![]() |
@Nekromanta
MW = Hot Pursuit + tuning + bajery pixel shadera |
NfSP to było coś...
RE DOWN: Wtedy liczyło się to, co trzeba. No i wtedy grałem na kierownicy :-) |
@up:
porsche to porsche... wtedy sie wyscigi liczyly a teraz kto lepiej zrobi sobie auto już przeszedłem, ciekawa ciekawa część ;P 7/10 +fajna fabuła, drifty, brak kamieni milowych itd. -brak dragów, za krótki |
Cytuj:
|
Ino z nfs'ów się liczyło NFS3 : Hot Pursuit, koniecznie wersja na PSX'a.
|
Już prawie mi się ściągneło ;-)
Jak dla mnie to do tej pory najlepszą wersją nfs było mw, zobaczymy co będzie teraz ;o |
Kolejny denny NFs w którego nie da się grać dłużej niż godzine.
Ja kcem nfs porsche;( |
Wysłałem to do CD-Action, obiecali że zostaniesz ich głównym recenzentem. Naprawde masz talent.
|
Kolo zajrzyj do slownika czasem jak masz problemy ;d
@NFS MW jak i Carbon ssie prawdziwa seria nfs skonczyla sie po U2 |
Carbon ? Dziękuje postoje, bo te NFSy się robią już nudne. Po osiągnięciu apogeum w postaci Porsche dalsze części już mnie nie bawiły. Ot, taka rozryweczka na nudne zimowy wieczory gdy nie się już w co grać.
|
Z tymi NFS'ami robi sie tak, jak z fifami, nba'ami i tego typu shitami :D
Kazda nastepna czesc rozni sie od poprzedniej jedynie bajerami graficznymi. Mi najbardziej przypdal do gustu NFS:U1 i w niego gram jak mi sie chce poscigac. A Carbon jest cieniutki. |
Cytuj:
|
Ortografia sie klania...
Dla mie najlepszy byl U2 i ot do tego sie skonczyla dobra passa NFS. P.S. Niedlugo qrde bedzie NFS polonez hehehXD |
W NFS Carbon podobają mi sie Muscle i drift, niczym innym sie nie różni od MW. Jakby jeszcze był widok zza kierownicy... =)
|
ja niemoge ...
to jest taki miejwiencej opis gry a ten napisal naucz sie pisac jezu jak jestes miszczem pisma polski to sie niedziwie LOLU[CHAR][BL][/BL][/CHAR] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
miałęm na mysli to ze jak np knight skiluje to moze sobie pojezdzic na carbonie
KPW |
Ciekawe na jakim sprzęcie?
|
@2up: Jadłeś dzisiaj tabletki ? :|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |