![]() |
Użytkowników czytających ten temat: 47 (zarejestrowanych: 13, gości: 34)
nono nieźle,wystraczy dac film z jakąś sławnął postacią i temat cieszy sie ogromnym zainteresowaniem... @topic za pierwszym razem nOObowsko jak nie wiem co,za drugim bez nabów uhajacych morga~~ juz ok;) szkoda ze nie EO nagrywał ten film...:baby: |
Cytuj:
To, ze ty uzywasz hotkeys to uhania to nie znaczy, ze kazdy uzywa. Nawet gdyby EO uzywal hotkey to watpie czy robil by to tak desperacko (uhal sie nawet gdy mial full hp a potwory go nie atakowaly). Pfff ehh 290ek lvl potrzebuje dodatkow do bloczenia Morgarotha.....zal.br "Play in non pvp ! xD Be chilren of neostarda xD" wiesz co to jest dziecko neo ? zal, zal, zal nie pisz wiecej, bo zal ...btw: masz blad -.- tu go oceniasz, piszesz zal oceniajac jego podpis, poza tym film glownie dotyczy morgarotha i Eo (dwie najwazniejsze postaci w filmie). |
Cytuj:
Ps. Wiem ze dostane warna :P |
Ladnie im to poszlo , bez tych noobów ...
Wydaje mi sie ze miejsce w ktorym EO Bloczyl jest lepsze od tego na Titani dobrze mowie?:P Demony niewala shooterów mozna szybko i latwiej moim zdaniem zabic tego stforka :> Szkoda tylko ze EO nie krecil Filmu :P Pozdro~ |
Cytuj:
|
Skoro kręcił to może nam dasz link? Inteligencja bije na wskroś...
|
Cytuj:
|
bah :< 10 znakow sux..
|
Cytuj:
Cytuj:
Btw nie wrzucajcie sobie, tylko obejrzyjcie spokojnie film i dajcie komenty... A nie każdy jeździ poprzednikowi.... |
;)
Nawet taki EO majac swoje szwedzkie?/brazylijskie? (czy skad on tam jest) łacze moze miec ping 50 (ms) przez co zanim serwer mu przekaze ze oberwał - ~25 ms - i zanim serwer zauwazy ze on kliknal UH (czas reakcji.. powiedzmy ze jest pro i ma najprzecietny mozg - 100ms i do tego czas podrozy pakietu do serwera - 25 ms) i traci 150ms, a uh co ile mozna walic 1 czy 2 sekundy? Lepiej trzymac non stop np. F1 niz akurat skok pingu czy packet lossa zalapac. Minie 500 ms (0.5 sekundy), a on juz moze lezec. Jedyny wyjatek kiedy NIE nalezy trzymac guzika UHania jest to annihilator (wtedy burstki leca co ~20 sekund i demony nigdy nie padna). Tyle co ja moge sie wypowiedziec. Nie jezdzijcie mi za bardzo, bo powiedzialem tyle co wiedzialem i moge sie mylic. Poprawcie, a nie "Ty &*^$*$#*&^ myslisz ze jestes taki madry? Ja to umiem >sql, c++, pascala, lisp, pythona, perla itd.< i mam w domu serwery gier, lacze 1gb/s i ja to wiem wszystko najlepiej wogole"
@topic (bardziej w temacie niz to wyzej /\ ) Filmik niezly. Nic nadzwyczajnego, ale jak ktos chce zobaczyć 200+ w akcji to niech oglada, bo rzadko mozna starych dobrych graczy na 200+ ogladac (takich ktorzy potrafia grac, a nie tylko PG przez 1.5 roku i 200 lvl, a potem PA i pelna wladza na serwerze dla 12 latka i wszyscy dookola niego skacza i "tak najlaskawszy panie") |
@up
W tych czasach jesli bijesz 200 lvl wiecej niz rok jestes NOOBEM za to jesli wbijesz level w mniej niz rok jestes SHAREREm ...widzisz jakis sens ? |
Cytuj:
Nie podkreslam tutaj ze EO mial bota, ale wygladalo to rzeczywiscie jakby Go mial. Wiem ze walka z Mogem przysparza wiele wrazen, ale nie zeby odrazu dostac zawalu z powodu jakiejs glupiej gry. Pozdro. |
eh Filmik fajny za drugim razem profesjonalnie go zabili.
ALE TE WSZYSTKI NOOBY CO PISZą W TYM TEMACIE CZY MIAł BOTA CZY NIE MIAL TO NIE MA RóZNICY!! zbloczył to zbloczył nieważne jak.. rescpect dla : Gesiora,Slide_Aurea i reszty co powiedziała mądre słowa.... |
No co tu duzo pisac, juz wiekszosc z was pisala ze na poczatku nie bylo zgrania, hm.. niewiem czy to by zadzialalo i druid by mial ciezka sprawe ale czy niegmol by jakis druid zrobic "Wild Growth"? Lepsze niz m wall bo przez to mozna strzelac :-)
|
A mi sie chce smiac jak widze, ze ktos sie podnieca 290lv :)
Jesli sie zyje tibia to sie ma... moze uhal sie na bocie albo nie, czy to ma jakies znaczenie ? on ma prawie 4.5k hp wiec -.- |
Nie stosowal dodatków, moim zdaniem. A to, ze za pierwszym podejsciem go nie zabili to tylko i wylacznie wina noobkow. A pozatym co was obchodzi czy uzywal bota, czy nie? On sie naraza, i to jego prywatna sprawa.
|
@Magson
To samo chciałem powiedzieć, lol xD Albo miał jakiegoś kolesia co go uhal albo hotkey'e... @Topic Filmik: Początek fatalny..... Drugie podejscie - profesjonalizm xD Pozdr |
EO narazie nei expi więc chyba skilluje do 112 shieldingu bo go clainy przegonil :P Gościu jest bankowo pełnoletni, zamiast spotykać się z kumplami gada z nimi na tibii, gra dla przyjemności, a jak mu się znudzi to sellnie chara na jakiejś aukcji 10 latkowi który ma tatę milionera i tyle :P Zbloczyć Morga to dla niego pryszcz, jak się ma tyle hp to bez problemowo to idzie przecierz :) Co do tego noobka co pisał że przy bocie się szybciej uha - bzdura, za dużo na pvp-enforced i na otsach chyba grasz koleś...
|
Cytuj:
takich ludzi to tylko pod płot .. albo do pieca :D (bez obrazy) no weisz teraz wystraczy ze przytrzymasz hotkey i juz cie uha w tym samym momencie ale to szczegół :P Cya |
dobra robota ! fachowo rozkminili z blokerm gdzie ma stanąć bo widziałem pare takich filmow wczesniej i blocker padał jak szmata , przy okazji paru tz. uhaczy i tp. a tu gicior tylko prosze o wyjawienie looota z tej bestji : O
PozDroO;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17. |