![]() |
Powiedz, że internet bardzo przyda ci się w nauce ;)
|
Cytuj:
Gówno Ci dadzą obietnice, bo w ciemno mogę się założyć, że jak tylko dostaniesz neta sytuacja pozostanie taka, jak wcześniej. |
@up
Aż tak trudno się domyśleć, że ten sposób nie był pisany na poważnie? Rozumowanie ~5 latka. @down Eee.. o mnie chodzi? Boże ludzie pomyślcie trochę zanim coś wyślecie =/ |
Takim jak ty lepiej odłączyć neta. Hail Twoi Starzy.
|
Cytuj:
|
Nie wiesz jak załatwiać podstawowe sprawy, to o czymś imo świadczy.
|
Cytuj:
A co do tej nauki to pewnie będzie to tak wyglądać: No synku widzisz jak ładnie się uczysz :) wystarczyło wyłączyć Ci neta. Już nigdy nie podłączymy komputera do internetu :D. Najlepszy pomysł to caffe hyhy :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
=] |
Ja moim starym powiedziałem,że jeśli przez grę w Tibie będe zgarniał pały,dwóje lub dużo trój to bede mial przerwe 3-miesieczną lub karę jaką sobie oni wymyślą.I pomoglo<lol>:D
|
A ja poprostu lubie sie uczyc XD. Nic nie na przymus.
Radze sie uczyc i kiedy bedziesz jechal na tych 4-5 powiesz, ze w internecie znajdziesz to i owo bo cie to interesuje (w nauce) to wtedy go dostaniesz. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Rodzice niechcieliby ograniczac twej wiedzy wiec pomysla, ze naprawde sie zainteresowales nauka (bo sie zainteresujesz) i chcerz poserzac horyzonty. Gwarantowane, a jak nie podziala to cie zje to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C...%B3r_Spaghetti |
Jebnij im krzesłem, po tibijsku.
|
Mi kiedys tez starzy neta niechcieli podpiac:P przekonalem ich tak ze bede sie uczyl z internetu pomoze mi to w jakis zadaniach domowych itp. troche sie poprawilem w budzie i jakos ich przekonalem do tego :P (nie bilem ich krzeslem :D)
|
Cytuj:
@topic Zacznij z nimi poważnie rozmawiać, przedstawiając "po swojemu" tą sytuację. +to co napisał Parys |
Jak masz dobrą gadkę, to sam możesz ich przekonać. Powiedz im, że możesz się uczyć, a nieodpowiednie sceny zawsze można zablokować filtrami. Jak z twoim gadaniem jest słabiej, to załatw sobie najlepiej jakiegoś kumpla. Ważne żeby miał on internet i najlepiej będzie jeśli on się dobrze uczy (serio, pomaga). Najlepiej, żeby mówił szczerze, bo wtedy jest najlepsz efekt.
PS. Ja miałem fajnie, bo to tat mnie przekonywał do internetu. :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |