![]() |
Dobry jestes!!
Hey jestes dobry. Uwierzylem ci ale sprawdzilem to na stronie www.tibia.com i sie przekonalem ze to sciema. Ale wlozyles trud i starales sie i ci wyszlo. A tak na marginesie dobrze by bylo aby zrobili polski swiat B) B)
__________________________________________________ ______________ Jesli podobala ci sie moja wypowiedz daj + Jesli nie podobala ci sie moja wypowiedz daj - Jesli nie masz zdania o tej wypowiedzi odejdz i czekaj na nastepna :] :] Wiadomo ze wolalbym + ale jesli ktos poczestuje mnie minusem przyjme to z pokora |
jedno mnie zastanawia :P co ja robie w czołówce w exp :)
|
hahaha poprostu LOL...wiecej komentarzy nie mam :P :D najlepsze i najstraszniejsze co mogliby zrobic :P
|
stary masz łeb gratz pomysłu
|
BUAHAHHA koles wymiatasz ;] jestes ziom prawie dalem sie nabrac w sumie bym sie cieszyl mzoe wiekszosc polakow (wiekszosc noobow :P) z secury by sie wyniosla i byl by spokoj!!!! zrobice ten serv!! :D odemnie BIG +
p.s wycieczki byly suuper czekam na venore... (chyba ze juz jest a ja nic o tym niewiem!poszukam) :) pozdro all |
Hyhy...na początku się przestraszyłem...ale spoko dawaj więcej takich tematów
pozdro :lucznik: paladin 25 lv skils 68//50 (bad) 12 mglv |
Youri ty jestes poprostu genialny!!! Tobie sie poprostu nie da dac minusa.
|
Jakiś głupi błąd sie pojawił. Skasować.
|
Niestety, CipSoft Team nie przewidział że 1500 osób online na Polandi będzie zabójcze zarówno dla niej, jak i dla reszty serwerów. Z tego powodu na wszystkich forach o tibi polacy zakładają setki tematów o tytułach "plz dlaczego tibia nie dziala". A taki oto news widnieje na stronie tibia.com:
http://tinypic.com/3radf |
Hrhrhrhrhrhr... Na poczatku juz sie zlenklem ze jest taki juz serwer :P Ale nizje jak zobaczylem to juz sie skapnelem :)
Bardzo fajne ^^ |
Bravo
No, No , jak zwykle doprowadzasz mnie do łez ( ze śmiechu oczywiście ). Kiedy to zobaczylem sie zdziwilem i z ciekawości aż na tibie.com zajrzałem czy to co napisales jest prawdziwie :p . I znów jestem zmuszony dać ci plusa :).
|
hahaha
:D buhahaha!!! ty to umisz człeka rozbawić!!! :D
(na początku serio ci uwierzyłem :baby: ) |
Sądząc po zdjęciach to świat zasługiwałby na miano Nooblandi chociaż zama nazwa Polandia sama za siebie mowi....
Gratuluje - męka nad screenami sie opłaciła...:D:D:D:D bo sie jak koń uśmialem.. :D __________________________________________________ ___ za błędy przepraszam-------------------------- |
Heh bardzo fajne
+ ode mnie |
Hehehe poprostu świetne wszystko idealnie ;]
|
Prawie mnie w maliny wpusciles :p lol
|
Ty.. ty... ty, ja ci tego niewybacze, tak rzerować na ludziach. Ja juz chciałem zakładać tam chara <dżołk>
nice foto, ten pomysł z artykułem jest CooooL 8o |
I dlaczego to wszystko nie jest prawda:( ja chce Polski serv.
Youri pieknie super mega hiper. ^^ :D:D |
OMG! Do samego końca myślałem, że piszesz serio, bo niestety ale poziom, który zobaczyłem niedaleko odbiega od rzeczywistości...
Na szczęście okazało się to być nieprawdą... |
gdy by był taki swiat bylo by switnie polacy rulez :P
pl.dobo twoj plan morze wypalic + ode mnie dla ciebie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |