![]() |
Cytuj:
|
Polski rock, punk, metal i alternatywa są naprawde na ciekawym poziomie. Czego oczekiwałeś po medialnym ścierwie? ;-)
|
kichakichakicha
|
Dody warto słuchać, ale tylko dla teledysków. Od czego mamy na pilocie regulację głośności? Po to żeby ją wyciszyć ^^
|
Odnosnie polskiej sceny metalowej - fakt, jest niezła, cała masa równych zespołów, pokroju Vader, Trauma, Disenter, troche "wiecej niż równych" np Witchmaster, Behemoth, Azarath... tyle że mało odkrywczych zespołów. Oprócz Blindead i zespołow z "rodziny Kobongu", wiekszość to przejmowanie wzorców z innych krajów
@Ghost +Kapela ze Wsi Warszawa, Skalpel, Lost :-) |
Cytuj:
Muzyka musi trafiać w gusta mas. |
Mówicie, że hiphop opiera się na "kurwa bóg cipa" (przepraszam za przeklenstwa ale cytuję co nawet nie jest grzechem wg kosciola katolickiego) a tak naprawde gówno wiecie :)
Co do metalu polskiego to nie wiem, nie slucham, ale obilo mi sie ze są znani za granicą :) Gratuluje im sukcesu. Doda wg mnie jest glupia, ale calkiem ladnie spiewa i do tego ladnie wyglada :) Mandaryna ani ładnie nie wygląda ani nie śpiewa :P |
Dobo, strefa polskiego rocku / punk rocku też ma się nieźle.
Mnie w hip-hopie najbardziej denerwują kolejne piosenki, jak to cięzko się żyje na blokowiskach, żę na chleb nie ma, które śpiewają kolesie, któży zapomnieli schować swojego łańcucha za 2 tys złotych czy zegarka za tyle samo. To jest śmieszne. Lub inne teksty takie jak piosenka "Anal terror" - z tej to przynajmniej zrobiliśmy sobie pośmiewisko :P W radiu na prawdę nie ma co słuchać - zgadzam się z tym. Albo jakiś polski chłam typu Mandaryna albo 15-20. letnie "hiciory". Ogólnie dobrze trzymało się jeszcze radio BIS, ale coś słyszałem, że ma wyjść nakaz losowania przez system piosenki, jaka za chwilę ma polecieć, i już BIS upadnie... A jeszcze co do polskiej muzyki, to autor tematu wymienił wśród DAWNYCH polskich sław T.Love, jakby nagle wszyscy umarli i przestali tworzyć. Akurat oni jeszcze dobrze się trzymają. Aha, i ze swojej strony polecam zespół B.E.T.H. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
hmm polscy artysci których słucham
Behemoth, Vader, Vesania, Azarath, Hunter , Dezerter czasem Defekt Mózgu i moze cos jeszcze czego teraz nie pamietam ;p polscy artyści są naprawde bardzo dobrzy w tym co robia Blog 27 w tworzeniu autentycznego shitu Behemoth w tworzeniu ciężkiej dobrej muzy ... =D |
Ale glupoty pierdolicie ;)
http://www.metal-observer.com/articl...d=5&a=lc&c=108 Do wyboru, do koloru. Czesci tych kapel jeszcze nie znam, ale zapewniam, ze wiekszosc kopie dupe ;) Nalezy dolozyc tam jeszcze m.in. Azarath, pare innych i wogle bylo by ladnie :> |
Z polskiego metalu jeszcze Kat jest a w sumie byl o ktorym nikt nie wspomnial ;>
|
Cytuj:
Niestety... |
Dlatego, ze muzyka jest dla wszystkich, powstaje takie ścierwo jak "Blog 27"
I psuje takie cos polską muzykę, czy tego chcemy czy nie. |
AAAAjajajaj. Jak ja to kocham :) Stereotypy... Wy na nich jedziecie,nie my.
Polski hip hop-gówno,ścierwo..................................... .................................................. ....tandeta. Powiem szczerze,dziwicie się potem że was zaczepiają na ulicy? Według mnie nie robią tego dla tego,że macie długie włosy,tylko dlatego,że macie takie zdanie o muzyce, którą kochają ,więc wyzywając ją wyzywacie ich (przynajmniej tak jest w moich kręgach) I kocham tą nienawiśc... Słucham metalu = hip hop gówno Słucham hip hopu = metal gówno. LAME. I przepraszam za offtopic mały,ale nie lubie takiego gadania..... |
Ja tylko ostrzegam, ze jak to sie zamieni w wojne metal - hip hop, to sie temat zamknie i rozda banany. ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@Dobo + Muzykoterapia + 1125 + Apteka + Kanał Audytywny + Lao Che + Lech Janerka |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |