![]() |
Nudne jak ***.drzwi w lepo lub w prawo:baby:
|
KPSNF.
Schody są prosto w lewp, prosto i w prawo. 1/10 STOP FAKE'OM PO ANGIELSKU!!!X( |
@up masz coś k***a do angielskich fake'ów?? -.-'' Jak się nie podoba po angielsku, to zawsze możesz wyjść z tego forum ^^ . BTW, jak dobrze pójdzie, to niedlugo next part Neverending friendship 8o
"Stop przeciwnikom angielskich fake'ów" @topic Ciężko stwierdzić, czy to głupi czy denny fake... Popracuj i daj next parta, to zobaczymy, btw proponuję metodę: dłużej, ale ładniej a nie: krótko i na odwal Cya |
nie ma na klawiaturze klawiszy, które by wyraziły moje zdanie do tego CZEGOŚ.. chyba, że za pomocą czcionki wingdings -.-'
|
Za co YosHan ma bana?
|
Nieeeeeee
POooooooooooooomocydsadasdasdshgWUIFRJHJHDFJ zAAAJAMD MMKNEIJJJCIEEE TEENNEN TEEAMAMAMMATTYY nIESSEEE
|
@up
Ke?? @topic Fake denny jak jego angielski -.- Minusy: - JPG?? - Coś mi to za równo - Angielski (Zonk totalny) - Reszta Plusy: - Może outfity 0.5/10 (ledwo) KPSNF |
@2up
czyzby to autor z nowym nickiem? I po co jakies nieczytelne glupoty wypisujesz ? |
@up
Chyba tak <10 znakow> |
Nauczycielka musi się nieźle znać na angielskim, skoro 6 dostaliście... chyba niemieckie 6 (oceny na odwrót)...
Coś mi się zdaję, że grasując na necie widziałem ten fake kiedyś... nie jestem tego pewien, dlatego nic więcej nie mówię... Dla mnie fake cieniutki. Jeśli to naprawdę ty zrobiłeś - zrób inny fake, z nowymi outfitami, po polsku. Zobaczymy... Pozdro! p.s. czytałem tylko pierwszy post, jak zwykle przy fakeach :P |
Przeczytaj książke i zrób ,,fejka,, a jej podstawie. Jeśli Ci się uda to może wyjść śmiesznie. A ten na górze fake jest B E Z N A D Z I E J N Y !
|
--DeLeTe--
Prosze o usuniencie tego tematu !!!!!!!!!!!!!!!
|
@up
Proszę o zamknięcie paszczy. Reported. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |