![]() |
wszystko w porządku, ale po co zgadywać albo snuć domysły na http://tibia.erig.net/Santa_Claus macie wszystko ładnie opisane 8o
|
Cytuj:
Ja raz dostałem 5 snowalli, 8 lasek, 8 cookies, 15 apples. Wszystko oczywiście innymi charami. |
@up
to to masz qrde szczęście, bo ja ZAWSZE dostawałem jabłka :/ |
to ja mam inne pytanie czy jesli dostane od mikolaja prezent w carlin to czy bede mogl tez go dostac w thais?
|
Niestety nie :/
Tylko jeden na postać, obojętnie w jakim mieście. |
Cytuj:
Czy teraz Santa losowo też misia daje, nie mam pojęcia ;( |
O_o
Wiecie... Nie to ze jesem noob, bo słyszałem coś o Tym mikołaju, ale gram w tibie niecały rok ( od ferii zimowych ) i wiecie jak narazie nei widziałęm Mikołaja. Mam pytanie. Czy on chodzi po mieście przez jeden dzień czy na hciwlke jest i zaraz nzika? |
Cytuj:
|
Ja podobnie jak up... ZAWSZE snieżki i laseczki ;]
Nie wiem od czego to zalezy. Prezenty od mikolaja bralem okolo 5 razy. |
Taak.. Ostatnim razem także dostałem śnieżki i laseczki. Ale byłem jedynie dwoma postaciami =). Obie rzeczy jeszcze leżą w depo :p.
|
Nie wiem jak było w poprzednich latach, ale rok temu mikołaj znajdował się (tak jak to opisane na tibia.erig.net) w odpowiednich miejscach. Każdy char może otrzymać 1 prezent.
Ja ze swoich spotkań z mikołajem nie wyniosłem tylko tego miśka i lalki. Niektórzy pytają po co ten mikołaj, ano właśnie po to, aby otrzymać prezent na święta (śnieżki wypadają tylko z Yeti, a cukierki tylko od mikołaja można dostać), tak więc cieszcie się tym grubym, czerononosym NPC. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |