opanowania niż polski (naprawdę!)
Re down: Wcale nie taki duży kłopot, jeżeli masz własny, wydajny serwer i nie masz co z nim zrobić. :] Ale pewnie go by do USA przenieśli... zresztą zawsze jak zrobią światy to robią 2 (jeden w USA i jeden w Niemczech). |
To by nie było głupie.... Serwer po polsku tylko dla uzytkownikow tibia.pl Wcale bym nie płakał. Wsumie, czy CipSoft miał by coś przeciw gdybyśmy przetłuczali tibie i za ich pozwoleniem umieszcili ten sam plik tylko ze po polsku? Nic by przecież nie stracili... Z serwerem by było gorzej;) szkoda ze to tylko marzenia.
|
Cytuj:
|
Muahahhaha
A ja sie poznalem ze to kit jeszcze przed tym jak to napisales. Wiesz jak ? Look: Dobo (127.0.0.1) Chyba nie moosze dalej tlumaczyc ... Chocia| nie wszyscy wiedza o co chodzi :P |
Cytuj:
U is teh 1337 ;] Wiem o tym, ale jak zapewne widzisz, prawie nikt nie zwracal na to uwagi... mogłem to edytować, stoi to od strony OTServ*****... ale zapomniałem :p |
!!!
OMG!!! zatklo mnie....jak mozesz to ludziom robić? najpierw nadzieja na normalne zycie(:P), a tu co? rozczarowanie i skwaszona mina:P a tak poza tym to co musze zrobic by se to poprzetlumaczać?:P i wogole GraTz ze ci sie chcialio:P
|
No cóż, widać że Ci sie nudziło...
Bezsensowny temat, zastanawiam się po co on w ogóle został założny, najlepiej wykasować jak najszybciej. Na takich tematach to [najlepsze]forum o Tibii wiele traci... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czyzby to jakis nowy test server? ;) dajcie namiary:p ... a tak na serio... ciekawe kiedy na ots bedzie mozna walczyc z potworami innymi niz bugi...
|
[quote=Olorion.;108604]
Cytuj:
i mam pomysl niech kazdy polak sie tak "ubierze" |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |