![]() |
ludzie wezcie sie najpierw za ortografie zamiast "zamuwilem paca" tibia to nie wszystko i nie ma sensu spedzac przy niej 5-6h
|
zauważyłem błąd w news'ie :D "ponaddto"
a jeśli chodzi o update to jakoś mnie nie poruszyło nic z tych informacji...:baby: |
Jak dla mnie to zimowy update ładnie się zapowiada. Screen świetny :P. Jeszcze żeby zrobili resp Dragon Lordow wzorowany na respie hyderek żeby można bylo ladnie huncic :]. Pozostaje tylko czekać :<
|
Liczyłem na jakiś ciekawszy teaser to samo było w 1 teaserze że będzie dużo odblokowane i tu mamy to samo :( Cipy powtarzacie sie
|
lól
A ja nawet dobrze nie wiem co to jest ten PoI, poza tym nie mam zamiaru kupować PACC po to, by pójść tam i dednąć na jakimś dziwnym potworze, którego w życiu nie widziałem xD
P.S. narzekacie, że nie ma żadnych konkretów a w sondzie nowej na tibia.com udział braliście? Akurat o tym w niej mowa. Zaznaczcie odpowiednią opcję i może będą od razu wszystko dawali o nowych update'ach. |
:D Eh coraz ciekawiej ;d
|
Jeżeli będzie fajne to powrócę do tibii :P:P:P
|
Cytuj:
|
Pits of Inferno
Pist of Inferno open in Christmas Update Anno Domini 2006 :D haha mam nadzieje ze nie bedzie tak jak ostatnio ze wchodzi ekipa bloker beirze wszystko pod sciane a reszta trzaska z SD i Power Boltów. Cipy dajta lepszy screen!
|
hamsko :(
ja nie mam PACC ;( i noe zobaczy nowyh miejsc ale trudno sie muwi :/
|
Mmm, dobrze mieć PACC pod ręką ;)
Teraz tylko ekipe szykować i czytać nowości =] Ciekawy update się szykuje. Z tym bractwem to będzie podobnie do Explorer Society. Fajnie byłoby zdobyć jakieś czary czy coś unikalnego... Pozdro! Bolt~ |
Cytuj:
|
Sądze, że ba uważam tak że wreszcie każdy wejdzie do PoI i spotka ukochane Ruthless Seven :D
Zapowiada się zaje*isty update ;d |
Coś mi tibia.pl nie działała:D Może zacznie się naprawde fajna gra gdy wejdzie ten update. Może Edron zostanie rozbudowane o te nowe tereny lub poh bo to się wiąże z tajemnicami:)
|
Po****ne
Ja sądze, że to jest jedna wielka DUPAX( . Ab'Dendriel fajnie zrobili, ale to jest do kitu...
|
moglby mi tkos wytlumaczyc jedna rzecz? Co znajdowalo sie kiedys w pits of inferno, w knightwatch tower i co to jest ruthless seven?
a tak pozatym update szykuje sie zajebiscie : ) dobrze ze mam pacca juz na 3 miechy ^^ |
Ciekawe^^ Az Bardzo:P
|
Ach, Uch, Och... Ten news mówi tyle co "Jeśli masz PACCa będziesz miał super-nowe-extra podziemia, potwory, questy i czego dusza zapragnie! Jeśli masz FACC to zapier... na pocztę i wysyłaj nam pieniądze, albo gówno będziesz miał <evul śmiech>".
Czyli kolejna zachęta do kupienia Premium Accounta, z każdym takim newsem coraz więcej osób kupuję PACCa i coraz więcej FACCów się wkurza, że 90% rzeczy robią dla PACC. No, ale cóż, takie życie. Niedługo tylko demo Tibii będzie dostępne za darmo :D. |
Mi sie tam niepodoba :p
Pozdro~. |
Ha!
I wszystko jasne... Ile było mitów o Pits of Inferno i Knight... ( nie pamietam ) jakies bractwo na POHU chyba.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |