![]() |
:p
Thx za odpowiedź. :)
|
:(
Odowiedzcie mi plz :(((((
|
Jak na 9 lvlu z takimi skillami to raczej tylko dwarfy , minoski czy roty na skillowanie
|
A ja bym radził jak już to na Dark Monku skillować.
|
ChcĘ ZaczĄĆ Nowy Temat!!!!!!!!
Na czym (oprócz Monka) mogę skillować palladynem ze skillami "Distance Fighting" 55?????? Z góry thx za odpowiedz :)
|
moj kolega na 140lvl skiluje na monku na npvp ...
|
Na summonach nie da sie skillowac, a monk jako nie przywalany potwor daje duze hity. pozostaje dark monk ale on tez moze niezle przywalic.
|
Na non-pvp najlepiej trenuj na slimach (mniej zachodu) a różnice są niewielkie ;)[/quote]
A jesli by wzial parcele ogrodzil sie albo ta dziure i ropnal monka dala by sie ^^ |
Ja osobiscie ostatnio na 102 lvl i skilach 84.82 prubowalem skilowac na monku (no-pvp) z dosc dobrym eq i nie da rady ;/ Monk zamocno bije :) Moze na skilach 90/90 znow sprubuje ;]
|
C Wormy
Ja skilluje na carrion wormach ,bo slimy za szybko mi padają mam 35lvl i nabiłem już 70 sword a skilluje od 65 na carrionach ,one nie padają tak szybko jak slimy..! I znalazłem miejsce ,gdzie aż za szybko się respią ;-)
@edit JUż mam skiLLe 75/75 ,a to tylko zasługa carrion wormów! :] I niedawno wbiłem 38lvl(3 level wbity podczas skiLLowania) ^- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |