![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam tylko jeden komentarz do tego filmu...
To było piękne..Cudowne :D |
Zajebista sprawa. Gratz pomysłu dla autora filmiku.
|
Cytuj:
|
@up
Np. ja tez mniej osob gra na non pvp i nie zna pewnych sztuczek.. a filmik smiszny tylko nic z eq nie polecialo chamstwo, a jak cip soft zkliwiduje tego buga to zaczne sie smiac, poniewaz to w ich interesie lezy aby bylo mniej cziterow ;S |
a zwyczajnie fire fielda nie mozna było rzucić?
|
@Shoq
<LoL> To jest non-pvp, nic by mu fire field nie zrobil B) @topic Ja i moi ziomale z gildii próbowaliśmy ubić tak jednego botera, ale się nie udało. :( A wiecie co zrobił GM?? dał się nabrać na opcję auto odpowiedzi -.- X( |
@up
Jezeli bot ma doskonaly auto-responder, to GM nic nie moze zrobic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
topic@ prawie jak na honerze...trole ab 10 botow : ) |
Hm wcale nie tylko dla magicznych profesji, przecież fire fielda też można walnąc ;) Ale genialnie rozegrane - świetne! ;D
|
Cytuj:
|
Dobra, Tibia Auto niedlugo wydaje poprawke niszczenia fieldow, uzywajac destroy fieldow na wszelakich fieldach, jezeli w nie wejdzie.
|
Up: a z kad wiesz??
|
@up
Przeglada sie inne fora, nie tylko to... @EdIt Warunek prawidlowego zadzialania tego skryptu - runka df w plecaku (zalecane jest noszenie kilku). |
Cytuj:
Wy na pvp to możecie bociarza rozwalić z palcem w d.... Wielu z was nie wie jak wygląda rzucenie fire fielda na non-pvp... X( |
@up
Znika po 8 sekundach bodajze, nie myle sie? |
@XIII
Yep ;] BTW Przed chwilą ubiłem moim noob charem na Elysi [ Deep'Blade ] cavebottera :cup: Ten bot bardzo fajny był, przez parcele umiał przechodzić :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |