Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   PK Botter - Bake Samo DIe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102651)

Miszczu 18-11-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mitthenither (Post 1086047)
@Up
A no..odświerzyło mi się :P Ale to nie zmienia faktu, że ten film nie dowodzi, że on jechał na bocie a przynajmniej zdaje mi się, że GM'owie w to nie uwierzą. No chyba, że są tacy którzy odrazu banują ;P
Aha no i wierze :P (I skończmy tego offtopa :P)

Yhy....a Britnej jest podobno dziewicą -.- To takie same plotki. Ja osobiście nie używam ale zdziwiłbyś się ile osób to robi...

yyy......rozumiem, że bronisz kumpla ale nie ośmieszaj się.Chodzi o to , że Bake jest (był) ceniony za uczciwą grę tak jak większość gildji Crystal Kingdom.Jestem ciekaw co na to powie Cichy.

Mitthenither 18-11-2006 18:36

A co może powiedzieć?

szymon287 18-11-2006 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 1086228)
yyy......rozumiem, że bronisz kumpla ale nie ośmieszaj się.Chodzi o to , że Bake jest (był) ceniony za uczciwą grę tak jak większość gildji Crystal Kingdom.Jestem ciekaw co na to powie Cichy.

Rozumiem ze jestes podniecony tym ze BAKE SAMO jest na filmie _/, ale nie osmieszaj sie ortografia, k?

A co moze powiedziec Cichy, co? Usunie go z ck muahau >.>

Miszczu 18-11-2006 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szymon287 (Post 1086268)
Rozumiem ze jestes podniecony tym ze BAKE SAMO jest na filmie _/, ale nie osmieszaj sie ortografia, k?

A co moze powiedziec Cichy, co? Usunie go z ck muahau >.>

Mowisz o mojej ortografji?Spójsz na swoją a potem sie zastanów?Oglądałeś ten film?Nie chodzi mi o to ,że Bake jest na filmie.Tylko jego bocik.Wyjdź;Przemyśl;Wróć

Songo gohan 18-11-2006 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stolar (Post 1085759)
X( Uwaga Bo Cieczki Dostaniecie. Prawde mowiac to pol tego swiata na bocie jedzie !!

myslicie ze ludzie co maja skile po 100 nie uzywaja botow ? :S
Smiech Na Sali Normalnie

,......
Ten FilM Jest zalosny !!!

ja mam 100 dista i jakos nie jade na bocie ;)
a co do filmiku masz racje zalosny

Pozdro dla Paladinka :*

Kasztaniaczek 18-11-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 1086328)
Mowisz o mojej ortografji?Spójsz na swoją a potem sie zastanów?Oglądałeś ten film?Nie chodzi mi o to ,że Bake jest na filmie.Tylko jego bocik.Wyjdź;Przemyśl;Wróć

Koles dobijasz mnie....umiesz pisac na komputerze?

Hmm... a ja mam tekie pytanko, czy ty bys nie bronil kumpla?
Tak jechal na bocie i co? Ja tez jechalem/jade na bocie, a po 2 to zaden film i ss nie jest podstawa do bana.... moze to byc fejk ots etc.....
Nawet przez tego posta mnie nikt nie zbanuje, ze jade na bocie, bo przecierz ta osoba co pisze nie musi miec nicka: Markizek ^^ i moze sie podszywac podemnie ^.-

pozdr...

Miszczu 18-11-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1086495)
Koles dobijasz mnie....umiesz pisac na komputerze?

Hmm... a ja mam tekie pytanko, czy ty bys nie bronil kumpla?
Tak jechal na bocie i co? Ja tez jechalem/jade na bocie, a po 2 to zaden film i ss nie jest podstawa do bana.... moze to byc fejk ots etc.....
Nawet przez tego posta mnie nikt nie zbanuje, ze jade na bocie, bo przecierz ta osoba co pisze nie musi miec nicka: Markizek ^^ i moze sie podszywac podemnie ^.-

pozdr...

echh......dobra daruje już sobie rozmowę z wami bo nie ważne co powiem i tak wyjdzie na to ,że się mylę.Nie dziwi mnie to ,że bronicie kumpla.Popatrz na swoje pismo:Ą i Ę to też język polski.Widze po tobie ,że raczej nie wiesz jak to się pisze więc zademonstruj:
Naciskasz taki klawisik prawy Ctrl.Jeśli go nie widzisz looknij do instrukcji.
Mam nadzieje ,że ci pomogłem.

Rabanbar 18-11-2006 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 1086228)

Trzeba rozróżniać wiedze od mądrości. Trzeba odróżniać jechanie na bocie od nieuczciwej gry. Może faktycznie miał bota, ale to dużo mniejsze zło od lurowania, thiefowania itd., bo one krzywdzą innych ludzi, a komu szkodzi ze jedzie na bocie? Komu to zrobiło krzywdę? Tak naprawdę karane powinny być megabomby, boty typu „10 SD on 1 cmd”, i caveboty bo to już z lekka przegięcie. Nocki na runy i skillowanie nie robi nikomu krzywdy więc nie widzę powodu żeby kogoś tępić za nie. Banowac, zgodzę się bo to niezgodne z regułami, ale nie można mówić ze ktoś jest zły i nieuczciwy bo nie ma ochoty siedzieć godzinami na kompie aż mu sill urośnie. Ja dalej mogę mówić ze gra uczciwie, mimo ze najprawdopodobniej ma bota. Bo to ze się po cichu skilluje w kacie nie niszczy tej gry. Cipy chcą żeby nie było treningu afk? To niech zrobią tak żeby dało się trenować legalnie, skrócą czas awansu, albo zrobią skille zależne od levela tak jak z farmami druidów się udało. Bo w tych czasach tylko masochiści skillują legalnie.

Kasztaniaczek 18-11-2006 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 1086566)
echh......dobra daruje już sobie rozmowę z wami bo nie ważne co powiem i tak wyjdzie na to ,że się mylę.Nie dziwi mnie to ,że bronicie kumpla.Popatrz na swoje pismo:Ą i Ę to też język polski.Widze po tobie ,że raczej nie wiesz jak to się pisze więc zademonstruj:

wiedzialem ze mi to wypomnisz, ale niestety...ja tak na forach i w tibi bede pisac... lepiej zebym napisal bede niz bende.....

Thx... ze mi powiedziales ze trzeba ctrl...bo wiesz no ja nie mam instrukcji =\

szymon287 18-11-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 1086566)

panie wszystko wiedzacy, jesli chcesz kogos uczyc to rob to dobrze, jak nie to zamknij morde i najlepiej wyjdz z tego forum i nie wracaj... >.>

@Rabanbar:
swieta racja, popieram w 100% x]

@down:
hahahah rox xD

Saviour 18-11-2006 20:59

SKillowanie -najnudniejsza część tej gry, nie dziwię się nikmu kto z takimi skillami już po prostu nie chce gapić się na monitor tylko używa bota... Co do tego że jest to Bake Samo, to co z tego? Ktokolwiek z was zna go w rl??? A może chara sprzedał po cichu i nowy owner skillował na bocie? Za przeproszeniem, gówno wiecie a się przechwalacie - "TEN WSPANIAŁY GRACZ CO TO SŁAWNEMU CICHEMU MACKOWI BLOCZYŁ NA JEGO FIlMACH JEDZIE NA BOCIE!!! AAAA!!! WYKASTRUJĘ SIĘ BO NIE MOGĘ TEGO ZNIEŚĆ!!!" albo "ON JECHAŁ NA BOCIE!!! WIEM BO SZwAGIER KUZYNA MOJEJ CIOTKI PRZYŁAPAŁ KOLEGĘ CHRZEŚNIAKA BAKE SAMO JAK O TYM GADALI!!! A TO ŻE SIĘ UHAŁ sam TO NA BANK TBI!!! BO JA NEI ZNAM INNYCH BOTÓW KTÓRE BY MIAŁY TAKĄ FUNKCJĘ!!!!" - żałosne, chyba się zgodzicie???

Kojotes 18-11-2006 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rabanbar (Post 1086597)
Trzeba rozróżniać wiedze od mądrości. Trzeba odróżniać jechanie na bocie od nieuczciwej gry. Może faktycznie miał bota, ale to dużo mniejsze zło od lurowania, thiefowania itd., bo one krzywdzą innych ludzi, a komu szkodzi ze jedzie na bocie? Komu to zrobiło krzywdę?

Tym, którzy grają ucziciwie i zgodnie z regułami. "Jechanie na bocie" czy "nocka na TBI" dają takowym delikwentom nieuczciwą przewagę nad resztą- a to o xx% skilla więcej, a to o x bp run. CipSoft w swoich Tibia Rules mówi właśnie o tym: że programy dające ich użytkownikom przewagę nad innymi graczami, którzy poświęcali swój czas, starali się i męczyli (nie ukrywajmy, uczciwy trening nie jest rzeczą łatwą) są zabronione. Tibia była stworzona w taki sposób, żeby teoretycznie każdy miał takie same szanse.

Skoro "jechanie na bocie" nie jest złe, to co będzie później? Będziesz pisał petycje na Tibia.com "Please legalise cavebot" albo coś w tym stylu?

A że ktoś nie potrafi samemu doskilować do tego poiomu xx, to ja się dziwie co on robi w tej grze i jak sobie poradzi w życiu. Zarobić ale sięnie narobić ehh?

Pozdro~

Kasztaniaczek 18-11-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kojotes (Post 1086636)

A że ktoś nie potrafi samemu doskilować do tego poiomu xx, to ja się dziwie co on robi w tej grze i jak sobie poradzi w życiu. Zarobić ale sięnie narobić ehh?

Pozdro~

Srry... ale co ma do chuja pana tibia do rl zycia.....??

Kojotes 18-11-2006 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1086654)
Srry... ale co ma do chuja pana tibia do rl zycia.....??

I w Tibii i w RL postępuje się podobnie (zazwyczaj; podobnie jeśli nie identycznie- tak samo jak w innych MMORPG czy chatach).

Tomciu 18-11-2006 21:13

Nie obchodzi mnie że jedzie na bocie ale powiem wam cos ...
jeszcze troche i zaraz dostaniecie reported ODEMNIE

Palladyn Zawisza 18-11-2006 21:13

tak znam ludzi ktrorzy maja 100 w discie albo w swordzie i nie jechali na bocie...

Kasztaniaczek 18-11-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomciu (Post 1086667)
Nie obchodzi mnie że jedzie na bocie ale powiem wam cos ...
jeszcze troche i zaraz dostaniecie reported ODEMNIE

To straszne, czy ty mi grozisz? -.-:baby: :baby:

Wipigi 18-11-2006 21:41

Czemu ludzie robia z tego afere? Moje zdanie jest obiektywne, poniewaz nie znam Bake Samo...Ja tam w zasadzie sie mu nie dziwie ze jechal na bocie...Kiedy na skillu 100+ chce sie wbic tego skilla trzeba siedziec kilkanascie godzin i patrzec sie na monitor jak duren jakis ?? Po co sobie wzrok psuc :) ? Nie twierdze ze boty sa dobre, ale przede wszystkim : NIE MA Z CZEGO ROBIC AFERY,BAKE TO TYLKO CZLOWIEK ^^ Kazdy czlowiek popelnia bledy....

Pzdr
~Pigi

Kasztaniaczek 18-11-2006 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wipigi (Post 1086747)
Czemu ludzie robia z tego afere? Moje zdanie jest obiektywne, poniewaz nie znam Bake Samo...Ja tam w zasadzie sie mu nie dziwie ze jechal na bocie...Kiedy na skillu 100+ chce sie wbic tego skilla trzeba siedziec kilkanascie godzin i patrzec sie na monitor jak duren jakis ?? Po co sobie wzrok psuc :) ? Nie twierdze ze boty sa dobre, ale przede wszystkim : NIE MA Z CZEGO ROBIC AFERY,BAKE TO TYLKO CZLOWIEK ^^ Kazdy czlowiek popelnia bledy....

Pzdr
~Pigi

Ja bym tego popelniamiem bledow nie nazwal, poprostu kazdy gra jak chce....

P0nury 18-11-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1086984)
Ja bym tego popelniamiem bledow nie nazwal, poprostu kazdy gra jak chce....

Grając w Tibie akceptujesz pewien regulamin. Wypadałoby go nie olewać, nie sądzisz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05.