![]() |
Fajne filmiki podobało mi sie pekowanie, szczególnmie tego 99lvl :D
|
k***a jaki fart z typa wyleciał c arm bs crus helm gs
tez bym tak chcial mi kiedys sie trafiło z typa dragon shield steel helmet dragon hammer noble arm knight legs boh i 8bp of sd |
:((((((((((((((((((((((((((
EE nie mgoe sciagnac 3 flimow cos jest nie tak 3 ostatnie :(((((((((
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Ten film jest już na forum kilkanaście stron wstecz.
|
LOL. Gosc sobie skopiowal linki do filmow z innego tematu i mysli ze sobie zrobi dobra reputacje
|
Fajny filmik :cup: ale jednak miales malo sd :( loot tez nie najlepszy ;(
|
3 ostatnie linki nie działają popraw to
|
@re Pijako-Cfaniak
Pffff..i ja Cie z rl znam ??? :p Boshe weź napisz chociaż o który filmik Ci chodzi.. a tak poza tym to ja te filmiki już dawno widziałem... |
Ja terz nie rozumiem osub które pk-ują dla zabawy chya że ta osoba pkowana tego chce ale sam jeszcze nie pkuje bo za slabe sille mam :D
|
Hmm dlaczego moderatorzy nie usuwają tematów, ktoe są zkopiowane ze wcześniejszych??? X(
|
Cytuj:
Po drugie poproś kogoś niech ci kupi pod choinkę słowniczek ortograficzny Ja rozumiem osoby pekujące na takich lvlach, hakerzy, i tyle... |
Eee tam gadacie tez gram na titani i zeros teraz ma 108lvl chyba...
- jest w unicie ale cobyscie robili na takim lvlu? pozniej jak bedziecie h lvlami to wam sie expienie znudzi ;) EDIT eee ja nie wiem facet 7 lvl i takie eq na titani a to drogo chodzi :/ i tez dlugo wytrzymal i nie wiem czemu akurat tyle tego wypadlo red skulla nie mial :/ |
gz ^^
pierwszy film po prostu rulezz xD
wielkie "GZ" ode mnie |
Cytuj:
Po pierwsze to nie jego sd....on zamiescil te filmy z tibia.de...zeby zdobyc wiecej reputacji..nie wiem za co go chwalicie jak nie ma po co?No COMent |
Cytuj:
|
spox
Jea wiecej takich filmów :P
spoko podobaja mi sie !!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |