![]() |
Cytuj:
Typy obrażeń: - Fizyczne - wszelkiego rodzaju explozje, oraz zwykłe ataki bronią - od ognia - wszystkie ataki związane z ogniem np, flame strike, fire field - od energii - wszystkie ataki związane z energią, np. energy beam, energy wave - od trucizny - wszystkie ataki związane z trucizną, np. poison storm, envenom |
Ja sie nie zgadzam z trescia poradnika
Gdyz: Samo ex, ut, ad, itp. jest to zapowiedzenie czaru Czar mozna wypowiedziec w taki np sposów: ex ura, ex iva, ad ori vita vis, Czyli jak piszesz Cytuj:
pozatym Cytuj:
Cytuj:
ale cóż... jak pozmieniasz i dodasz dokładną translacje wyrazów a nie ze Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
po 1. Gratuluję, napisałeś posta na pół strony o jednej rzeczy. po 2. Jeśli "res" według ciebie znaczy przemianę, to jak wytłumaczysz "utevo res"? Co w czarze Summon Creature się przemienia? po 3. Już zmieniłem początki zaklęć, zadowolony? po 4. co do "para", to takiego elementu czaru się NIE WYPOWIADA. Można znależć to jedynie w spellbooku w tibi. |
To poszukaj sobie słownika łacińskiego
Cytuj:
Para występuje w inktancji w cudzysłowiu (albo bez jezeli jest to jeden wyraz) i to on determinuje kierunek spella. Nie potradisz przyjąc krytyki normalnej odrazu wylatujesz z ryjem a ja po protu podpowiadam ci co jest nie tak aby poradnik był lepszy ps. jezeli byś mógl zmien też to Cytuj:
Cytuj:
Moim zdaniem tak rozłozone spelle przyjemniej sie bedzie sprawdzało Cytuj:
a adori = czar runiczny, atak widzisz różnice? ps. 2 Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jezeli bys chciał mojej pomocy ( a po powyższym poscie tego nie widac) to odezwij sie na pw ps. 3 Krytyka nie powinna zostać zignorowana, ma ona podbudowywac do daleszego działania |
Czy to przypadkiem nie jest skopiowane i przetłumaczone z www.tibianews.net? Bo jest bardzo podobny(są tylko błędy w tlumaczeniu)...
http://www.tibianews.net/magic2.asp Na dole strony PS: nie, nie czytałem komentarzy... leniwy jestem po 10h szkoły |
A ten temat nie powinien być przypadkiem w dziale "Artykuły"?
Może być choć rzeczywiście jest kilka nieprawidłowości. |
Cytuj:
Nie, to nie jest tłumacznie... Choć gdy przeczytałem ten artykuł na tibianews.net, zdziwiłem się, jakie duże jest podobieństwo :D Jeszcze popoprawiam, jak będę miał czas... |
0o. Kamos napisał taki sam słownik w Hunted. Ale o wiele później od ciebie.
uhhh za dużo,niebardzo mi chce do końca czytać. Natrudziłeś się jeśli nie zciągnołeś z tibianes.net. |
Cytuj:
|
dużo było takich poradników. Sam jeden napisałem i opublikowałem 2lata temu. Nie powiem, wiec żebym jakos spadł z krzesła.
|
Wszystko Ładnie, pięknie ale.....
No właśnie "ale" czy w żywiołach nie powinno być także pox - trucizna ?? |
Cytuj:
|
No świetne sam bym na takie coś nie wpadł ;)
|
Nastepny archeolog.....Przestancie plax
|
Długo nie grałem, widzę, że mój poradnik doczekał się przyklejenia ;]
|
nie moglem znalzc odpowiedniego tematu wiec wale tu:D powiedzcie mi po ile chodza bp of gfb/hmm :baby: aaaa no i LMM za ile mozna opchnac ;]
|
Cytuj:
|
Fajny poradnik:)
|
Swietny poradnik , mi sie podoba :). Ale moglbys wiecej czarow opisac :).
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |