![]() |
No no... 2-3 dni temu zacząłem szukać czegoś w rodzaju Tibianews.net w polskiej wersji... no i proszę, długo nie czekałem ;)
Nie zapomnij bosal o zdjęciu dnia, czy tygodnia. Skoro na Tibia.pl nie ma to niech nie zabraknie na hunted.pl . Teraz czekać na nową grafikę dla strony i czytać poradniki oraz newsy ;) Gratuluję i życzę powodzenia ;) Boltkeeper |
WordPess tak mi się zdawało :D
Nareszcie hunted.pl |
Cytuj:
Piszesz o lekkich modyfikacjach - szczerze nie widze tu żadnych, nawet lekkich (chodzi mi głównie o strone techniczną). Wiadomo, mogę się mylić, ale chyba parę słów konstruktywnej krytyki raczej nie zaszkodzi ;) ps. przy otwartym oprogramowaniu dzienne spojrzenie na SecurityFocus i milw0rm nie zaszkodzi ;) |
Pytanie dotyczące pisania newsów na hunted.pl:
Używa się BB code czy HTML? |
Cytuj:
co do skrytpu zasiegnalem opini specjalistow i wiekszosc byla za, i tak bedziemy chcieli to pozniej zmienic na cos na szego, ale jak na razie mysle ze to wystarczy |
Cytuj:
Ale skoro wszystkim się to podoba i wszystko działa dobrze.. to życze powodzenia w dalszym prowadzeniu strony :) |
;/
Ta Gazetka jest potrzebna i to bartdzo
!!!! |
a kto wygrał pacca ?
|
Cytuj:
Data zwycięztwa Nick postaci Świat Wygrana nagroda 15-11-2006 Ancient Slash Berylia PACC na 90 dni 15-11-2006 Tuxuso Eternia PACC na 90 dni 15-11-2006 Iron'Pall Aurea PACC na 90 dni 15-11-2006 Kast von'Cookie Pandoria PACC na 90 dni 15-11-2006 Senthar Selena PACC na 90 dni |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |