![]() |
Askara i Arcania działają, mysle zewiekszosc juz dziala, jesli nie wszystkie
|
Secura działała i działa nadal
niestety tibia.com nadal nie działa ;( @Edit 20:28 Server is going down in 5 minutes. Please log out. radość nie trawała długo xD |
Tak naprawde poszli kupic prowiant ma "Melange", i wracaja jak zwykle pic do swojej siedziby, a ze mieli pogruszki ze jak teraz ktos padnie, od kicka spodowanego Tibia etc, to zrobia zamach na Regensburg lub cos w tym stylu wiec teraz zrobili oficjalne wylączenie serwerów :P To moja nie zawodna teza ^^
Nie tak naprawde znowu cos naprawiają... |
19:29 Server is going down in 5 minutes.
Please log out. ja dostalem na Premi taka wiadomosc!! |
To nie update
Ja wiem z tego co pisal GM na Galanie, że to nie jest update ;]
"19:43 GM Dazetih Galana [2]: This is just some maintenance. It is NOT an update! Oh, and "apoogise" should be "apologise", obviously. My apologies." |
Serwery byly wylaczone poniewaz CipSoft likwidowal tak zwazny magebomb.
Teraz po zalogowaniu przez okolo ~15 sec nie jestes w stanie uzyc runy ofensywnej jedynie defensywne. To tyle. |
wyłączaja serwery stopnowo nie wszystkie naraz, jednym z pierwszych była harmonia, a ostatnia prawdopodobnie bedzie Secura
|
Craban
Customer Support Inhabitant of Arcania Profession: None Level: 4 Posts: 2293 As you may already have read in the news, we have implemented what we consider the best option to quickly put an end to this very disturbing cheat. I thank you all for reporting it and linking many cases in this thread. It certainly helped us to see how large the impact was. I am also confident that our measures have been adequate and hope that none of you will suffer from this in the future. ________________ Hen Borceforth: You can't enforce respect, you have to earn it. Ten oto koleś dal do zrozumienia, ze juz nie ma sie czego obawiac, Magebomb juz nie dziala http://forum.tibia.com/forum/index.p...6&pagenumber=9 tutaj link do tematu |
W czasie gdy chce sprawdzic strone mi ja tu wylaczaja. xD
|
Cytuj:
Tak to prawda juz probowalem ! To koniec ery "Megabomby" |
No i wszystko jasne :)
Koniec magebomby ;) |
Może po tym czyms dadza mi tego pacca ktorego wygralem 1 lisopada -.- juz sie nie moge doczekac choc czekam tydzien na tego pacca :( !!!
------------------------- Tibia podstawowe zasady: -Cipsoft jest wrogiem -Expienie nałogiem -Skile podstawą -Pk zabawą -Qest odkryciem -Poziom przeżyciem -Śmierć jest zwątpieniem -Lecz addon pocieszeniem! Zaczni swoją przygodę i stań się kimś! www.tibia.com - w tej chwili nie dziala :p |
Chcecie znać powdód dla którego wyłączono servy? kasują konta tych którzy używają programu onazwie Black Proxy i uzywają takiego czegoś jak magebomb aktualnie zostało skasowanych kont na aurea-20 w tym 70 rp, 50 elite i masa 15-30 lvl
|
Premia dziala da sie normalnie grac !!
|
2x @up na saphira tez usuneli konta
Nazargel czy jak on tam ma 140+ master uzywal magebomb i mu wyskasowali konto :Pno i paru innych np. Bollig z saphiry znany tez na aurea jakos bollie mc'draid ;)mu tez bolliga usuneli :P SAPHIRA ONLINE |
Czyby pierwsza rzecz ktora dobrze zrobil CipSoft? :D
|
Ostatnio Lootarkungen na saphirze wysłał raport ze inna osoba pkuje i wykorzystal 5 uh rune a ban przyjeli i jest :p ja sie nie dziwie jak on ma rsa caly czas ;)
|
A czy moglby ktos napisac, o co chodzi z ta "magebomb"?
|
Hellraiser - Magebomby jezeli juz (a w ogole to magebomb).
No i teraz cale trapowanie za pomoca mass logów (niekoniecznie botów) ch*j strzelil :S. @ up http://youtube.com/watch?v=nUybXJg8whU |
Witam witam :) wlasnie wrocilem do tibi po dosc dlugiej przerwie :P i licze na pomoc od was jezeli bede jej potrzebowal i rady :D
co do dzisiajszego wieczora to solera nie dziala okolo 20 min :/ eh cos sie dzieje z ta tibia ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |