![]() |
Cytuj:
|
A co może powiedzieć?
|
Cytuj:
A co moze powiedziec Cichy, co? Usunie go z ck muahau >.> |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do filmiku masz racje zalosny Pozdro dla Paladinka :* |
Cytuj:
Hmm... a ja mam tekie pytanko, czy ty bys nie bronil kumpla? Tak jechal na bocie i co? Ja tez jechalem/jade na bocie, a po 2 to zaden film i ss nie jest podstawa do bana.... moze to byc fejk ots etc..... Nawet przez tego posta mnie nikt nie zbanuje, ze jade na bocie, bo przecierz ta osoba co pisze nie musi miec nicka: Markizek ^^ i moze sie podszywac podemnie ^.- pozdr... |
Cytuj:
Naciskasz taki klawisik prawy Ctrl.Jeśli go nie widzisz looknij do instrukcji. Mam nadzieje ,że ci pomogłem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Thx... ze mi powiedziales ze trzeba ctrl...bo wiesz no ja nie mam instrukcji =\ |
Cytuj:
@Rabanbar: swieta racja, popieram w 100% x] @down: hahahah rox xD |
SKillowanie -najnudniejsza część tej gry, nie dziwię się nikmu kto z takimi skillami już po prostu nie chce gapić się na monitor tylko używa bota... Co do tego że jest to Bake Samo, to co z tego? Ktokolwiek z was zna go w rl??? A może chara sprzedał po cichu i nowy owner skillował na bocie? Za przeproszeniem, gówno wiecie a się przechwalacie - "TEN WSPANIAŁY GRACZ CO TO SŁAWNEMU CICHEMU MACKOWI BLOCZYŁ NA JEGO FIlMACH JEDZIE NA BOCIE!!! AAAA!!! WYKASTRUJĘ SIĘ BO NIE MOGĘ TEGO ZNIEŚĆ!!!" albo "ON JECHAŁ NA BOCIE!!! WIEM BO SZwAGIER KUZYNA MOJEJ CIOTKI PRZYŁAPAŁ KOLEGĘ CHRZEŚNIAKA BAKE SAMO JAK O TYM GADALI!!! A TO ŻE SIĘ UHAŁ sam TO NA BANK TBI!!! BO JA NEI ZNAM INNYCH BOTÓW KTÓRE BY MIAŁY TAKĄ FUNKCJĘ!!!!" - żałosne, chyba się zgodzicie???
|
Cytuj:
Tym, którzy grają ucziciwie i zgodnie z regułami. "Jechanie na bocie" czy "nocka na TBI" dają takowym delikwentom nieuczciwą przewagę nad resztą- a to o xx% skilla więcej, a to o x bp run. CipSoft w swoich Tibia Rules mówi właśnie o tym: że programy dające ich użytkownikom przewagę nad innymi graczami, którzy poświęcali swój czas, starali się i męczyli (nie ukrywajmy, uczciwy trening nie jest rzeczą łatwą) są zabronione. Tibia była stworzona w taki sposób, żeby teoretycznie każdy miał takie same szanse. Skoro "jechanie na bocie" nie jest złe, to co będzie później? Będziesz pisał petycje na Tibia.com "Please legalise cavebot" albo coś w tym stylu? A że ktoś nie potrafi samemu doskilować do tego poiomu xx, to ja się dziwie co on robi w tej grze i jak sobie poradzi w życiu. Zarobić ale sięnie narobić ehh? Pozdro~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie obchodzi mnie że jedzie na bocie ale powiem wam cos ...
jeszcze troche i zaraz dostaniecie reported ODEMNIE |
tak znam ludzi ktrorzy maja 100 w discie albo w swordzie i nie jechali na bocie...
|
Cytuj:
|
Czemu ludzie robia z tego afere? Moje zdanie jest obiektywne, poniewaz nie znam Bake Samo...Ja tam w zasadzie sie mu nie dziwie ze jechal na bocie...Kiedy na skillu 100+ chce sie wbic tego skilla trzeba siedziec kilkanascie godzin i patrzec sie na monitor jak duren jakis ?? Po co sobie wzrok psuc :) ? Nie twierdze ze boty sa dobre, ale przede wszystkim : NIE MA Z CZEGO ROBIC AFERY,BAKE TO TYLKO CZLOWIEK ^^ Kazdy czlowiek popelnia bledy....
Pzdr ~Pigi |
Cytuj:
Ja bym tego popelniamiem bledow nie nazwal, poprostu kazdy gra jak chce.... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |