Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   200 Royal Paladin huntuje demony. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102098)

gigoro 14-11-2006 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek008 (Post 1078039)
:p po jaka cholere zdradzasz czesc loota?-.- edytuj to i popraw! -.-

Sam zedytuj swoj cytat zanim napiszesz cokolwiek...

Dwik 14-11-2006 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 1078622)
Fenomenie, nie każdy jest japońskim kamikadze. Zawsze czytam komenty poniżej
być może komuś antyvirus coś wykrył, a mi nie koniecznie bo nie stać mnie na oryginał kaspersky'ego. (nie chrzań tylko durnot, że do .rec nie da się wrzucić virusa) Nie wiem jak ty ale ja nie jestem idiotą i nie chce stracić moich haseł i kont na wielu serwisach internetowych ale jednocześnie chce obejrzeć jakiś ciekawy film z tej gry MMORPG 2D więc zawsze czytam komenty poniżej.

Daj ten plik *.rec z wirusem to pogadamy...
Można wszedzie tylko tibie hackuja nuupy ktore potrafia dac do pliku exe niezarejestrowanego perfect keyloga or sth.~

Adii Getes 14-11-2006 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik (Post 1079269)
Daj ten plik *.rec z wirusem to pogadamy...
Można wszedzie tylko tibie hackuja nuupy ktore potrafia dac do pliku exe niezarejestrowanego perfect keyloga or sth.~

Taka prawda, i nie powiedziałem że się nie da bo sam znam osoby co umia to zrobic, problem jednak w tym że nie da się zrobić by keyloger/virus uaktywnił sie poprzez otwarcie przez tibiacam poniewaz ona otwiera tylko pliki robione tibiącam.

Nevermin 14-11-2006 19:09

Cytuj:

być może komuś antyvirus coś wykrył, a mi nie koniecznie bo nie stać mnie na oryginał kaspersky'ego. (nie chrzań tylko durnot, że do .rec nie da się wrzucić virusa) Nie wiem jak ty ale ja nie jestem idiotą i nie chce stracić moich haseł i kont na wielu serwisach internetowych ale jednocześnie chce obejrzeć jakiś ciekawy film z tej gry MMORPG 2D więc zawsze czytam komenty poniżej.

a to co ty masz zapisane wszystkie hasla w jednym pliku ? i niech zgadne pewnie jeszcze na pulpicie ? :baby:

Xeonis 14-11-2006 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevermin (Post 1079674)
a to co ty masz zapisane wszystkie hasla w jednym pliku ? i niech zgadne pewnie jeszcze na pulpicie ? :baby:

n/c
jak mu wsadza keyloggera to przeciez wysle to co wpisze na klawiaturze anie plik z haslami
widac ze sie znasz..

Miłosz 14-11-2006 22:20

Prosiłbym o rehost na tibicam z góry bardzo dziękuje ;S

Sesef 14-11-2006 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeonis (Post 1079702)
n/c
jak mu wsadza keyloggera to przeciez wysle to co wpisze na klawiaturze anie plik z haslami
widac ze sie znasz..

wszyskie porządne keyloggery zawartość schowka też wysyłają, więc sam się nie znasz.

-=DanieL=- 14-11-2006 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevermin (Post 1079674)

Wszystkie hasła mam zapisane na notatniku który znajduje się u mnie na biurku ;). Jednakże widać, że nie wiesz co to jest keylogger nawet. Jeśli przepisuje dane hasło bądź kopiuje je to wszystko jest rejestrowane przez keylogga i wysyłane w strone oprawcy. Dobra już Cię nie będę karmił Trollu.

morwi 15-11-2006 06:17

Cytuj:

gram w tibie i inne tego typu gry 2lata+ ani razu nikt mi żadnego konta nie wyhaczył, i nie dlatego że mam nie wiadomo jakiego antywirusa bo szczerze mówiąc mam na kompie tylko jakiegoś podrzędnego anty spyware. a ściągałem różne rzeczy(rary, lighthacki itp.) trzeba wiedzieć co ściągać, a co nie i wykazać trochę własnej inicjatywy i ewentualnie skanować samemu. koniec dyskusji na ten temat.

@film
nice

Anvortis 15-11-2006 07:11

Wiecie co :] koles jak na ten lvl skilla mial jak w przedszkolu .......legendarny Vorith (przynajmniej dla mnie jest) na 170 lvl mial 111 dista (cos kolo tego) i 24 mlvl ;]

Demon hunt jak demon hunt raz waste raz sie zwraca ;)

Upierz 15-11-2006 07:20

Piękne sd walił :|
Może ktoś na biało zespoilować loota? Bo nie chce całego oglądać.

-=DanieL=- 15-11-2006 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morwi (Post 1080263)
gram w tibie i inne tego typu gry 2lata+ ani razu nikt mi żadnego konta nie wyhaczył, i nie dlatego że mam nie wiadomo jakiego antywirusa bo szczerze mówiąc mam na kompie tylko jakiegoś podrzędnego anty spyware. a ściągałem różne rzeczy(rary, lighthacki itp.) trzeba wiedzieć co ściągać, a co nie i wykazać trochę własnej inicjatywy i ewentualnie skanować samemu. koniec dyskusji na ten temat.

Nie każdy jest tobą. I tyle.

Adii Getes 15-11-2006 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anvortis (Post 1080281)
Wiecie co :] koles jak na ten lvl skilla mial jak w przedszkolu .......legendarny Vorith (przynajmniej dla mnie jest) na 170 lvl mial 111 dista (cos kolo tego) i 24 mlvl ;]

Demon hunt jak demon hunt raz waste raz sie zwraca ;)

Kiedyś może zrozumiesz ze na jedo levelu skile są nie potrzebne bo i tak z boltow prawie nie strzela.

Frapper 15-11-2006 14:43

Ale to trzeba miec na bani zeby grac paladynem...
Up@ Jesli nie masz zamiaru na hlvl expic z boltow to wez sorca - bo tym i mocniej bijesz i szybciej expisz

napisz ktos na bialo loota bo obejrzalem troche ale na fullu i nie widzialem wszystkiego

Adii Getes 15-11-2006 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 1080585)
Ale to trzeba miec na bani zeby grac paladynem...
Up@ Jesli nie masz zamiaru na hlvl expic z boltow to wez sorca - bo tym i mocniej bijesz i szybciej expisz

napisz ktos na bialo loota bo obejrzalem troche ale na fullu i nie widzialem wszystkiego

Wcale nie trzeba mieć na bani, paladin ma swój urok ktory kocham ;p i nigdy nie zamieniłbym pala na inna profesje.

Anvortis 15-11-2006 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 1080389)
Kiedyś może zrozumiesz ze na jedo levelu skile są nie potrzebne bo i tak z boltow prawie nie strzela.

@up.

Keyloger to ci fabrycznie na bani został od urodzenia. Bana dla niego.

Tu chodzi o estetyke ^^ na 200 lvl miec skilla 102 to nie za ladnie to wyglada w szczegolnosci, ze palkowi skill rosnie jakies 2 razy szybciej od najta.

Btw: jak nie uzywa boltow ? myslisz, ze sd jest za darmo ^^

Adii Getes 16-11-2006 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anvortis (Post 1080869)
Btw: jak nie uzywa boltow ? myslisz, ze sd jest za darmo ^^

Nie, po prostu hity z bolta w porownaniu z explo czy SD sa nieoplacalne. Z boltó to on expić może na GSach czy tombach, reszte jednak (demony, Dle, warlocki) musi blokować na tarczy../

Stjepan 30-11-2006 16:13

O kurde :) ale jazda:o

Daxis 30-11-2006 16:40

loot demon shield , fa, gs , mms i inne smieci.

^^^ loot na biało ; D

filmik nudny i nie warto oglądać ;f

Dark Brozyn 30-11-2006 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morwi (Post 1080263)

@film
nice

BAN HIM BAN HIM CZITER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111

@movie nic specjalnego zwykły demon hunt a to że COŚ wypadło to normalne, nie lałbyś demonów jakby same gp spadało

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06.