![]() |
Do 90/90 można slimach (dalej te można...)
Ale lepiej później trenić na monku (nie summonie) |
Ja mam 53/53 i skilluje na slimach, ale mam dobre eq. I tak mi się zdarza, że przez 10 minut nic mi nie pocisną, a teraz własnie stojęi czekam na hp, bo mi zaczęły ciskać po 20... 20,18, 26 etc. -.-
|
Patent :)
Widziałem kiedys taki patent:
Wchodzi mag na Geo, sumonuje monka, wychodzi. Jak sie Geo przerzuci na monka to wchodzi knight i treni na geo. To bylo gdzies pod mont sternum :) DZIAŁAŁO!!! |
Na non-pvp to normalna procedura. Ciekaw tylko jestem czy geo się nie przerzuca?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
-1 beholder 0 4 szkielety +1 4 ghoule +2 z 4 dsy +3 witch, gej, monk |
z tego co pamitam geo sie nie przezuci jesli najt nie bedzie stal na preciwko niego tylko na skos najlpiej w jakos sczeline geo zapedzic a nad nim monk po boku najt. Co do skilowaniu na slimach mam kumpla co trenil tam do 92 i nadal chba treni ale dlmnie to masakra.... nie ma jak pvp i monk :)
|
na slimie mozna trenowac do oporu nie ma okreslenia co za roznica 90 czy 100 ... bedziesz walil nieraz po 20 ale i tak summonow ci starczy
|
Ależ oczywiście
Chłopie na slimach możesz trenić z dobrym rezultatem nawet do 90~/90~. Na moim świecie <no pvp> dużo osób z tymi skillami wybiera slimy, oczywiście ja też je gorąco polecam i odrazu mówie, że minoski/cyce/dwarfy nie są złe, lecz slimy są najczęściej wybierane;). Goodluck w trainie, miło mi jeśli pomogłem:P.
PozdrawiaM slime trainerów:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |